QUOTE(Ozito @ 2012 03 05, 19:06)
O as dabar susimasciau, jai vaikai pas mama po skirybu, o vyras nebendrauja su vaikais, mazi daleiskim jie "metukiniai", ir vyras neaplanko ir nesidomi apie vaiko gyvenima kokius 8 - 10 metu, o po to nusprendzia kad reikia pradeti draugauti su vaikais, kaip tada ? mama aisku butu pries, mazdaug tiek metu neidomu buvo, o dabar prireike ir is viso ar yra laiko limitas, po kurio nebeimanoma tam paciam vaikui, vel "tapti" tevu ?
As nebuciau pries
Aisku neskubant ir neisgasdinant vaiko jei jam bus noras ir t.t.
Jei neleisi tai vaikas pyks daugiau ant taves nei ant tevo, kad nebuvo daug metu. O ir vaikas pats spres jau ar nori ar ne bendrauti su savo tevu...
Papildyta:
QUOTE(Edemux @ 2012 03 05, 13:57)
Labai aktuali tema man, nes kaip tik esu sudetingoje skyrybinej situacijoje ir vaiku ateitis labai aktuali ir sprendziama dabar. Siuo metu laikinai dukra 3m su mama, sunus beveik 7m- su manim. Lyg ir abu suprantam ir pripazystam ,kad vaikai turi augti kartu, bet mama sutinka ,kad jie augtu pas ja, bet kad augtu pas mane -nesutinka. Manau cia alimentu reikalai... Kaip ir nera pasirinkimo, bet sunus , itariu, nesupras manes, jei ji perduosiu auginti mamai... Juo labiau,kad pati mama gerokai prikenke savo ir sunaus santykiams.. del savo perdeto kategoriskumo ir auklejimo priemoniu,neva teisiniu veiksmu ir kt issidirbinejimu. Sudetinga, nors issprest galima gan paprastai, bet su paprastai mastanciu zmogum, kuris mokosi is klaidu
Nepritariu vaikus auginti atskirai
Kazkada buvo tokia situacija kai as gyvenau atskirai nuo brolio, nors ir matemes kas savaitgali ir t.t. bet po poros metu kai vel gyvenom kartu reikejo ne vienu metu kad atrasti bendra ir sutarti
Nezinau kokia suma tu alimentu, kad "apsimoketu" auginti vaikus
O kodel tik sunus jusu nesupras ? O kaip dukra ??? Kaip supratau jus taip pat nesutinkate, kad vaikai augtu pas mama tai gal irgi alimentu klausimas ??? Galima daug nesamoniu prigalvoti, bet esme ta pati vaikai turi tureti abu tevus ir jau kaip rase pabandykite auginti pakaitomis, bet neiskirkite vaiku...