QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 17:21)
Aciu, kad nepatingejot taip issamiai surasyti apie viska.. atidziai viska pasiskaitysiu
A, tai tada man labiau tiks Time wize, nes man 26m su kapeikom, plius sausa oda, kuri greiciau sensta.. tai jau senokai naudoju priemones, skirtas rauksliu profilaktikai ir t.t nes nemanau, kad reik jomis rupintis, kai ju jau bus.. tada tikrai nieks nepades
Jus pati viska naudojat is MK? kokia jusu odyte?
man asmeniskai odos prieziura, kaip kasdienis malonus ritualas.. man tai malonu.. sakau tai, nes kitos tyngi tepliotis ir t.t o man tai patinka
nemeluosiu, kol kas tik pradedu susipazinti su MK, bet ateityje manau po truputi susipirksiu daugiau priemoniu.. labai domina rinkiny Time wize.. manau isigysiu mazesne talpa, pabandysiu ir jei patiks ir tiks, reiks isigyti full size..
Amber,
Smagu, kad Jums patiko
kiekvieno daikto aprašymas yra MK internetiniame puslapyje, o savo konsultantės galite paklausti klientų atsiliepimų apie juos, nes to nelabai yra kur
Aš esu brangiausios odos savininkė - mišriaodė
Kodėl brangiausios? Nes jai reikia daugiausiai skirtingų priemonių
Man 22 metai, ir pati naudoju iš MK Botanical liniją, nes oda labai išjautrėjus šiuo metu (dėl to, kad labai daug jau su ja esu eksperimentavus, naudojant priemones įvairių gamintojų ir pan.), noriu ją susitvarkyti, o tada jau naudosiu TimeWise, kuri yra stipresnė linija už Botanical
Ankščiau pas mus buvo penkiaetapė sistema, tai naudojau ją šiek tiek... Taip pat naudoju lūpų sistemą - kaukę ir balzamą, rankų pilną sistemą - "medutį" + pylingą prausiklį viename + rankų kremą, taip pat dekoratyvinę MK kosmetiką, akių ir veido makiažo bazę, visus MK teptukus, mano vaikinas naudoja skutimosi putas ir kremą po skutimosi, mama TimeWise sistemą ir va neužilgo žadu jai jau padovanoti dekoratyvinės kosmetikos pilną dėžutę
Vienu žodžiu, mes mylim MK
Aš pati savo sausus žandukus "išsigydžiau" su rankų "medučiu" naktį jį tepdama ant žandukų, tai jie dabar tokie faini, stangrūs, drėgni, pilni, nešerpetojantys...
Iš tikrųjų tai aš iš MK noriu visko visko, tik būnant konsultante investuoji dar ir į kitus žmones, todėl negaliu visko sau susipirkti, bent jau kolkas, viskas su laiku
)))