Matyt dirbot,nieko nepasieket ir va liejat pykti.Jei ne sitas tai kitas produktas bus blogai.O jei ne produktas tai kasininke maksimoj.Daug metu dirbu su zmonem ,ir net nematydama Jusu galiu isivaizduot kad vienos kosmetikos niekaip neissirenkat,nes vistiek randat prie ko kabinetis.Atsakymas bus " va ir ne ,ta ir ta kosmetika labai gera"
Na man ir nelabai idomu tokie pykcio pilni zmogeliai.Kai pasaulyje nebus masinu ir visi vazines arkliais,vaiksciosim vel vyzom,tai galima bus kalbet apie naftas visokias.Nes paskui jei paklausiu kokia kosmetika naudojat,tai isivaizduoju kad papusit luputes ir sakysit " na tik be naftos"
Beje visos bobutes pila salietra i vaga,jus perkat produktus bio turgiuky
Nu bet oiii,atsiprasau,kaip galejau pamirsti,jus perkat tik pas patikrintus ir zinomus zmones
Na nesvarbu,man rodos jus tik ir gyvenat ir to kad pykti pilti ir gincytis del nesvarbu ko.Jei jums nafta,tai naudokit be naftos.Man su ta nafta labai grazios rankos buna,ir vienintelis isigelbejimas sausai odai.O del manes ir dyzelio lai imaiso ir dar biesai zino ko.Ir jus pavartokit,oda bus grazi ir ne tokia pikta busit.Aiii,jus tikriausiai ir taip labai grazi