Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Vezzo @ 2012 06 01, 11:45)
paskaičiau ir kažko nesuprantu: iš vis, kaip tokioje nepigioje kosmetikoje naudojama tokia pigi drėkinimo medžiaga kaip vazelinas? Tai gal kitos sudėtinės dalys auksinės ar kaip čia? unsure.gif

i si klausima man irgi niekas neranda atsakymo smile.gif pigiausia sudetis, o kaina tai ohoho smile.gif
kremuko kaina jei sakykim 100 Lt tai savikaina max 5 LT
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 21:43)
nieko nebus.Formules visai bus isimamos ateityje is prekybos ( ne siandien ar ne rytoj zinoma ) ,ivesta dabar nauja botanical serija.Man asmeniskai ji labiau patinka,as nelabai pasigendu formuliu.Bet tai tik mano nuomone.Jei turi galimybe isbandyk pas konsultante

na man atrodo,kad ta botanical serija jaunai odai.. tiesiog smile.gif reiks pasibandyt
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 06 02, 21:59)
na man atrodo,kad ta botanical serija jaunai odai.. tiesiog smile.gif reiks pasibandyt

o tu vyresnio amziaus ? Tai mano atmintis pavede,as galvojau kad pas tave dar 2 priekyje stovi 4u.gif as pati naudoju siuo metu sia serija,nesu jauna.Bet pirma yra tai,kad noriu isbandyt ilgesni laika,ir kitas dalykas man tai puikiai kombinuojasi su vitaminais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutmerge: 02 birželio 2012 - 22:03
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 23:03)
o tu vyresnio amziaus ? Tai mano atmintis pavede,as galvojau kad pas tave dar 2 priekyje stovi  4u.gif  as pati naudoju siuo metu sia serija,nesu jauna.Bet pirma yra tai,kad noriu isbandyt ilgesni laika,ir kitas dalykas man tai puikiai kombinuojasi su vitaminais

nu ne, 2 ir stovi.. biggrin.gif bet kaip jau sakiau, kadangi oda sausa, naudoju jau senokai stipresnes priemones... smile.gif ir labai patenkinta siuo metu odos bukle.. ne, tai aisku, as kai nebandzius, tai nesigincysiu biggrin.gif visai gal ir patiktu
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 06 02, 21:38)
i si klausima man irgi niekas neranda atsakymo smile.gif pigiausia sudetis, o kaina tai ohoho smile.gif
kremuko kaina jei sakykim 100 Lt tai savikaina max 5 LT

o kiek bananu savikaina maksimoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 23:28)
o kiek bananu savikaina maksimoj  g.gif

lotuliukas.gif va tai tau-maximos bananai=Mary kay kosmetika, na neblogas palyginimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 22:28)

aha. Tuomet taip:
http://www.vaistai.l...tinis-46ml.html
vazelino 46 ml ! (pirma pasitaikiusi nuoroda) - 4,92 Lt.
O kokia savikaina?

Dabar jau gal galima pereiti prie MK?
Atsakyti
ko jus prie to vazelino prikibot ? o kokia juru dumliu savikaina? o kiek gluosnio zieves ekstrakto savikaina? arbatmedzio ? pradziai.paskui aiskinsimes toliau.Dar jei ieskot,tai gal ir buteliuku kainom pasidomekit.O cia vazelinas do vazelinas blink.gif blink.gif ir as nesulyginau Mary Kay su bananais.Kur as jau sulyginau ? Man tik logikos nera tokiam parasyme.Kabinejimasis ir tiek
Atsakyti
ir dabar pasedejau ir pagalvojau,kad vieninteliai argumentai rasomi,tai kad nenaturali kosmetika ir kad per brangu.Kas brangu ,tai sugalvoja kiekviena savo,ir kas nenaturalu vel kiekviena savo.Man tai neidomu,kvaila ir leksta.Nesvarbu.Vartoju sia kosmetika jau keli metai,man patinka ne viskas ( manau nenormalu kad viskas patiktu) ,bet esu dziaugiuosi ne tik puikia odos isvaizda ,bet ir tuo kad susitinku su puikiom moterim pabendrauti,mes susitinkam ne tik apie kremus kalbet,bet ir laisvalaikio praleist,mano makiazo igudziai labai pagerejo.Buvau pries tai visaziste jau pasibaigus,bet praktikos nebuvo daug.Ir dar yra daug pliusu kas nesusije su kremais.Visi mato tik platinima,fanatizma dar kazka.Principe kiekviena mato tai ka nori matyti.As esu tokio charakterio kad nenoriu iziuret visur bloga ir dejuot ir verkslent,man patinka gera energija spinduliuot.Man patinka but grazia,susitvarkusia,o daugiau jei jus tik apie vazelina ismanot,tai ir ok.Daugiau sia tema nerasysiu,nes man tai kvaila.Idomu apie pacius produktus,bet pagrista nuomone.Nesvarbu ji teigiama ar neigiama,o ne kazkokios paistalynes
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 23:21)
ko jus prie to vazelino prikibot ? o kokia juru dumliu savikaina? o kiek gluosnio zieves ekstrakto savikaina? arbatmedzio ?  pradziai.paskui aiskinsimes toliau.Dar jei ieskot,tai gal ir buteliuku kainom pasidomekit.O cia vazelinas do vazelinas  blink.gif  blink.gif  ir as nesulyginau Mary Kay su bananais.Kur as jau sulyginau ? Man tik logikos nera tokiam parasyme.Kabinejimasis ir tiek

QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 23:45)
ir dabar pasedejau ir pagalvojau,kad vieninteliai argumentai rasomi,tai kad nenaturali kosmetika ir kad per brangu.Kas brangu ,tai sugalvoja kiekviena savo,ir kas nenaturalu vel kiekviena savo.Man tai neidomu,kvaila ir leksta.Nesvarbu.Vartoju sia kosmetika jau keli metai,man patinka ne viskas ( manau nenormalu kad viskas patiktu) ,bet esu dziaugiuosi ne tik puikia odos isvaizda ,bet ir tuo kad susitinku su puikiom moterim pabendrauti,mes susitinkam ne tik apie kremus kalbet,bet ir laisvalaikio praleist,mano makiazo igudziai labai pagerejo.Buvau pries tai visaziste jau pasibaigus,bet praktikos nebuvo daug.Ir dar yra daug pliusu kas nesusije su kremais.Visi mato tik platinima,fanatizma dar kazka.Principe kiekviena mato tai ka nori matyti.As esu tokio charakterio kad nenoriu iziuret visur bloga ir dejuot ir verkslent,man patinka gera energija spinduliuot.Man patinka but grazia,susitvarkusia,o daugiau jei jus tik apie vazelina ismanot,tai ir ok.Daugiau sia tema nerasysiu,nes man tai kvaila.Idomu apie pacius produktus,bet pagrista nuomone.Nesvarbu ji teigiama ar neigiama,o ne kazkokios paistalynes

oi, jūs tik nesinervuokit... unsure.gif
žinom ir dumblių, ir ekstraktų kainas - ne vakar gimę...
ir dar žinom, kad visa kosmetika būna indeliuose/buteliukuose, kurie kainuoja.

Ir iš vis. Kadangi temoj radau info, kad MK sudėtyje naudojamas vazelinas, paklausiau aplamai, o ne jūsų konkrečiai - gal kas žinot, kaip čia taip išeina, kad brangioj kosmetikoj naudojama pigi sudedamoji dalis - vazelinas, ir gal kitos medžiagos kokios stebuklingos, kad ta kaina tokia nemaža gaunasi. Nežinot, ta neatsakykit, gal kuri kita žinos. O rašyt, kad tik rašyt, kad ir ne į temą ir dar nervuotis - na ir kam gi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vezzo @ 2012 06 03, 09:04)
oi, jūs tik nesinervuokit... unsure.gif
žinom ir dumblių, ir ekstraktų kainas - ne vakar gimę...
ir dar žinom, kad visa kosmetika būna indeliuose/buteliukuose, kurie kainuoja.

Ir iš vis. Kadangi temoj radau info, kad MK sudėtyje naudojamas vazelinas, paklausiau aplamai, o ne jūsų konkrečiai - gal kas žinot, kaip čia taip išeina, kad brangioj kosmetikoj naudojama pigi sudedamoji dalis - vazelinas, ir gal kitos medžiagos kokios stebuklingos, kad ta kaina tokia nemaža gaunasi. Nežinot, ta neatsakykit, gal kuri kita žinos. O rašyt, kad tik rašyt, kad ir ne į temą ir dar nervuotis - na ir kam gi? g.gif

drinks_cheers.gif tai vat, kad kai moterys, kurios nenaudoja MK ir bando konkrečiai klausti ir išsiaiškinti, kas ir kaip-atsakymo nesulaukia arba sulaukia visokių piktumų ir pagyrų, kaip MK padėjo odai ir kaip ją naudoja ir turbūt atrodo kaip podiumo žvaigždės. Tokią pačią reakciją sukelia ir bet kokia kritika MK adresu, todėl daugumai ir atrodo keistai toks fanatizmas ir nereikia tuo stebėtis ar piktintis.
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 02, 22:28)

tai maksimos temoj ir klausiam apie tai, o cia mk ir klausimai ir diskusijos siai prekei wink.gif
Atsakyti