Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 22, 18:51)
Rekomenduociau isbandyti is "Botanical" sistemos esancia kaukyte skirta sausai odytei  4u.gif

bigsmile.gif Aciu uz rekomendacija 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 18:53)
bigsmile.gif Aciu uz rekomendacija 4u.gif  4u.gif

Nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 22, 16:06)
Tai yra maitinamoji ir drėkinamoji kaukė želė su hialiuronu - puikiai tinka pavargusiai, išsausėjusiai ir su išsiplėtusiomis poromis bei pirmaisiais senėjimo požymiais odai  mirksiukas.gif

P.S. pati naudoju stebuklingą rinkinuką - jis nerealus

Gal galima konkreciau, kas cia per kauke, ir stebuklingas rinkinukas? Niekada Mary Kay nenaudojau, bet sudomino sitas "problemu" rinkinys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liorka: 22 gegužės 2012 - 22:41
QUOTE(Liorka @ 2012 05 22, 23:37)
Gal galima konkreciau, kas cia per kauke, ir stebuklingas rinkinukas? Niekada Mary Kay nenaudojau, bet sudomino sitas "problemu" rinkinys smile.gif

1. Drėkinamoji maitinamoji kaukė – želė
• Greitai drėkina
• Sulaiko drėgmę
• Atpalaiduoja
• Valo
• Ramina
• Stangrina
• Lygina
• Minkština
• Mažina poras
„TimeWise®” maitinamoji ir drėkinamoji kaukė želė – tai pusiau permatomas, šviesiai rožinis gelis, kuris ant odos yra beveik nematomas. Kaukę užtepti ant nuvalytos odos, palaikyti 10 minučių, o po to nuplauti. Norint gauti geresnį rezultatą kaukę galima užtepti prieš miegą visai nakčiai.

"TimeWise®" stebuklingasis rinkinys leidžia pasiekti nepakartojamus senėjimą mažinančius rezultatus ir padeda išlaikyti jauniau atrodančią odą. 11 privalumų kovojant su senėjimo požymiais: valo, šalina negyvąsias ląsteles, gaivina, suteikia energijos, drėkina, suteikia švelnumo, sutvirtina, suteikia minkštumo, apsaugo, atstato ir sumažina mimikos linijas ir raukšles. Jis tinka ir jautriai odai.

Į Stebuklingojo rinkinio sudėtį įeina:

"TimeWise®" pienelis"trys viename"
"TimeWise®" drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija
"TimeWise®" dieninis serumas su SPF 25 filtru
"TimeWise®" naktinis serumas
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 23, 10:37)
1. Drėkinamoji maitinamoji kaukė – želė
• Greitai drėkina
• Sulaiko drėgmę
• Atpalaiduoja
• Valo
• Ramina
• Stangrina
• Lygina
• Minkština
• Mažina poras
„TimeWise®” maitinamoji ir drėkinamoji kaukė želė – tai pusiau permatomas, šviesiai rožinis gelis, kuris ant odos yra beveik nematomas. Kaukę užtepti ant nuvalytos odos, palaikyti 10 minučių, o po to nuplauti. Norint gauti geresnį rezultatą kaukę galima užtepti prieš miegą visai nakčiai.

"

O ar jinai tinka mišriai (į riebumą) odai?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 05 23, 17:02)
O ar jinai tinka mišriai (į riebumą) odai?

tikrai tinka 4u.gif net ir misri/riebi oda buna praradus dregme, kuria butina atstatyti, norint tureti sveika, grazia, elastinga, stangria oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2012 05 23, 16:20)
tikrai tinka 4u.gif  net ir misri/riebi oda buna praradus dregme, kuria butina atstatyti, norint tureti sveika, grazia, elastinga, stangria oda mirksiukas.gif

Dėl drėkinimo tai taip. Bet va tas užvardijimas "maitinimas" g.gif Ar neužkimš paskui porų?
Įdomu, o ant pakuotės kaip rašo? Ar visiems odos tipams skirta?
Papildyta:
------

Prisiskaičiau, kad visos labai giria "Botanical Effect" seriją. Ar aš viena būsiu, kuriai ji nelabai patinka? Naudoju apie mėnesį, jei ne daugiau, bet efektas netenkina...
Galvoju, kad man gal nelabai tinka kremo-gelio konsistencija g.gif Nes ir kiek kitų firmų esu anksčiau naudojusi gelinius kremus, man jie prastai įsigerdavo. Toks įspūdis, lyg kokią plėvelę palieka unsure.gif
Va kas iš tos serijos patiko, tai tik prausiklis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 05 23, 17:43)
Dėl drėkinimo tai taip.  Bet va tas užvardijimas "maitinimas"  g.gif Ar neužkimš paskui porų?
Įdomu, o ant pakuotės kaip rašo? Ar visiems odos tipams skirta?
Papildyta:
------

Prisiskaičiau, kad visos labai giria "Botanical Effect" seriją. Ar aš viena būsiu, kuriai ji nelabai patinka? Naudoju apie mėnesį, jei ne daugiau, bet efektas netenkina...
Galvoju, kad man gal nelabai tinka kremo-gelio konsistencija g.gif  Nes ir kiek kitų firmų esu anksčiau naudojusi gelinius kremus, man jie prastai įsigerdavo. Toks įspūdis, lyg kokią plėvelę palieka unsure.gif 
Va kas iš tos serijos patiko, tai tik prausiklis.

"Visiems odos tipams. Neriebi ir bekvape. Neuzkemsa poru." nuorasas nuo pakuotes smile.gif

paskambinkit savo konsultantei, issakykit kas ne taip ir parinks tinkamesni varianta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kariatide: 23 gegužės 2012 - 16:49
QUOTE(kariatide @ 2012 05 23, 16:47)
"Visiems odos tipams. Neriebi ir bekvape. Neuzkemsa poru." nuorasas nuo pakuotes smile.gif

Dėkui 4u.gif

Atsakyti
Merginos,kokie atsiliepimai apie purskikli nuo spuogu kunui? 4u.gif blem mano nugara labai grubleta ir spuogu priviso......... gal pagelbetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 05 24, 09:26)
Merginos,kokie atsiliepimai apie purskikli nuo spuogu kunui?  4u.gif blem mano nugara labai grubleta ir spuogu priviso......... gal pagelbetu?  g.gif

Kiek girdėjau tai tikrai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 05 24, 09:26)
Merginos,kokie atsiliepimai apie purskikli nuo spuogu kunui?  4u.gif blem mano nugara labai grubleta ir spuogu priviso......... gal pagelbetu?  g.gif

Atsiliepimai geri iskart po duso issipurksk ir mazesnius spuogelius isdziovins po keliu dienu, o jei didesni siek tiek ilgiau uztrunka smile.gif
Atsakyti