Sveiki, tiesiog Jūs prieš tai minėjote, kad tokiai ir tokiai moteriai reikia veido odai drėkinimo, todėl visos merginos teisingai ir tikslingai pradėjo siūlyti produktus, kurie padėtų spręsti būtent šitą problemą. Jei ji tik ką pradėjo naudoti tą rinkinuką, ką Jūs ir jai davėte, tai žiūrėtike rezultatus tik po kurio laiko. Nesvarbu kokia oda, drėkinimo reikia kiekvienai ir jeigu nebuvo kasdienės tvarkingos veido odos priežiūros, taip ir nutiko jai, nes kiek suprantu oda tos moters mišri/riebi. Kitas dalykas be kaukės ji neišsivers, jei tikrai labai sausa, tai galima įvesti tą kaukytę kurią siūlė amber123.
QUOTE(amber123 @ 2012 05 25, 12:13)
Pilnai as jos niekad trb nesudrekinsiu, nes negeriu visai vandens.. o joks kremas nepades, kad ir uz 1000lt, jei nebus drekinimo is vidaus.. kremuka gera turiu drekinanti, ir visa kita linija.. aktualu buvo siuo metu tik kaukyte gera, kuria jau manau radau.. po jos uzdejau dar kelis lasus hialiurono ir nieko.. per daug nebuvo.. odyte ryte labai faina nes jei pvz naudoju krema ir dedu pries tai biski hialiurono, tai kisa poras ..
Amber, kad sudrėkinti savo veiduką iš vidaus, per dieną turėsite išgerti 10 litrų vandens, o tai neįmanoma... NIEKAM neįmanoma.. todėl VISADA (dieną ir naktį, vasarą ir žiemą) reikia veidą drėkinti iš išorės - o tam vienas kremukas nepadės, esate teisi.
Odos drėkinimas pats irgi priklauso nuo jūsų odos tipo, t.y. sausiaodės, normaliaodės, mišriaodės ir riebiaodės merginos veidukus reikia drėkinti skirtingai.
Kadangi matau, jog Jums norėtųsi sužinoti apie veiduko drėkinimą, parašykite man, prašau, savo odos tipą ir aš mielai Jums padėsiu išsirinkti geras priemones
Mielos damos, nesiūlykit viena kitai PABANDYTI bet ko, būdamos neprofesionalės. Esu MK grožio konsultantė ir puikiai žinau, kad MK yra efektyvi kosmetika, tačiau jei ji bus parinkta neteisingai (ką mes moterys labai mėgstame daryti sakydamos pabandyk tą ar aną, nes man padėjo - mes visos skirtingos, skirtinga ir priežiūra), nieko ji nepadės, o dar blogiau - gali pakenkti (pavyzdžiui, duokit riebiaodei kremą drėkinimui skirtą sausiaodei, ir jūs jai padarysit "meškos paslaugą", arba duokit sausiaodei riebiaodės kremą, ir ji liks dar labiau išsausėjus...)
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 01:37)
Mielos damos, nesiūlykit viena kitai PABANDYTI bet ko, būdamos neprofesionalės. Esu MK grožio konsultantė ir puikiai žinau, kad MK yra efektyvi kosmetika, tačiau jei ji bus parinkta neteisingai (ką mes moterys labai mėgstame daryti sakydamos pabandyk tą ar aną, nes man padėjo - mes visos skirtingos, skirtinga ir priežiūra), nieko ji nepadės, o dar blogiau - gali pakenkti (pavyzdžiui, duokit riebiaodei kremą drėkinimui skirtą sausiaodei, ir jūs jai padarysit "meškos paslaugą", arba duokit sausiaodei riebiaodės kremą, ir ji liks dar labiau išsausėjus...)
Jus net neisivaizduojat tos damos, jusu vadinamos neprofesionalemis, turbut daugiau ismano nei jus....
Idomu is kur tas jusu profesionalumas ... Kad konsultante, tai dar nereiskia ,kad jau jus profesionale Prasytume atestaciju profesionales i eteri
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 02:37)
Amber, kad sudrėkinti savo veiduką iš vidaus, per dieną turėsite išgerti 10 litrų vandens, o tai neįmanoma... NIEKAM neįmanoma.. todėl VISADA (dieną ir naktį, vasarą ir žiemą) reikia veidą drėkinti iš išorės - o tam vienas kremukas nepadės, esate teisi.
Odos drėkinimas pats irgi priklauso nuo jūsų odos tipo, t.y. sausiaodės, normaliaodės, mišriaodės ir riebiaodės merginos veidukus reikia drėkinti skirtingai.
Kadangi matau, jog Jums norėtųsi sužinoti apie veiduko drėkinimą, parašykite man, prašau, savo odos tipą ir aš mielai Jums padėsiu išsirinkti geras priemones
Visu pirma mieloji, cia yra daug konsultanciu dirbanciu labai ilgai ir jos tikrai gali patarti, o juolab, kad daugelis moteru pacios isbandziusios produkcija ir zino ka sako tad negalima taip isvadinti neprofesionalemis iskart. visu antra Jus net nezinote kokiu cia yra zmoniu ir ar jie profesionalai ar ne istiesu tai yra ne etiska
Etiška ar neetiška, aš esu už tai, kad siūlyti reikia išmanant kosmetiką ir žinant tiksliai ko žmogui reikia (t.y. žinant jo odą, matant ją realiai, ar iš nuotraukos + papasakojimo apie odą), ir čia aš esu teisi taigi.. analogiškai esu prieš moteriškus patarimus, tokius kaip "Man padėjo-tau ir padės", nebent tų moterų (patariančios+ieškančios patarimo) oda labai labai panaši
O apie neprofesionalumą, tai aš kalbu tokį, kad ne kiekvienai skiriu šitą žinutę, o toms, kurios tikrai nėra "pasikausčiusios", taigi nėra ko įsižeisti toms, kurios senai dirba su MK ir daug žino Tiesiog, jei MK bus siūloma bet kaip ir bet ko bet kam, tai smunka mūsų visų ir MK vardas, nes taip galima parinkti neteisingas priemones, kas aišku kels žmogaus nepasitenkinimą (o juk žinot, kad vienas šaukštas deguto ir visą statinę medaus gali sugadinti) Dėl to ir parašiau tą žinutę, nenorėdama įžeisti, o norėdama pasakyti, kad gerai patarti gali tik tos, kurios žino kaip gerai patarti Tik tiek Atsiprašau, jei kas įsižeidė
O apie neprofesionalumą, tai aš kalbu tokį, kad ne kiekvienai skiriu šitą žinutę, o toms, kurios tikrai nėra "pasikausčiusios", taigi nėra ko įsižeisti toms, kurios senai dirba su MK ir daug žino Tiesiog, jei MK bus siūloma bet kaip ir bet ko bet kam, tai smunka mūsų visų ir MK vardas, nes taip galima parinkti neteisingas priemones, kas aišku kels žmogaus nepasitenkinimą (o juk žinot, kad vienas šaukštas deguto ir visą statinę medaus gali sugadinti) Dėl to ir parašiau tą žinutę, nenorėdama įžeisti, o norėdama pasakyti, kad gerai patarti gali tik tos, kurios žino kaip gerai patarti Tik tiek Atsiprašau, jei kas įsižeidė
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 11:42)
O apie neprofesionalumą, tai aš kalbu tokį, kad ne kiekvienai skiriu šitą žinutę, o toms, kurios tikrai nėra "pasikausčiusios", taigi nėra ko įsižeisti toms, kurios senai dirba su MK ir daug žino Tiesiog, jei MK bus siūloma bet kaip ir bet ko bet kam, tai smunka mūsų visų ir MK vardas, nes taip galima parinkti neteisingas priemones, kas aišku kels žmogaus nepasitenkinimą (o juk žinot, kad vienas šaukštas deguto ir visą statinę medaus gali sugadinti) Dėl to ir parašiau tą žinutę, nenorėdama įžeisti, o norėdama pasakyti, kad gerai patarti gali tik tos, kurios žino kaip gerai patarti
Tai gal tada reiktu i MK konsultantes priimti tik pagal griezta darbo sutarti ir atranka.. ir tik profes ir nebus problemu.. as asmeniskai net ne konsultante.. bet kas liecia kosmetika ir odos prieziura zinau nemazai manau.. ta kauke, kur siuliau as, manau zmogui bedos tikrai nepadarys, tuo labiau, kad parasyta, kad ji tinka VISIEMS odos tipas.. esu isbandzius DAUG prekiu nuo Chanel iki Avon.. ir tikrai jauciu, ar produktas veiksmingas ar ne protingas zmogus supras, kad stebuklu nebuna, net ir Mary Key.. bet nepabandzius nesuzinosi.. is dalies pritariu jusu nuomonei, kas liecia konsultanes, ne konkreciai sitos temos, bet aplamai.. net ir toj pacio Kristianoj, ar Droge yra labai nekompetetingu konsultanciu,kurios siulo bet ka.. bet cia nieko negali padaryt, todel kad cia jau mergaiciu reikalas ar nori jos dometis tuom ka parduoda, ar ne.. MK jos uz tai algos negauna ir daug kas dirba del saves manau
Papildyta:
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 02:37)
Na nelabai sutikciau.. manau pilnai uztenka 2l-2.5l per diena vandens(likusia dali mes gaunam su darzovem ir kitu maistu), ir naudoti tarkim gryna hialiurona, ka as ir darau.. JOKS kremas geriau nesudrekins ir neprasiskverbs iki tokiu odos sluoksniu kaip hialiuronas.. o visa kita tai jau cia kaip pasirinksi,kokie kremai, kaukes ir t.t as perziurejau internete MK turimas prekes, ir mazdaug numanau, kas tiktu ir ko reiktu mano odai.. bet jusu trukdyti nelabai noriu, nes gaisit savo laika, pasakodama man apie priemones, o poto as busiu ipareigota jas pirkti is jusu.. o as jau turiu savo mergaite BET buciau labai dekinga ir manau kitom mergaitem butu idomu, jei cia parasytumete, kokios priemones is MK tinka sausai odai.. nes cia ir yra tema apie produktus..
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 12:12)
Papildyta:
BET buciau labai dekinga ir manau kitom mergaitem butu idomu, jei cia parasytumete, kokios priemones is MK tinka sausai odai.. nes cia ir yra tema apie produktus..
BET buciau labai dekinga ir manau kitom mergaitem butu idomu, jei cia parasytumete, kokios priemones is MK tinka sausai odai.. nes cia ir yra tema apie produktus..
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 26, 13:45)
Kaip Jums merginos naujieji blizgesiukai?
Man labai patinka,tikros vasaros spalvos. Daznai klientes skeptiskai ziuri,o as keliais brukstelejimais veidui israiskos suteikiu.Imu du is tepamu seseliu ir ta rudesni blizgesi ruza.Jis puikiai tinka dabar moterytems ant saules pabuvusioms.Atrodo
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 29, 13:13)
Man labai patinka,tikros vasaros spalvos. Daznai klientes skeptiskai ziuri,o as keliais brukstelejimais veidui israiskos suteikiu.Imu du is tepamu seseliu ir ta rudesni blizgesi ruza.Jis puikiai tinka dabar moterytems ant saules pabuvusioms.Atrodo
Tikra tiesa tik man tas warm Coral blizgesiukas toks tamsokas atrodo
Papildyta:
Jei saziningai nesupratau kame pasireiske tame parasyme Jusu profesionalumas ? Kad raudonom ir didelem raidem paraset kad esat profesionale ? Ar mums reikia pagal profesionaluma spresti is to ,kad kremas riebiaodei netiks sausiaodei ? Cia jau pirmoje klaseje mergaite ta zino,nes is mamos girdi.Kokia jus profesionali ir kokioj vietoje pasimatys bendravimo eigoje ir is Jusu dalinamu patarimu.Rasykit apie produktus ne nuo aprasymu lapeliu,o is savo patirties ir matysim kiek ir kokiu ziniu esat sukaupusi.Nes as ir esu labai didele profesionale skraidyt ant sluotos ir beje,patarimas profesionalei.Pries teigdama kad sausiaodei netiks riebiaodes kremas ir pagalvot reiktu,nes gali buti kad sausa oda tai yra odos bukle siandienai.Gal but ta sausiaode yra is tikruju riebiaode ir tik issiausinus oda,ir tada tai vadinamai sausiaodei reiktu siulyti pabandyti kremus skirtus riebiaodems. Tiek is temos tas tiks ,tas netiks
Papildyta:
Ledo kristaliuk,as paskui paziuresiu kuri as naudoju dabar neturiu prie saves,o seseli imu ta zalia ir tamsiai rudesni ( gaunasi kita spalva ant akies) su blizgesiu.Gaunasi liuks,ypatingai kurios skundziasi laiko stoka
QUOTE(Padauzhelia @ 2012 05 29, 01:37)
Jei saziningai nesupratau kame pasireiske tame parasyme Jusu profesionalumas ? Kad raudonom ir didelem raidem paraset kad esat profesionale ? Ar mums reikia pagal profesionaluma spresti is to ,kad kremas riebiaodei netiks sausiaodei ? Cia jau pirmoje klaseje mergaite ta zino,nes is mamos girdi.Kokia jus profesionali ir kokioj vietoje pasimatys bendravimo eigoje ir is Jusu dalinamu patarimu.Rasykit apie produktus ne nuo aprasymu lapeliu,o is savo patirties ir matysim kiek ir kokiu ziniu esat sukaupusi.Nes as ir esu labai didele profesionale skraidyt ant sluotos ir beje,patarimas profesionalei.Pries teigdama kad sausiaodei netiks riebiaodes kremas ir pagalvot reiktu,nes gali buti kad sausa oda tai yra odos bukle siandienai.Gal but ta sausiaode yra is tikruju riebiaode ir tik issiausinus oda,ir tada tai vadinamai sausiaodei reiktu siulyti pabandyti kremus skirtus riebiaodems. Tiek is temos tas tiks ,tas netiks
Papildyta:
Ledo kristaliuk,as paskui paziuresiu kuri as naudoju dabar neturiu prie saves,o seseli imu ta zalia ir tamsiai rudesni ( gaunasi kita spalva ant akies) su blizgesiu.Gaunasi liuks,ypatingai kurios skundziasi laiko stoka
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 29, 14:01)
Pries teigdama kad sausiaodei netiks riebiaodes kremas ir pagalvot reiktu,nes gali buti kad sausa oda tai yra odos bukle siandienai.Gal but ta sausiaode yra is tikruju riebiaode ir tik issiausinus oda,ir tada tai vadinamai sausiaodei reiktu siulyti pabandyti kremus skirtus riebiaodems. Tiek is temos tas tiks ,tas netiks
butent.. ir i riebuma oda gali but dehidratuota, ir jausis kaip sausa.. as pvz po siai dienai 100% nesu tikra, koks mano odos tipas ir nlb kas man gali atsakyt.. vienas dalykas kokia ji atrodo ta diena kosmetologei, o kitas dalykas kokia ji buna pvz kita sav.. turiu omenyje, kad jos busena keiciasi.. pas sausa oda kaip ir ryskiu poru nera, o pas mane yra palei nosi, tai sakyciau misri oda kaip ir turetu but.. bet apart poru, T zona ir t.t SAUSA.. tai as ir sakau, kad sausa.. kitas dalykas, oda priziuriu, naudoju mano manymu kokybiskas priemones, kadangi domiuosi kosmetika ir t.t manau naudoju tinkamas priemones, oda be makiazo atrodo padrekinta, sveika.. BET kai uzdedu pudra, nors ir atseit tinkama sausai oda, tokia kaip pvz Guerlain Parure Aqua, vis tiek man sausumas matosi vietomis.. tai va cia man mistika.. as matau vienintele to priezasti, kad odai truksta drekinimo is vidaus, nes kaip minejau visai negeriu vandens.. oi.. trb biski OT pavariau, sorry
Papildyta:
[/quote]
Tikiu kad is siu seseliu gaunasi labai grazi spalvyte