Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(ligiukss @ 2012 05 30, 18:53)

Labai geras produktas medutis yra vaikiukams nuo nusutimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 30, 13:18)
Manau ir 23m ir 22m ne per anksti, ypac, jei tai sausos odos savininkai..  4u.gif seniau buvau kitos nuomones, kol labiau nepasigilinau, ir nesupratau, kad tai tikrai nepakenks, jeigu daroma su protu.. o tik pades prevenciskai ateiciai smile.gif

Kokios rauksles kai 22 metai blush2.gif Gero berno,kad krauja pavarinetu reikia ir tokiuose metuose visos rauksles bus islygintos kai kraujotaka gera bus cool.gif juokauju aisku,jei kam jumoro truksta ir atsiprasau,nelabai i tema 4u.gif O dabar i tema.Kuo kvepinates mieliausiai is MK ?
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 30, 20:50)
Kokios rauksles kai 22 metai  blush2.gif  Gero berno,kad krauja pavarinetu reikia ir tokiuose metuose visos rauksles bus islygintos kai kraujotaka gera bus  cool.gif  juokauju aisku,jei kam jumoro truksta ir atsiprasau,nelabai i tema  4u.gif  O dabar i tema.Kuo kvepinates mieliausiai is MK ?

"Thinking of you " man patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
As ir juos labai megstu thumbup.gif arba " Elige" renkuos,pagal nuotaika.Tiesa kada naudoju " Journey" ,o vasara tai neretas atvejis,tai labai tinka sis kvapas prie lotus&bamboo serijos produktu
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 30, 20:13)
Labai geras produktas medutis yra vaikiukams nuo nusutimu thumbup.gif

jau tikrai ne, aš savo vaikui ne už ką tokio š netepčiau, ten gi vien sudėtį paskaičius viskas aišku nuo pat pradžių, brrrr doh.gif
mary kay skirta moterims, o ne kūdikiams!atsipeikėkit, baisu pagalvojus, ko jums ten per visokius seminarus pripasakoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 30, 20:50)
Kokios rauksles kai 22 metai  blush2.gif  Gero berno,kad krauja pavarinetu reikia ir tokiuose metuose visos rauksles bus islygintos kai kraujotaka gera bus  cool.gif  juokauju aisku,jei kam jumoro truksta ir atsiprasau,nelabai i tema  4u.gif

oi dar ir kokios buna nuo tam tikro gyvenimo budo ir soliariumu 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 05 30, 21:29)
jau tikrai ne, aš savo vaikui ne už ką tokio š netepčiau, ten gi vien sudėtį paskaičius viskas aišku nuo pat pradžių, brrrr  doh.gif
mary kay skirta moterims, o ne kūdikiams!atsipeikėkit, baisu pagalvojus, ko jums ten per visokius seminarus pripasakoja  doh.gif

Niekas prievarta ir neliepia tepti,tai geranoriskas pasiulymas/patarimas buvo.Jei jus nenaudojate savo vaikui pampersu,palutes plaunate upelyje tai ir ok,jusu pasirinkimas.O totelantiskumo ir taktiskumo Jums tikrai truksta.Jei moketumete skaityti tai ant pakuotes parasyta "kremas intensyviai drekinantis",o ne š ,š jei nezinot kaip atrodo,tai siulyciau atsisukti tam tikro proceso metu ir paziureti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutmerge: 30 gegužės 2012 - 22:25
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 30, 23:24)
Niekas prievarta ir neliepia tepti,tai geranoriskas pasiulymas/patarimas buvo.Jei jus nenaudojate savo vaikui pampersu,palutes plaunate upelyje tai ir ok,jusu pasirinkimas.O totelantiskumo ir taktiskumo Jums  tikrai truksta.Jei moketumete skaityti tai ant pakuotes parasyta "kremas intensyviai drekinantis",o ne š ,š jei nezinot kaip atrodo,tai siulyciau atsisukti tam tikro proceso metu ir paziureti  4u.gif

nu jau jo, koks geranoriškumas siūlyti tepti kūdikiui kremą, kurio pagrindiai komponentai-NAFTOS PRODUKTAI lotuliukas.gif gal tada geriau tiesiai išmaudyti naftoje. o matau,kad iškalbos pačiai netrūksta, o va tolerancijos tai reiktų pasimokyti ne man, o jums- apie ano galo procesus kalbate kaip Jadzė nuo konteinerio. skaityti pavadinimus daug proto nereikia, juk ir durnam aišku, kad intensyviai drėkinantis kremas drėkina doh.gif (jau nesileisiu kalbas apie tai, dėl ko jis drėkina)o mano darbas-studijuoti etiketes, pati dirbau konsultante ir puikiai žinau šių produktų sudėtį. taip kad kitąsyk pamąstykite prieš leptelėdamos nesąmonę. gražios dienos.
Atsakyti
Matyt dirbot,nieko nepasieket ir va liejat pykti.Jei ne sitas tai kitas produktas bus blogai.O jei ne produktas tai kasininke maksimoj.Daug metu dirbu su zmonem ,ir net nematydama Jusu galiu isivaizduot kad vienos kosmetikos niekaip neissirenkat,nes vistiek randat prie ko kabinetis.Atsakymas bus " va ir ne ,ta ir ta kosmetika labai gera" biggrin.gif Na man ir nelabai idomu tokie pykcio pilni zmogeliai.Kai pasaulyje nebus masinu ir visi vazines arkliais,vaiksciosim vel vyzom,tai galima bus kalbet apie naftas visokias.Nes paskui jei paklausiu kokia kosmetika naudojat,tai isivaizduoju kad papusit luputes ir sakysit " na tik be naftos" biggrin.gif Beje visos bobutes pila salietra i vaga,jus perkat produktus bio turgiuky biggrin.gif Nu bet oiii,atsiprasau,kaip galejau pamirsti,jus perkat tik pas patikrintus ir zinomus zmones biggrin.gif Na nesvarbu,man rodos jus tik ir gyvenat ir to kad pykti pilti ir gincytis del nesvarbu ko.Jei jums nafta,tai naudokit be naftos.Man su ta nafta labai grazios rankos buna,ir vienintelis isigelbejimas sausai odai.O del manes ir dyzelio lai imaiso ir dar biesai zino ko.Ir jus pavartokit,oda bus grazi ir ne tokia pikta busit.Aiii,jus tikriausiai ir taip labai grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 31, 09:29)
Matyt dirbot,nieko nepasieket ir va liejat pykti.Jei ne sitas tai kitas produktas bus blogai.O jei ne produktas tai kasininke maksimoj.Daug metu dirbu su zmonem ,ir net nematydama Jusu galiu isivaizduot kad vienos kosmetikos niekaip neissirenkat,nes vistiek randat prie ko kabinetis.Atsakymas bus " va ir ne ,ta ir ta kosmetika labai gera" biggrin.gif Na man ir nelabai idomu tokie pykcio pilni zmogeliai.Kai pasaulyje nebus masinu ir visi vazines arkliais,vaiksciosim vel vyzom,tai galima bus kalbet apie naftas visokias.Nes paskui jei paklausiu kokia kosmetika naudojat,tai isivaizduoju kad papusit luputes ir sakysit " na tik be naftos"  biggrin.gif  Beje visos bobutes pila salietra i vaga,jus perkat produktus bio turgiuky biggrin.gif Nu bet oiii,atsiprasau,kaip galejau pamirsti,jus perkat tik pas patikrintus ir zinomus zmones biggrin.gif Na nesvarbu,man rodos jus tik ir gyvenat ir to kad pykti pilti ir gincytis del nesvarbu ko.Jei jums nafta,tai naudokit be naftos.Man su ta nafta labai grazios rankos buna,ir vienintelis isigelbejimas sausai odai.O del manes ir dyzelio lai imaiso ir dar biesai zino ko.Ir jus pavartokit,oda bus grazi ir ne tokia pikta busit.Aiii,jus tikriausiai ir taip labai grazi biggrin.gif

neketinau nieko siekti, nes man tiek smegenų nepraplovė kiek jums lotuliukas.gif esu linksmas žmogus, o pyktį man sukelia tik rašomos nesąmonės. jūsų vaizduotė labai laki, gaila, kad visai nepataikėt su savo įsivaizdavimais. ką naudoju-mano reikalas, ir nekišu čia savo nuomonės, ką naudot ir ko nenaudot, bet prie ko čia kūdikiai?
Atsakyti
Merginos, kaip sake katinas Leopoldas - gyvenkim draugiskai ! 4u.gif Geros dienos visoms ! Tikiuos ji sauleta Lietuvoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 05 31, 08:53)
neketinau nieko siekti, nes man tiek smegenų nepraplovė kiek jums lotuliukas.gif esu linksmas žmogus, o pyktį man sukelia tik rašomos nesąmonės. jūsų vaizduotė labai laki, gaila, kad visai nepataikėt su savo įsivaizdavimais. ką naudoju-mano reikalas, ir nekišu čia savo nuomonės, ką naudot ir ko nenaudot, bet prie ko čia kūdikiai?

Va butent.Pagaliau " ka naudoju - kiekvieno reikalas" .Mergina patare,o ar pasinaudos kuri patarimu,tai kiekvienos asmeninis reikalas.Jei jus nenorit,tai ir ok,bet tai nereiskia kad kitam draudziama. Man tai puikus kremas,minkstina ir drekina oda.Vakar su drauge isbandem ji anticeliulitineje programoje.Liuks thumbup.gif ir pabaigai,del smegenu.Viskas ok pas mane su jom.Dirba ir vedinamos pakankamai,aciu kad rupinates 4u.gif
Atsakyti