Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(liutmerge @ 2012 04 30, 21:31)
as ta nauja "Boanical Effect" serija jau pora savaiciu naudoju.tiesa ne kasdien, reikia pasakyt,as ir penkiaetapes produktais ne kasdien naudojausi.bet man labai patogu pvz po sporto ta krema pasiimti.juk nesiimsiu visos TW serijos  ax.gif  nors ji man tikrai tinka,puikus produktas.beje man ir ne 18 -lika ( o gaila,echh ) ,taip kad penkiaetapes vien ir nenoreciau.vienu zodziu,ka norejau pasakyt,ta nauja serija man labai patiko.vienas is puikiu MK produktu.niekad toniku nemegau.sis superinis,svelnus toks.kremukas,lengvai padengia veida.aisku sunaudosiu dar likucius nuo penkiaetapes,bet abejoju ar as jos pasiilgsiu .gal prausiklio tik  g.gif  bet serija is tiesu puiki.ir sakau ne panaudojus diena ar tik isbandzius kokiam pristatyme.be to esu tikrai priekabi bobike  blush2.gif  jei kas turit galimybe tikrai isbandykit  thumbup.gif

Pritariu visu 100proc, kad produktas tikrai puikus ir manau ilgainiui tikrai visi pamirs penkiaetapes thumbup.gif
Papildyta:
Ar girdejote merginos, kad kompanija pradejo labai rimtai bausti tas konsultantes, kurios pardavineja produkcija internete ir mazesnemis kainomis? ispradziu skilido tik gandai, bet siuo metu jau gan rimtai su sia problema kovojama ax.gif ar esate girdejusios apie tai? smile.gif
Atsakyti
as tik uz tai thumbup.gif atai prisiperka velniai zino kur ( pas mus ebay vis dar serijos produktu,kur jau keli metai nera pardavinejama) .na ir nebutinai pasibaiges galiojimo laikas turi but,bet nusiperkamas produktas,kaip naudotis,kokia jo paskirtis nezino.tada paskaito internete ka petras ar onute parase,o paskui prasideda doh.gif zose sake,kad aldonai alergija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 01, 21:43)
as tik uz tai  thumbup.gif  atai prisiperka velniai zino kur ( pas mus ebay  vis dar serijos produktu,kur jau keli metai nera pardavinejama) .na ir nebutinai pasibaiges galiojimo laikas turi but,bet nusiperkamas produktas,kaip naudotis,kokia jo paskirtis nezino.tada paskaito internete ka petras ar onute parase,o paskui prasideda  doh.gif  zose sake,kad aldonai alergija ir t.t.

Puikiai apibudinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 01, 21:43)
as tik uz tai  thumbup.gif  atai prisiperka velniai zino kur ( pas mus ebay  vis dar serijos produktu,kur jau keli metai nera pardavinejama) .na ir nebutinai pasibaiges galiojimo laikas turi but,bet nusiperkamas produktas,kaip naudotis,kokia jo paskirtis nezino.tada paskaito internete ka petras ar onute parase,o paskui prasideda  doh.gif  zose sake,kad aldonai alergija ir t.t.

Tikra tiesa
Atsakyti
Sveikos merginos,as paskaiciau pora senu temu.Man keli klausimu iskilo,gal kas nepatinges ir atsakys ax.gif Ka jus vadinat makiazo baze ? Koki krema maitinamu ? ir ar jau pagalvojot kuo pakeisit " antistres programa" ar tiesiog imsit kaukes is naujos serijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutmerge: 04 gegužės 2012 - 09:43
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 04, 10:41)
Sveikos merginos,as paskaiciau pora senu temu.Man keli klausimu iskilo,gal kas nepatinges ir atsakys  ax.gif    Ka jus vadinat makiazo baze ? Koki krema maitinamu ?  ir ar jau pagalvojot kuo pakeisit " antistres programa"  ar tiesiog imsit kaukes is naujos serijos

Sveika, makiažo bazė tai yra toks produktas, kuris naudojamas prieš tepant skystą makiažo pagrindą (pudrą). Ji padeta išlyginti odos paviršių, todėl tepant skystą makiažo pagrindą jis ne taip išryškina raukšleles, poras, odos nelygumus, ilgiau laikosi pats makiažas ir oda atrodo gražiau. Tikrai super priemonė.

O dėl Anti-stress programoje naudojamų kaukių tai savaime suprantama jos bus keičiamos naujomis kaukėmis, vienintelės nebus trečios formulės, nes tiesiog jos dabar nebėra. Kompanija buvusiai Classic Basic sistemai kaip analogą sukūrė Botanical Effects, kurios sistema susiteda tik iš dviejų formulių.

Dėl konkrečiai vien maitinamo kremo, negaliu pasisakyti, tegul pakomentuoja kas žino.
Atsakyti
Dekui 4u.gif jei gerai supratau ,tai makiazo baze jus vaidinat "foundation primer" .Is tiesu tokia minti ir turejau,tik galvojau pasitikslinsiu.O va kuri krema vadinat maitinanciu tai tikrai dar nesusigaudziau
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 04, 13:11)
Dekui  4u.gif  jei gerai supratau ,tai makiazo baze jus vaidinat "foundation primer" .Is tiesu tokia minti ir turejau,tik galvojau pasitikslinsiu.O va kuri krema vadinat maitinanciu tai tikrai dar nesusigaudziau

taip tai būtų tas wink.gif
Atsakyti
skaitau, kad visos dabar giriat Botanical liniją, jau pradedu susimąstyti, kad ir aš vietoj TW noriu smile.gif
beje, o reiktų įsigyti geram efektui visus 4 produktus, o kokia seka juos tepti?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 05 06, 15:46)
skaitau, kad visos dabar giriat Botanical liniją, jau pradedu susimąstyti, kad ir aš vietoj TW noriu smile.gif
beje, o reiktų įsigyti geram efektui visus 4 produktus, o kokia seka juos tepti?

Tik primename, kad "botanical" nekovoja su senejimo pozymiais 4u.gif savaime aisku, kad visa sistema naudojant geriausi rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 05 06, 15:46)

Efektas geriausias, kaip ir sakė Ledokristaliukas, kai naudojami visi keturi arba penki etapai, t.y.:
1. Prausiklis
2. Kaukė (2k. per sav.)
3. Tonikas
4. Kremas
5. Makiažo pagrindas

P.S. Taip kaip surašiau, tokia tvarka ir reikėtų juos naudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 08, 01:37)
Efektas geriausias, kaip ir sakė Ledokristaliukas, kai naudojami visi keturi arba penki etapai, t.y.:
1. Prausiklis
2. Kaukė (2k. per sav.)
3. Tonikas
4. Kremas
5. Makiažo pagrindas

P.S. Taip kaip surašiau, tokia tvarka ir reikėtų juos naudoti wink.gif

uztat oda bus pasakiskai svelni 4u.gif
Atsakyti