Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Na va, testuoju ta kaukyte maitinancia-drekinancia.. kiek jos reik det? mano oda labai sausa.. ir nzn, ar per mazai dedu, ar mano oda cia taip istroskus kaukes ar taip turi but, nes per kelias min ji susigeria ir nieko nelieka blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 24, 17:12)
Na va, testuoju ta kaukyte maitinancia-drekinancia.. kiek jos reik det? mano oda labai sausa.. ir nzn, ar per mazai dedu, ar mano oda cia taip istroskus kaukes ar taip turi but, nes per kelias min ji susigeria ir nieko nelieka  blink.gif  biggrin.gif

Viskas čia gerai, nepanikuok, ji tokia yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 24, 17:33)
Viskas čia gerai, nepanikuok, ji tokia yra wink.gif

lotuliukas.gif nepanikuoju.. vaizdziai nupasakojau biggrin.gif veido vaizdas man po jos labai patinka..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 24, 18:21)
lotuliukas.gif nepanikuoju.. vaizdziai nupasakojau biggrin.gif veido vaizdas man po jos labai patinka..

Ji tuo ir ypatinga, kad absoliučiai skiriasi nuo įprastų kaukių, su ja net miegoti eiti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 24, 18:32)
Ji tuo ir ypatinga, kad absoliučiai skiriasi nuo įprastų kaukių, su ja net miegoti eiti galima smile.gif

tai va va, as tai nevalau.. leidziu ilgai pabut smile.gif 4u.gif seip ziauriai gerai.. pvz ypac daug keliaujancioms.. uzsitepi kokiam lektuve ir net nieks nesupras, kad kazkas uzdeta.. o odyte bus drekinama visa ta laika,.. nes juk skrydziai labai issausina.. lyg tai as daug skraidau lotuliukas.gif p,s ir tikrai labai tiksliai aprasyta, kad ta kauke daro.. ir labai pritariu teiginiui, kad: Oda atrodo lyg būtų „pripildyta“ iš vidaus. Tikrai toks vaizdas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 gegužės 2012 - 17:39
QUOTE(amber123 @ 2012 05 24, 17:35)
tai va va, as tai nevalau.. leidziu ilgai pabut smile.gif  4u.gif seip ziauriai gerai.. pvz ypac daug keliaujancioms.. uzsitepi kokiam lektuve ir net nieks nesupras, kad kazkas uzdeta.. o odyte bus drekinama visa ta laika,.. nes juk skrydziai labai issausina.. lyg tai as daug skraidau  lotuliukas.gif p,s ir tikrai labai tiksliai aprasyta, kad ta kauke daro.. ir labai pritariu teiginiui, kad: Oda atrodo lyg būtų „pripildyta“ iš vidaus. Tikrai toks vaizdas smile.gif

Na jau labai sudominai smile.gif
Tik tiek, kad mano odos tipas visai kitoks. Tai nežinau, kaip su tuo poveikiu, ar būtų toks ženklus g.gif

O ar kas iš šioje temoje besilankančių mišriaodžių/riebiaodžių ją naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 05 24, 18:48)
Tik tiek, kad mano odos tipas visai kitoks. Tai nežinau, kaip su tuo poveikiu, ar būtų toks ženklus g.gif

Šita kaukė tinka visų tipų odai, todėl drąsiai gali naudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 05 24, 18:48)

Kaip supratau, tai ji tinka visu tipu odai.. g.gif drekinanti-maitinanti.. bet zinok as tavo vietoj pabandyciau.. g.gif pries perkant.. pvz as kai sausiaode, tai ji zinok susigeria ir lieka tokia matine, ciut svytinti tokia sudrekinta is vidaus odyte.. tik va zesiu kuria diena kaip po jos pudra dedas, nes realiai kad ir ka betepciau pries tai man vis tiek kad ir gera pudra, bet sausumai matos.. idomu kaip po jos bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 05 24, 17:48)

Mano oda misri, kakta i riebuma , skruostukai pasauseje...man ji vienintele ,kuri sulygina veido oda netik spalva , bet ir odos tekstura atrodo vienoda...veidukas po jos kaip persikiukas wub.gif Ir pojutis toks pat su misria oda, kaip labai tiksliai aprase amber123 mirksiukas.gif As taip nupasakot nemokeciau ,kaip ji ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 24, 17:51)
Kaip supratau, tai ji tinka visu tipu odai..  g.gif drekinanti-maitinanti.. bet zinok as tavo vietoj pabandyciau.. g.gif pries perkant.. pvz as kai sausiaode, tai ji zinok susigeria ir lieka tokia matine, ciut svytinti tokia sudrekinta is vidaus odyte.. tik va zesiu kuria diena kaip po jos pudra dedas, nes realiai kad ir ka betepciau pries tai man vis tiek kad ir gera pudra, bet sausumai matos.. idomu kaip po jos bus biggrin.gif

Tai aš supratau, kad tinka ir mišriaodėms. Bet va man šiuo metu nėra ypatingo poreikio dideliam drėkinimui, oda nėra nei dehidratuota , nei maitinti jos reikia.
Tačiau, kaip supratau, ji ir daugiau funkcijų atlieka g.gif
Kas labai sudomino, tai ta galimybė laikyti kaukę per naktį. Spėju, vistiek didesnis efektas turėtų būti, nei laikant kaip įprastai.
Papildyta:
QUOTE(Elija* @ 2012 05 24, 17:53)
Mano oda misri, kakta i riebuma , skruostukai pasauseje...man ji vienintele ,kuri sulygina veido oda netik spalva , bet ir odos tekstura atrodo vienoda...veidukas po jos kaip persikiukas  wub.gif Ir pojutis toks pat su misria oda, kaip labai tiksliai aprase amber123  mirksiukas.gif As taip nupasakot nemokeciau ,kaip ji ...  ax.gif

Aha, dabar jau galutinai susidomėjau smile.gif

Matyt reiks galvoti apie įsigijimą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 05 24, 18:56)
Tai aš supratau, kad tinka ir mišriaodėms. Bet va man šiuo metu nėra ypatingo poreikio dideliam drėkinimui, oda nėra nei dehidratuota , nei maitinti jos reikia.
Tačiau, kaip supratau, ji ir daugiau funkcijų atlieka  g.gif
Kas labai sudomino, tai ta galimybė laikyti kaukę per naktį. Spėju, vistiek didesnis efektas turėtų būti, nei laikant kaip  įprastai.

Naktį vyksta odos regeneraciniai procesai, todėl geriau pasisavinamos visos kaukės sudedamosios dalys (na ko reikia odai tą ji ir pasiima), taip pat perdirbamas užteptas kremas ir jei naudojami vitaminų komplkstai, tai jie miegant geriausiai įsisavinami. Ši kaukė sukurta taip, kad oda gautų kuo daugiau reikalingų medžiagų, todėl sukurta ir "miegojimui" smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip matau nenusivyle merginos isbandziusios kaukyte, o tai dziugina 4u.gif
Atsakyti