sveiki,nzn ar kas skaitys:
bet man patinka sita tema mamos ka jus snekate?
kodel vyrai visada kalti lieka del nutrukusios seimos?
mano vaikino zmona pati ejo i sona ir tikrai ne viena karta jis pats vaika augino pirmus 2metus,pasitikejo ja o dabar visai mums neduoda vaiko nes matai uzpavydejo tokioms neverta vaikscioti po sia zeme...
kur ji buvo kai vaikui jos labiausiai reikejo o gi jojo ant kito...
dabar skyriasi tai vaiko neleidzia net vienai dienai paimti kitaip tariant net nematom vaiko...
nepagalvokite kad del manes ju santuoka nutruko tikrai ne nes mes dar labai trumpai esam...
esme yra tame kodel vaikai turi kenteti jeigu jums kazkas nepavyko prie ko cia vaikai?
ir jusu santykiai...
reikia nepamirsti tai kad vaikas uzaugs ir jis prades nekesti jusu uz tai kad atskiriat juos nuo tevu...
dar plius yra tikrai tokiu seimu kur vaikai visai neneori buti pas mamas...
tai daug ka pasako kas per mamos yra....
skaudi sita tema bet as manau kaip moterys taip ir vyrai turi tureti pilnas teisias i vaiku glogba...
nesamone kad vaikas turi likti tik pas mamas....
tarkim koks tolkas vyrui moketi elementus kai vaiko visai nemato tai kam jis moka tuos pinigus ?
as nemokeciau nei cento jeigu negaleciau matyt vaiko....
tokiu mamyciu tikrai ne vienas ir ne du kur taip elgesia...
pagalvokite apie tai jeigu jums neleistu visai vaiko matyti o jus mokat pinigus ir nezinot del ko.r tai patiktu?
esme tame kad labai daug mamu yra kurios net per nago juodumo nepagalvoja apie tai kaip jos jaustusi tokioje situacijoj....
tad nerasynekyte cia nesamone kad tik vyrai kalti taip niekad nebuna...gerieji teveliai as tik uz jus!!!!
greičiausiai pats nelanko to vaiko ir nenori lankyti, o pasako kad neleidzia jam ten kažkas
Vaikui moka kam tai kam, prisideda prie vaiko išlaikymo kurį pats ir susimeistravo, neaišku?
Aš tai dėl šventos ramybės neimčiau pinigų, galėtų mokėti už darželį ar būrelius kokius ar šiaip ką nupirkt vaikui kai reikia ir nekiltų tada ginčų ar pinigai vaikui ar ant kosmetikos.