Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Adora_ @ 2012 05 20, 21:43)
ar Minkštinamasis naktinis kremas

Extra Emollient Night Cream  sis kremas vadinamasis medutis?  4u.gif

Kiek supratau tai taip, bet siek tiek skiriasi jie. Asmeniskai man medutis is ranku sistemos patiko labiau, nei perkamas atskirai 4u.gif nes as turejau bekvapi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 05 20, 21:43)
ar Minkštinamasis naktinis kremas

Extra Emollient Night Cream  sis kremas vadinamasis medutis?  4u.gif
smile.gif
Taip tai tas pats produktas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif domina atsiliepimai apie Timw wize rinkini, ar vertas tokiu lt? Ir apie kaukes, kas naudojat? 4u.gif su siulymais platinti i az nerasykit, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 16:38)
Sveikos  4u.gif domina atsiliepimai apie Timw wize rinkini, ar vertas tokiu lt? Ir apie kaukes, kas naudojat?  4u.gif su siulymais platinti i az nerasykit, aciu  4u.gif

TW sistema puikiai issprendzia daugeli odyciu problemu ir asmeniskai kiek zinau kas naudoja is mano pazistamu rato tai visi patenkinti 4u.gif o kaina atperka tai, kad ilgai uztenka smile.gif kaukes pagal odos tipus man buvo superinis atradimas, nes dabar tik jas naudoju wink.gif ir oda atsigavusi po proceduros 100 proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 22, 16:50)
TW sistema puikiai issprendzia daugeli odyciu problemu ir asmeniskai kiek zinau kas naudoja is mano pazistamu rato tai visi patenkinti  4u.gif  o kaina atperka tai, kad ilgai uztenka smile.gif kaukes pagal odos tipus man buvo superinis  atradimas, nes dabar tik jas naudoju wink.gif ir oda atsigavusi po proceduros 100 proc smile.gif

o kokia jus naudojat? Drauge man ipyle tos, kur galima laikyt per nakti, tokia geline.. tai nzn kuri cia pagal pav skaitos g.gif skaistinanti trb
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 16:59)
o kokia jus naudojat? Drauge man ipyle tos, kur galima laikyt per nakti, tokia geline.. tai nzn kuri cia pagal pav skaitos  g.gif skaistinanti trb

Tai yra maitinamoji ir drėkinamoji kaukė želė su hialiuronu - puikiai tinka pavargusiai, išsausėjusiai ir su išsiplėtusiomis poromis bei pirmaisiais senėjimo požymiais odai mirksiukas.gif

P.S. pati naudoju stebuklingą rinkinuką - jis nerealus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 22 gegužės 2012 - 16:07
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 22, 17:06)
Tai yra maitinamoji ir drėkinamoji kaukė želė su hialiuronu - puikiai tinka pavargusiai, išsausėjusiai ir su išsiplėtusiomis poromis bei pirmaisiais senėjimo požymiais odai  mirksiukas.gif
P.S. pati naudoju stebuklingą rinkinuką - jis nerealus

A.. supratau.. bet tarkim jei as naudoju gryna hialiurona, tai nebus sviestas sviestuotas? Gal tada geriau imt kita kaukyte kokia? mano oda sausa..
I rinkini kaip suprantu ieina 2 serumai, prausiklis 3in1 ir emulsija ten ta ipatinga kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 17:08)
A.. supratau.. bet tarkim jei as naudoju gryna hialiurona, tai nebus sviestas sviestuotas? Gal tada geriau imt kita kaukyte kokia? mano oda sausa..
I rinkini kaip suprantu ieina 2 serumai, prausiklis 3in1 ir emulsija ten ta ipatinga kazkokia  biggrin.gif

Dėl to "sviestavimo" sunku kažką pasakyti, o kaip suprast naudojat gryną hialuroną ir kas tai bei kaip dažnai naudojate. Realiai nemanau, kad kažkas "susisviestuos", nes tai ką naudosite iš MK bus kaip kaukė, kurios funkcija ne tik drėkinti, bet ir nuvalyti (nusluoksniuoti) odą nuo negyvų lastelių.

O tą stabuklingą rinkinį sudaro tai ką ir paminėjote.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 22, 17:30)
Dėl to "sviestavimo" sunku kažką pasakyti, o kaip suprast naudojat gryną hialuroną ir kas tai bei kaip dažnai naudojate. Realiai nemanau, kad kažkas "susisviestuos", nes tai ką naudosite iš MK bus kaip kaukė, kurios funkcija ne tik drėkinti, bet ir nuvalyti (nusluoksniuoti) odą nuo negyvų lastelių.

Tai tas pats hialiuronas, kuris ieina ir i tos kaukes sudeti, tik grynas, be priedu.. na manau jei domites kosmetika, turetumete zinoti kas yra hialiuronas smile.gif 4u.gif nes tai yra vienas pagrindiniu odos drekikliu..
Aciu labai uz info drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 gegužės 2012 - 16:51
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 17:51)
Tai tas pats hialiuronas, kuris ieina ir i tos kaukes sudeti, tik grynas, be priedu.. na manau jei domites kosmetika, turetumete zinoti kas yra hialiuronas  smile.gif  4u.gif nes tai yra vienas pagrindiniu odos drekikliu..
Aciu labai uz info  drinks_cheers.gif  4u.gif

tą tai jau tikrai žinau, tik man įdomu buvo kokiu pagrindu jį Jūs naudojate, kaip suprantu dabar jis atstoja Jums kremuką. Galite drąsiai pasibandyti ir kitokią kaukę, paklauskite savo konsultantės. Labai puiki yra is naujos sistemos
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 22, 17:55)
tą tai jau tikrai žinau, tik man įdomu buvo kokiu pagrindu jį Jūs naudojate, kaip suprantu dabar jis atstoja Jums kremuką. Galite drąsiai pasibandyti ir kitokią kaukę, paklauskite savo konsultantės. Labai puiki yra is naujos sistemos

Aa.. sorry, ne taip supratau 4u.gif 4u.gif biggrin.gif ne, as jo nenaudoju vietoj kremo, o tiesiog pries krema, kaip seruma.. kadangi oda labai sausa, tai man jis atstato dregme, nes kaip zinia hialiuronas prasiskverbia iki giliausiu odos sluoksniu ir taip pat sustiprina kremu veikima smile.gif tik tiek, kai grynas, tai jei padauginu, tai truputi pakemsa poras, girdejau ir kitos mergaites skundzias, kad jom taip buna.. na, bet tema ne apie tai smile.gif isbandysiu siandien ta kaukyte, kur man ipyle ir parasysiu savo nuomone, gal kam bus naudinga. Dar karta dekui uz info drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 18:25)
Aa.. sorry, ne taip supratau  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif ne, as jo nenaudoju vietoj kremo, o tiesiog pries krema, kaip seruma.. kadangi oda labai sausa, tai man jis atstato dregme, nes kaip zinia hialiuronas prasiskverbia iki giliausiu odos sluoksniu ir taip pat sustiprina kremu veikima smile.gif tik tiek, kai grynas, tai jei padauginu, tai truputi pakemsa poras, girdejau ir kitos mergaites skundzias, kad jom taip buna.. na, bet tema ne apie tai smile.gif isbandysiu siandien ta kaukyte, kur man ipyle ir parasysiu savo nuomone, gal kam bus naudinga. Dar karta dekui uz info  drinks_cheers.gif

Rekomenduociau isbandyti is "Botanical" sistemos esancia kaukyte skirta sausai odytei 4u.gif
Atsakyti