QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 23:21)
ko jus prie to vazelino prikibot ? o kokia juru dumliu savikaina? o kiek gluosnio zieves ekstrakto savikaina? arbatmedzio ? pradziai.paskui aiskinsimes toliau.Dar jei ieskot,tai gal ir buteliuku kainom pasidomekit.O cia vazelinas do vazelinas
ir as nesulyginau Mary Kay su bananais.Kur as jau sulyginau ? Man tik logikos nera tokiam parasyme.Kabinejimasis ir tiek
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 23:45)
ir dabar pasedejau ir pagalvojau,kad vieninteliai argumentai rasomi,tai kad nenaturali kosmetika ir kad per brangu.Kas brangu ,tai sugalvoja kiekviena savo,ir kas nenaturalu vel kiekviena savo.Man tai neidomu,kvaila ir leksta.Nesvarbu.Vartoju sia kosmetika jau keli metai,man patinka ne viskas ( manau nenormalu kad viskas patiktu) ,bet esu dziaugiuosi ne tik puikia odos isvaizda ,bet ir tuo kad susitinku su puikiom moterim pabendrauti,mes susitinkam ne tik apie kremus kalbet,bet ir laisvalaikio praleist,mano makiazo igudziai labai pagerejo.Buvau pries tai visaziste jau pasibaigus,bet praktikos nebuvo daug.Ir dar yra daug pliusu kas nesusije su kremais.Visi mato tik platinima,fanatizma dar kazka.Principe kiekviena mato tai ka nori matyti.As esu tokio charakterio kad nenoriu iziuret visur bloga ir dejuot ir verkslent,man patinka gera energija spinduliuot.Man patinka but grazia,susitvarkusia,o daugiau jei jus tik apie vazelina ismanot,tai ir ok.Daugiau sia tema nerasysiu,nes man tai kvaila.Idomu apie pacius produktus,bet pagrista nuomone.Nesvarbu ji teigiama ar neigiama,o ne kazkokios paistalynes
oi, jūs tik nesinervuokit...
žinom ir dumblių, ir ekstraktų kainas - ne vakar gimę...
ir dar žinom, kad visa kosmetika būna indeliuose/buteliukuose, kurie kainuoja.
Ir iš vis. Kadangi temoj radau info, kad MK sudėtyje naudojamas vazelinas, paklausiau aplamai, o ne jūsų konkrečiai - gal kas žinot, kaip čia taip išeina, kad brangioj kosmetikoj naudojama pigi sudedamoji dalis - vazelinas, ir gal kitos medžiagos kokios stebuklingos, kad ta kaina tokia nemaža gaunasi. Nežinot, ta neatsakykit, gal kuri kita žinos. O rašyt, kad tik rašyt, kad ir ne į temą ir dar nervuotis - na ir kam gi?