QUOTE(liutmerge @ 2012 05 30, 21:12)
As ir juos labai megstu arba " Elige" renkuos,pagal nuotaika.Tiesa kada naudoju " Journey" ,o vasara tai neretas atvejis,tai labai tinka sis kvapas prie lotus&bamboo serijos produktu
puikus pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(egzotishka @ 2012 05 31, 09:53)
neketinau nieko siekti, nes man tiek smegenų nepraplovė kiek jums esu linksmas žmogus, o pyktį man sukelia tik rašomos nesąmonės. jūsų vaizduotė labai laki, gaila, kad visai nepataikėt su savo įsivaizdavimais. ką naudoju-mano reikalas, ir nekišu čia savo nuomonės, ką naudot ir ko nenaudot, bet prie ko čia kūdikiai?
Tokiu kritisku nuomoniu visada sulaukti galima, bet jei jau mamytes nebezino ka daryti tada ir pasiulome, o pacios pamaciusios rezultata dar ir padekoja uz pasiulyma Aisku jei jums tai nepatinka niekas jusu ir nevercia butent naudoti tai, nenaudokite ir ieskokite kitu budu, o mes pasitikime rezultatais
Papildyta:
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 31, 11:20)
puikus pasirinkimas
Papildyta:
Tokiu kritisku nuomoniu visada sulaukti galima, bet jei jau mamytes nebezino ka daryti tada ir pasiulome, o pacios pamaciusios rezultata dar ir padekoja uz pasiulyma Aisku jei jums tai nepatinka niekas jusu ir nevercia butent naudoti tai, nenaudokite ir ieskokite kitu budu, o mes pasitikime rezultatais
Papildyta:
Adora ir Jums geros dienos