Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 12:12)
BET buciau labai dekinga ir manau kitom mergaitem butu idomu, jei cia parasytumete, kokios priemones is MK tinka sausai odai..

Sausai odai tinka:
1) „Botanical Effects™“ jautriai, sausai ir normaliai odai skirta produktų linija:
* Valomasis pienelis - kiekvieną rytą ir vakarą, ant sudrėkintos vandeniu odos, sukamaisiais judesiais (ant akių netepti, nes akims valyti skirtas neriebus MK akių makiažo valiklis )
* Drėkinamoji kaukė
* Gaivinamasis tonikas
* Drėkinamoji emulsija
Atsakyti
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 15:09)
Sausai odai tinka:
1) „Botanical Effects™“ jautriai, sausai ir normaliai odai skirta produktų linija:

Gal galit pakomentuot trumpai jei nesunku, kodel butent sitos linijos? 4u.gif del to, kad naturali, ar del to, kad ji geriau drekina? nes yra ir is Time wize produktu sausai odyte smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 12:12)
BET buciau labai dekinga ir manau kitom mergaitem butu idomu, jei cia parasytumete, kokios priemones is MK tinka sausai odai..

Sausai odai tinka:
1) „Botanical Effects™“ jautriai, sausai ir normaliai odai skirta produktų linija (skirta jaunesnei odai, kad palaikyti higieną):

• Valomasis pienelis - pirmas etapas kiekvieną rytą ir vakarą, tepamas sukamaisiais judesiais ant sudrėkintos vandeniu odos (pernelyg netrinant), kad nuplauti nešvarumus ir makiažą (ant akių netepti, nes akims valyti skirtas neriebus MK akių makiažo valiklis ). Tuomet viskas nuplaunama.
  • Drėkinamoji kaukė - antras etapas, sąžiningai 2-3 kartus per savaitę, kuomet turite daugiau laiko, maždaug 10 min. Nededama aplink akis (iki akies kauliuko) ir ant lūpų (lūpoms yra skirta speciali kaukė)
  • Gaivinamasis tonikas - antras etapas, kuomet nededama kauke (po valomojo pienelio), arba trečias kuomet dedama kaukė (po kaukės), naudojamas kiekvieną rytą ir vakarą, purškiamas ant veido.
  • Drėkinamoji emulsija - trečias etapas, jei nenaudojama kaukė (po toniko), arba ketvirtas, jei naudojama kaukė (po toniko), kiekvieną rytą ir vakarą, tepamas paskirsčius tarp rankų delnų ir jais tapšnojant ant veiduko + ant kaklo į viršų.
Iš šių produktų rekomenduojami visi 4, nes iš blynų išėmus kiaušinį, blynai nesigaus smile.gif. Dar galima pridėti:

• „Indulge™“ raminamoji paakių želė - paakių želė, naudojama rytais arba dienos bėgyje (galima ant makiažo), po toniko, lengvai tapšnojant (ne trinant) 4 pirštukais ANT akies kauliuko (ne prie pat akies) ir maždaug ant antakio.

2) „Timewise®“ sausai ir normaliai odai skirta produktų liniją (skirta brandesniai odai ir jau kovojanti prieš raukšleles, pradedant nuo mimikos raukšlelių, baigiant raukšlelėmis, atsiradusiomis nuo senėjimo proceso): Čia svarbiausios ir bazinės priemonės veido priežiūrai būtų - 3 viename pienelis arba muilas, "broliukai" dieninis ir naktinis kremukai ir drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija, visa kita - priedai.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 15:50)
Gal galit pakomentuot trumpai jei nesunku, kodel butent sitos linijos? 4u.gif  del to, kad naturali, ar del to, kad ji geriau drekina? nes yra ir is Time wize produktu sausai odyte smile.gif  4u.gif

Aš labai atsiprašau, tą žinutę išsiunčiau dar neparašiusi iki galo, dabar jau pilnai surašiau visas savo rekomendacijas, jei dar kils klausimų, klauskite drąsiai smile.gif Ir aš jūsų nerverčiu nieko pirkti, aš tiesiog "patariamasis balsas (o ir merginos turi savo konsultantes) - į MK atėjau padėti moterims ir merginoms, nes MK padėjo man, be to man tai ne darbas, o malonumas smile.gif wub.gif Nes pinigai jame vaidina tikrai ne svarbiausią vaidmenį smile.gif

Kalbant apie linijas, tai brandesnei odai rekomenduoju TimeWise, o jaunai odytei, kuriai dar nereikia kovoti su raukšlytėm, kuriai reikia švelnesnės priežiūros - Botanical smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padauzhelia: 29 gegužės 2012 - 15:53
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 16:51)
Aš labai atsiprašau, tą žinutę išsiunčiau dar neparašiusi iki galo, dabar jau pilnai surašiau visas savo rekomendacijas, jei dar kils klausimų, klauskite drąsiai smile.gif Ir aš jūsų nerverčiu nieko pirkti, aš tiesiog "patariamasis balsas (o ir merginos turi savo konsultantes) - į MK atėjau padėti moterims ir merginoms, nes MK padėjo man, be to man tai ne darbas, o malonumas  smile.gif  wub.gif Nes pinigai jame vaidina tikrai ne svarbiausią vaidmenį smile.gif
Kalbant apie linijas, tai brandesnei odai rekomenduoju TimeWise, o jaunai odytei, kuriai dar nereikia kovoti su raukšlytėm, kuriai reikia švelnesnės priežiūros - Botanical smile.gif

Aciu, kad nepatingejot taip issamiai surasyti apie viska.. atidziai viska pasiskaitysiu drinks_cheers.gif
A, tai tada man labiau tiks Time wize, nes man 26m su kapeikom, plius sausa oda, kuri greiciau sensta.. tai jau senokai naudoju priemones, skirtas rauksliu profilaktikai ir t.t nes nemanau, kad reik jomis rupintis, kai ju jau bus.. tada tikrai nieks nepades smile.gif
Jus pati viska naudojat is MK? kokia jusu odyte? 4u.gif man asmeniskai odos prieziura, kaip kasdienis malonus ritualas.. man tai malonu.. sakau tai, nes kitos tyngi tepliotis ir t.t o man tai patinka wub.gif nemeluosiu, kol kas tik pradedu susipazinti su MK, bet ateityje manau po truputi susipirksiu daugiau priemoniu.. labai domina rinkiny Time wize.. manau isigysiu mazesne talpa, pabandysiu ir jei patiks ir tiks, reiks isigyti full size..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 17:21)
Aciu, kad nepatingejot taip issamiai surasyti apie viska.. atidziai viska pasiskaitysiu  drinks_cheers.gif
A, tai tada man labiau tiks Time wize, nes man 26m su kapeikom, plius sausa oda, kuri greiciau sensta.. tai jau senokai naudoju priemones, skirtas rauksliu profilaktikai ir t.t nes nemanau, kad reik jomis rupintis, kai ju jau bus.. tada tikrai nieks nepades smile.gif
Jus pati viska naudojat is MK? kokia jusu odyte?  4u.gif man asmeniskai odos prieziura, kaip kasdienis malonus ritualas.. man tai malonu.. sakau tai, nes kitos tyngi tepliotis ir t.t o man tai patinka wub.gif nemeluosiu, kol kas tik pradedu susipazinti su MK, bet ateityje manau po truputi susipirksiu daugiau priemoniu.. labai domina rinkiny Time wize.. manau isigysiu mazesne talpa, pabandysiu ir jei patiks ir tiks, reiks isigyti full size..

Pabandymui galite savo konsultantes megineliu paprasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 17:21)
Aciu, kad nepatingejot taip issamiai surasyti apie viska.. atidziai viska pasiskaitysiu  drinks_cheers.gif
Jus pati viska naudojat is MK? kokia jusu odyte?  4u.gif man asmeniskai odos prieziura, kaip kasdienis malonus ritualas.. man tai malonu.. sakau tai, nes kitos tyngi tepliotis ir t.t o man tai patinka wub.gif nemeluosiu, kol kas tik pradedu susipazinti su MK, bet ateityje manau po truputi susipirksiu daugiau priemoniu.. labai domina rinkiny Time wize.. manau isigysiu mazesne talpa, pabandysiu ir jei patiks ir tiks, reiks isigyti full size..

Amber,
Smagu, kad Jums patiko smile.gif kiekvieno daikto aprašymas yra MK internetiniame puslapyje, o savo konsultantės galite paklausti klientų atsiliepimų apie juos, nes to nelabai yra kur smile.gif
Aš esu brangiausios odos savininkė - mišriaodė smile.gif Kodėl brangiausios? Nes jai reikia daugiausiai skirtingų priemonių smile.gif Man 22 metai, ir pati naudoju iš MK Botanical liniją, nes oda labai išjautrėjus šiuo metu (dėl to, kad labai daug jau su ja esu eksperimentavus, naudojant priemones įvairių gamintojų ir pan.), noriu ją susitvarkyti, o tada jau naudosiu TimeWise, kuri yra stipresnė linija už Botanical smile.gif Ankščiau pas mus buvo penkiaetapė sistema, tai naudojau ją šiek tiek... Taip pat naudoju lūpų sistemą - kaukę ir balzamą, rankų pilną sistemą - "medutį" + pylingą prausiklį viename + rankų kremą, taip pat dekoratyvinę MK kosmetiką, akių ir veido makiažo bazę, visus MK teptukus, mano vaikinas naudoja skutimosi putas ir kremą po skutimosi, mama TimeWise sistemą ir va neužilgo žadu jai jau padovanoti dekoratyvinės kosmetikos pilną dėžutę smile.gif Vienu žodžiu, mes mylim MK wub.gif
Aš pati savo sausus žandukus "išsigydžiau" su rankų "medučiu" naktį jį tepdama ant žandukų, tai jie dabar tokie faini, stangrūs, drėgni, pilni, nešerpetojantys... smile.gif
Iš tikrųjų tai aš iš MK noriu visko visko, tik būnant konsultante investuoji dar ir į kitus žmones, todėl negaliu visko sau susipirkti, bent jau kolkas, viskas su laiku smile.gif))) wub.gif
Atsakyti
Mikroderma sausai odai,2-3 kart savaitej ? kas is tos odos tada liks ? juk dazniausiai sausa oda dar ir jautri buna.Ir toniko nerekomenduojama purskti ant veido tiesiog,o ant vatos padelio ir tada valyti veida.Ir beje,blynai be miltu irgi gaunas wink.gif tik paklauskit vegetaru,jie jums paaiskins.Ne koks pavyzdys
Atsakyti
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 17:45)
Aš pati savo sausus žandukus "išsigydžiau" su rankų "medučiu" naktį jį tepdama ant žandukų, tai jie dabar tokie faini, stangrūs, drėgni, pilni, nešerpetojantys... smile.gif
Iš tikrųjų tai aš iš MK noriu visko visko, tik būnant konsultante investuoji dar ir į kitus žmones, todėl negaliu visko sau susipirkti, bent jau kolkas, viskas su laiku smile.gif)))  wub.gif

o sakot tinka veidui? nes kaip suprantu tas ,,medutis'' rankoms? nes pvz ranku kremo as netepciau veidui.. unsure.gif
g.gif g.gif na manau konsultantem kaip tik sudarytos geros salygos isigyti prekes daaaaaaaug pigiau.. tai kol turit sita galimybe, tai naudokites biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 29, 18:01)
Mikroderma sausai odai,2-3 kart savaitej ? kas is tos odos tada liks ?

drinks_cheers.gif sveitimu nereikia piknaudziaut.. tuo labiau tokiu, kaip Mikroderma... nes issinersim kaip gyvates is odos biggrin.gif as paprastu sveitikliu sveiciu max 1k sav.. tai tokiu manau irgi uztektu karta sav jei nereciau..
Atsakyti
[quote=liutmerge,2012 05 29, 14:01]
Papildyta:
cool.gif ir beje,patarimas profesionalei.Pries teigdama kad sausiaodei netiks riebiaodes kremas ir pagalvot reiktu,nes gali buti kad sausa oda tai yra odos bukle siandienai.Gal but ta sausiaode yra is tikruju riebiaode ir tik issiausinus oda,ir tada tai vadinamai sausiaodei reiktu siulyti pabandyti kremus skirtus riebiaodems. Tiek is temos tas tiks ,tas netiks

va,va- butent. mergina,kuri prase meginuku- jos oda misri.o dbr labai issausejus nuo vaistu spuogam ir pastovaus deginimosi saulej. Ji sake- noriu drekinimo ir jau raukslelem kremo. tai dbr nezinau... ar prikiaulinau davusi jai - TW rinkinio meginuku misriai odai..... ji tiesiog nori pajusti ,kaip jos oda reaguos.jai patiks odai,ims full size rinkinio. tai ka siulot??? klausiu ir profesionaliu ir ne biggrin.gif 4u.gif abieju pusiu nuomones idomios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adora_: 29 gegužės 2012 - 18:03
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 16:51)
Sausai odai tinka:
1) „Botanical Effects™“ jautriai, sausai ir normaliai odai skirta produktų linija (skirta jaunesnei odai, kad palaikyti higieną):

• Valomasis pienelis - pirmas etapas kiekvieną rytą ir vakarą, tepamas sukamaisiais judesiais ant sudrėkintos vandeniu odos (pernelyg netrinant), kad nuplauti nešvarumus ir makiažą (ant akių netepti, nes akims valyti skirtas neriebus MK akių makiažo valiklis ). Tuomet viskas nuplaunama.

• Drėkinamoji kaukė - antras etapas, sąžiningai 2-3 kartus per savaitę, kuomet turite daugiau laiko, maždaug 10 min. Nededama aplink akis (iki akies kauliuko) ir ant lūpų (lūpoms yra skirta speciali kaukė)

• Gaivinamasis tonikas - antras etapas, kuomet nededama kauke (po valomojo pienelio), arba trečias kuomet dedama kaukė (po kaukės), naudojamas kiekvieną rytą ir vakarą, purškiamas ant veido.

• Drėkinamoji emulsija - trečias etapas, jei nenaudojama kaukė (po toniko), arba ketvirtas, jei naudojama kaukė (po toniko), kiekvieną rytą ir vakarą, tepamas paskirsčius tarp rankų delnų ir jais tapšnojant ant veiduko + ant kaklo į viršų.

Iš šių produktų rekomenduojami visi 4, nes iš blynų išėmus kiaušinį, blynai nesigaus smile.gif. Dar galima pridėti:

• „Indulge™“ raminamoji paakių želė - paakių želė, naudojama rytais arba dienos bėgyje (galima ant makiažo), po toniko, lengvai tapšnojant (ne trinant) 4 pirštukais ANT akies kauliuko (ne prie pat akies) ir maždaug ant antakio.

2) „Timewise®“ sausai ir normaliai odai skirta produktų liniją (skirta brandesniai odai ir jau kovojanti prieš raukšleles, pradedant nuo mimikos raukšlelių, baigiant raukšlelėmis, atsiradusiomis nuo senėjimo proceso): Čia svarbiausios ir bazinės priemonės veido priežiūrai būtų - 3 viename pienelis arba muilas, "broliukai" dieninis ir naktinis kremukai ir drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija, visa kita - priedai.
Papildyta:

O nuo kiek maždaug metų Jūs rekomenduojat naudot TW seriją?
Ir gal galit plačiau apie paakių kremus iš TW serijos?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2012 05 29, 19:14)
O nuo kiek maždaug metų Jūs rekomenduojat naudot TW seriją?
Ir gal galit plačiau apie paakių kremus iš TW serijos?

man 23m. ir as naudoju smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 05 29, 18:02)
va,va- butent. mergina,kuri prase meginuku- jos oda misri.o dbr labai issausejus nuo vaistu spuogam ir pastovaus deginimosi saulej. Ji sake- noriu drekinimo ir jau raukslelem kremo. tai dbr nezinau... ar prikiaulinau davusi jai - TW rinkinio meginuku misriai odai..... ji tiesiog nori pajusti ,kaip jos oda reaguos.jai patiks odai,ims full size rinkinio. tai ka siulot??? klausiu ir profesionaliu ir ne biggrin.gif  4u.gif abieju pusiu nuomones idomios smile.gif

Aš girdėjau ir tokį variantą: mišriaodėms, kai oda išsausėjusi (arba žiemą) rinktis
TW serijos prausiklį rinktis mišriai/riebiai odai, o va kremuką - sausai. Pati taip dar nebandžiau, bet artėjant žiemai išbandysiu.

Bet tai čia reikia žiūrėti pagal odos poreikius. Arba jei trūksta drėgmės, naudoti dar papildomai kažkokį drėkinantį kremą.
Atsakyti