Botanical efect tinka ir vyrennėms kurios nenori kovoti su raukėlėmis
del kovojimo su raukslem zinoma sutinku,TW yra nepakeiciama.Tik buna moteru su ijautrintom odom ir virs keturiasdesimt,ir valymo priemone 3:1 buna per agresyvi.Pakeitus i pirmos formules valyma buna ok,kadangi jos nebus,ta as jau kaip ir isbraukiau ja.O botanical yra be alkoholio,tinka jautriai odai.Kai oda nurimsta,tada galima jau kito etapo imtis ir su raukslem kovot.Kas is to ,kad kovosi pries rauksles,o veido oda demem raudonom ismusta bus ? ir del brangumo sios kosmetikos uzsivesta ir nenurimsta.Brangu yra relatyvus pasakymas.Man tai nera brangu.Metu metus naudojau Reviderm produkcija.Megstat ieskot,pasidomekit jos kainom.Taip kad Mary Kay man net labai labai prieinama kaina uz gerus produktus.Bet as nesu kremu fanate,kai cia vadinama.Ok,bet yra produktu ir ne visai mano skonio.Bet va dekoratyvines kosmetikos is Mary Kay as tikrai gerbeja,fanate ir dar galit simtus panasiu zodziu prirasyt.Ir as didziuojuos tuo.Dekoratyvine yra ne desimt balu,o visas simtas.Ir jei dar mokat su ja apseit,tai aplamai super.Ir brangumo ten visai nera.Nebent jus naudojat aisku angli is peciaus akims tai ji pigiau
Iš pirmo žvilgsnio ir man Mk atrodė brangu. naudojau tik mikrodermą, nes jos pristatyme ir buvau. Likau sužavėta, daugiau į kosmetiką nesigilinau nes buvau gal kokių 22m., oda be problemų, tad maniau man ir taip gerai. Paskui ėmiau žiūrinėt ką dar MK siūlo, o tada sužinojau, kad galiu mokėt mažiau. Va tada tas brangumas visai nublanko...realiai sarmoj tušas apie 40Lt (nekalbu apie eurokoj esančius už 10lt), o man jis dabar ir tiek nekainuoja. O beto, Mk tušas man pirmasis nedirgino akių, galiu su juo išbūt visą dieną.
Nežinau dėl sudėčių, nes naudoju tik sau ir nesigilinu, natūralu čia ar ne. man svarbu, jog oda atrodo puikiai su medučiu tepu vaikams žandukus einant į lauk ir nesiparinu, jog jis ne eko.
Nežinau dėl sudėčių, nes naudoju tik sau ir nesigilinu, natūralu čia ar ne. man svarbu, jog oda atrodo puikiai su medučiu tepu vaikams žandukus einant į lauk ir nesiparinu, jog jis ne eko.
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 03, 15:02)
ir del brangumo sios kosmetikos uzsivesta ir nenurimsta.
Jūs mano klausimo taip ir nesupratote ir rašote beleką. Na, tiek to - ne visiems lemta
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 03, 16:27)
su medučiu tepu vaikams žandukus einant į lauk ir nesiparinu, jog jis ne eko.
kad ne eko, tai dar menka bėda. Reikėtų, kad būtų bent natūralus.
Manau, kad be reikalo nesidomite sudėtimis. Juk apie 70 proc. kosmetikoje esančių medžiagų per odą ir ir kvėpavimo takus patenka į mūsų kūną kur kaupiasi eilę metų.
as is pradziu galvojau kad cia biologiu / chemikiu / matematikiu anti mary kay partija yra .Visai netycia nuklydau i kita tema,i ten tas pats ,naturalu nenaturalu,ir vazelinai ir ka as zinau kas .Cia pasirodo visur tas pats.Tai taip iseina,kad tose tipo naturaliose ( reiks paskaityt ten) reikia nueit ir paklaust kiek bobutes taukai kainuoja,kur i dezute idejo ? oi oi,cirkas bet kokiu atveju i tema : tame kreme yra juru dumbliu ekstrakto,vit E,augaliniu alieju.Puikiai minkstina issausejusia oda.Ir ,beje, nepamirskit arklio ir vyzu nusipirkt,jei jau viskas "naturalu" tai jau viskas O siaip tai as noreciau su jumis realybej susitikt,labai noreciau pamatyt ta visa naturaluma,ar jis nera tik internete vaizduojamas
Na nereik jau taip.. as kaip suprantu, tai mergaite nusistacius tik pries to produkto tepima (ir ne tik to, bet aplamai, produktu su vazelinu) tepima butent vaikams.. as pati nesu naturaliste, nei per kur.. bet pvz pries perkant vaikui, kudikiui kazkokia priziura tikrai pasiskaityciau sudeti, ir nepirkciau to, kas man sukeltu itarima.. as konkreciai turejau Egzotisha mergaite omemnyje.. ziuriu cia jau dar kita raso.. zodziu, moteros, nesipykim... naudojam kas kam, geriausia i vsio.. nieks gi nevercia per prievarta. Pasiulom, pakonsultuojam, o ar naudot ar ne, kiekvienos reikalas
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 03, 18:24)
as is pradziu galvojau kad cia biologiu / chemikiu / matematikiu anti mary kay partija yra .Visai netycia nuklydau i kita tema,i ten tas pats ,naturalu nenaturalu,ir vazelinai ir ka as zinau kas .Cia pasirodo visur tas pats.Tai taip iseina,kad tose tipo naturaliose ( reiks paskaityt ten) reikia nueit ir paklaust kiek bobutes taukai kainuoja,kur i dezute idejo ? oi oi,cirkas bet kokiu atveju i tema : tame kreme yra juru dumbliu ekstrakto,vit E,augaliniu alieju.Puikiai minkstina issausejusia oda.Ir ,beje, nepamirskit arklio ir vyzu nusipirkt,jei jau viskas "naturalu" tai jau viskas O siaip tai as noreciau su jumis realybej susitikt,labai noreciau pamatyt ta visa naturaluma,ar jis nera tik internete vaizduojamas
na, kad jau ne į temą varot, prisidėsiu ir aš
Visų pirma, pagal diplomą esu ekonomistė. Dirbu darbą visai nesusijusį su chemija, biologija, kosmetika, ekologija, etc. Domėtis kosmetika, jos sudėtimi, poveikiu, kenksmingumu bei nauda - mano hobis.
Apie taukus praleisiu - nesupratau...
Apie dumblius, vit. E, augalinius (nerafinuotus !) aliejus žinau nemažai - pati gaminu nemažai kosmetikos priemonių ir tokias bei dar geresnes, naudingesnes ir brangesnes medžiagas naudoju. Apie jų savikainą nerašysiu - neerzinsiu ir taip piktų MK gerbėjų . Beje, vazelino nenaudoju - yra geresnių, kokybiškesnių, kad ir brangesnių drėkinančių medžiagų.
Jei susitiktume, garantuotai neduotumėte man tiek metų, kiek yra. Čia ne pati sugalvojau, jei ką . Bet nusiraminkit - čia ne natūralios kosmetikos pasekmė - tiesiog tokia genetika . Noriu pasakyti, kad nei MK stebuklas, nei natūralus, naudojant kokybiškas sudėtines dalis, pagamintas kremas, kažko ypatingo nepadarys, tai klausimas: kam tą nuodingą chemiją ant savęs krautis? Sėkmingai pamaitinta, padrėkinta oda gali būti ir be chemijos .
Perskaičiau - žiūriu, ne į viską sureagavau.
Arklys... Na, bute gyvenu, neturiu kutr laikyt, nors tai mielas gyvuliukas... Bet ką tai bendro turi su natūralumu?
Vyžos yra gerai, kur jos reikalingos, pvz. per šventes dėvint tautinius rūbus... O šiaip jos kam? Vėlgi - kas bendro su natūralumu? Yra ir be vyžų kas atstovauja natūralizmą.
O kokį natūralumą tikitės pamatyti manyje - net nežinau... . Tikrai vaikštau ne su arkliu ir vyžom... Na, plaukai dažyti vienais natūraliausių dažų, išplauti natūraliais šampūnais (pvz. Aubrey organic ir kt.), dekoratyvinė kosmetika natūrali/ekologiška sertifikuota, drabužiai pageidautina iš natūralių medžiagų... na, nežinau, kas dar rūpi jums
parasykit tema man i asmenini pasta ,kurioje drekinama be chemijos,nueisiu paskaityt. Cia tema ne apie tai.As beje,visai nepikta,mielai prapleciu savo zinias.Tuo labiau lietuviu kalba Tik man yra nelogiska,kad sakoma apie chemija brr,o valgomos buna desros namie.Ir juk prisipazinkit,kad vazinejat ne arkliais.Retorinis klausimas.Beje,kiekvienam kremui reikalingas emulgatorius.Kaip kitaip krema pagaminsi ? Ir jei kremas jau galioja 6 men,tai apie koki naturaluma mes kalbam? Palikit naturalu produkta ant stalo,ir paziurekit kiek laiko jis nesuges ? 6 men? Baikit.As kelis metus buvau ant " bio" trip.Gana.Gerbiu jusu pasirinkima,bet Jus gerbkit ir musu.Visa kosmetika yra kontroliojama,simtus kartu jau ziurejau apie tai kalbeta,sudetys rasytos.Is tuscio i kiaura pilstymas juk.As valgau tortus,desras,tepuosi man patinkanciais kremais ir ok.Jus darykit kas jums patinka.Faktas yra,kad poveikis siu kremu yra,ypatingai greitai pasimato jei moterys spuogu turi.Ir jau minejau ne tik krema reikia matyt.Kodel reikia niekinti kito pasirinkima ? Vakar buvau pas kliente mociute,kuriai virs 70 metu.Jus galvojat jai rupi tas jusu chemija,ne chemija ? ir dabar visos uz galvos,oiiii platintoja apgavike mociutei primelavo rauksles isnyks ne visos tokios ir blogos tos platintojos,beje man tai patinka,as pasibaigiau pries kelis metus kosmetologija,bet neturejau noro dirbti salone,o va cia man pats tas.Klientus galiu pati pasirinkt.Ai,tai va,mociute.Jai barchatines rankeles ir koju rinkini.Mociute suzaveta liko,o tai juk ir svarbiausia !
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 03, 20:11)
Mociute suzaveta liko,o tai juk ir svarbiausia !
Mociute galvoja, kad su chemija uzsikonservuos ir ilgiau gyvens juokauju.. as noreciau pradet naudot naturalesne kosmetika, bet tai neimanoma, nes man patinkancios kosmetikos firmos toli grazu ne naturalistes, bet vat kas liecia kremukus, tai visai noreciau pereit ant naturaliu.. bet ne 100%.. kol kas gerai kaip yra
savo paskutinę žinutę papildžiau.
Neturiu noro ir kantrybės leistis į beprasmiškas diskusijas. Tuo labiau, kad jos vis labiau tolsta nuo klausimo: KAIP ČIA GAUNASI, KAD BRANGIOJE MK KOSMETIKOJE NAUDOJAMA PIGI SUDĖTINĖ MEDŽIAGA - VAZELINAS.
Tema ne į paštą, o čia: drėkina pvz. hialuronas.
Nepykit (nors galit ir pykti ), bet nutrauku diskusijas.
Naudokit brangų vazeliną stebuklingoje MK kosmetikoje ir būkit laimingos
Neturiu noro ir kantrybės leistis į beprasmiškas diskusijas. Tuo labiau, kad jos vis labiau tolsta nuo klausimo: KAIP ČIA GAUNASI, KAD BRANGIOJE MK KOSMETIKOJE NAUDOJAMA PIGI SUDĖTINĖ MEDŽIAGA - VAZELINAS.
Nepykit (nors galit ir pykti ), bet nutrauku diskusijas.
Naudokit brangų vazeliną stebuklingoje MK kosmetikoje ir būkit laimingos
QUOTE(Vezzo @ 2012 06 03, 20:29)
as ji naudoju.. gryna mano sausai odai nepamainomas dalykas.. geriausias drekiklis koks gali but.. tiksliau priedas prie kremo.
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 19:39)
as ji naudoju.. gryna mano sausai odai nepamainomas dalykas.. geriausias drekiklis koks gali but.. tiksliau priedas prie kremo.
hialuronas sėkmingai gali būti naudojamas ir kaip sudėtinė drėkinanti kremų dalis. Aišku, jis brangesnis, nei vazelinas
O šiaip odą drėkina orchidėjų, agurkų, alavijų ekstraktai, šilko proteinai... Čia kas iš karto šovė į galvą.