Įkraunama...
Įkraunama...

Nesu laiminga Anglijoje, bet...

Sveikutes,

nei nezinau, kodel cia reiskiuosi, tiesiog turbut pribrendo reikalas ir laikas. Esme tame, kad jau nebe pirmi metai gyvenu Anglijoje. Na bet vistiek esu visiskai nelaiminga gyvendama cia. Keistai turbut Jums tai gali nuskambeti, nesugebu cia adaptuotis, kad ir kaip noreciau. Esu cia tik del savo seimos geroves, ir didesnio darbo uzmokescio, bet visa kita tai... na ne man sita salis, bet esu prirista cia, nejau esu viena cia tokia nepritapus?
Atsakyti
QUOTE(blizzg @ 2012 02 25, 23:58)
Sveikutes,

nei nezinau, kodel cia reiskiuosi, tiesiog turbut pribrendo reikalas ir laikas. Esme tame,  kad jau nebe pirmi metai gyvenu Anglijoje. Na bet vistiek esu visiskai nelaiminga gyvendama cia. Keistai turbut Jums tai gali nuskambeti, nesugebu cia adaptuotis, kad ir kaip noreciau. Esu cia tik del savo seimos geroves, ir didesnio darbo uzmokescio, bet visa kita tai... na ne man sita salis, bet esu prirista cia, nejau esu viena cia tokia nepritapus?

sveika,
Jau daug ka pasako kad sestad vakare rasai,ir as jau guliu tai kalbesiu trumpai:).tikrai nesi viena tokia,ir visi mes vis kazko ieskom,ir visi mes norim but laimingi.pabandyk paimti popieriaus lapa argi net CIA ir parasyk anglijoj gyvenimo pliusius ir lietuvoj gyvenimo pliusus.Kitame lape minusu abieju saliu.nepamirsk artimiju it seimos buvimo ar nebuvimo kartu pamineti. Tai atsakys I daugeli tavo klausimu ir pades realiai pazvelgti I situacija.gal kalta visai ne Anglija o tavo poziuris I ja, o gal I sios salies istatumus ar zmones?
Sekmes iki
Atsakyti
QUOTE(pashca @ 2012 02 26, 01:09)
parasyk anglijoj gyvenimo pliusius ir lietuvoj gyvenimo pliusus.Kitame lape minusu abieju saliu.nepamirsk artimiju it seimos buvimo ar nebuvimo kartu pamineti.

Idealiau neatsakysi drinks_cheers.gif
ir lt ne savoj vietoj galima jaustis, bet tik kitaip raktuojam o cia ne nuostabu. Bet as, kai mane panasus dalyus pradeda kamuoti, ziuriu ka galiu pakeisti savo gyvenime ir kaip ir suveikia. Netgi sakyciau progreso varomoji dalis mirksiukas.gif
linkiu islysti is sitos busenos ir surasti sau pozytyviu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizzg @ 2012 02 25, 12:58)
Sveikutes,

nei nezinau, kodel cia reiskiuosi, tiesiog turbut pribrendo reikalas ir laikas. Esme tame,  kad jau nebe pirmi metai gyvenu Anglijoje. Na bet vistiek esu visiskai nelaiminga gyvendama cia. Keistai turbut Jums tai gali nuskambeti, nesugebu cia adaptuotis, kad ir kaip noreciau. Esu cia tik del savo seimos geroves, ir didesnio darbo uzmokescio, bet visa kita tai... na ne man sita salis, bet esu prirista cia, nejau esu viena cia tokia nepritapus?

Gyvenimas trumpas ir neverta aukoti jo dziaugsmo vardan pinigu, "geresnio uzdarbio" ir t.t. As cia gerai jauciuosi, nors ir daug kam sunku patiket, nors ir siuo metu nedirbu, nezinau, kada pavyks norima darba rast, bet...
Ar turit kokiu lietuviu pazystamu, su kuriais galetum pabendraut? As praktiskai dabar tik su lietuviais bendrauju... Tokia aplinka, pati susiradau juos. Yra visokios veiklos... Ir net nesijaucia, kad esu Anglijoj. Aisku, visada taip nebuvo ir nebus.
Visgi grisiu prie savo pirmos minties - o gal labiau prie savo gyvenimo credo - "negimiau tam, kad kenteciau" - as tai sau pasakau tada, kada jauciu, kad "kazkas" mano gyvenime ne taip, kai nesijauciu laiminga. Ir tada ziuriu, tariuos su vyru ka cia galima padaryti, pakeisti, "raitojuosi rankoves" ir...
Noreciau patarti kazka praktiskesnio, bet daugiau nesauna niekas i galva, kaip ivairus klubai, susiburimai, renginiai, kur gali susirasti bendraminciu... Kurie galbut padetu adaptuotis. Gal aplinka ne ta. Gal noro truksta? Nezinau Jusu gyvenimo aplinkybiu, ar turite vaiku, koks Jusu vyro poziuris ir t.t.
Labai linkiu surasti savo ramybe.

Atsakyti
QUOTE(blizzg @ 2012 02 25, 23:58)
Sveikutes,

Labas!

Ir aš gyvenu užsienyje,be artimųjų ir draugų.Per kelis metus užmezgiau kelias tvirtas draugystes(su lietuviais ir kitų tautų žmonėmis).Esu kai kuo nepatenkinta šitoje šalyje,bet juk ir Tėvynėje gyvenant gyvenimas nebūtų tobulas,ar ne?Kai negali/nenori pakeisti situacijos,reikia keisti požiūrį į ją.Sakau sau,kad čia tik laikinas gyvenimo etapas,ir,susiklosčius palankioms aplinkybėms galėsiu grįžti į Tėvynę,bet klausimas,ar norėsis po kelerių metų?
Kažkada daug keliavusi ir svetur dirbusi moteris patarė-kai jau visai sunku,skaičiuok,čiupinėk pinigus.Dar nebandžiau,matyt,dar nebuvo taip sunku.Nors,prisipažinsiu,buvo kartas kai jau pakuot daiktus norėjosi,bet išgyvenau ir tai.Ir šiandien džiaugiuosi,kad esu čia,galiu sau leisti tai,ko sunkiai dirbdama Tėvynėje negalėčiau.Parvažiuojam kartą,du į metus,aplankom visus,pasikraunam energijos ir važiuojam namo,čia dabar mūsų namai.Nors ir jaučiuosi nepritampanti,bet juk ir neįmanoma jaustis savu svetimoje šalyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 26 vasario 2012 - 16:23
QUOTE(blizzg @ 2012 02 26, 00:58)

blizzg, as ne Anglijoj, bet irgi svetur verysad.gif neapsipratau cia, nesusitaikiau, bet... Gal tai tik laikinas gyvenimo etapas? Gal grisi dar i LT? Pamastyk apie tai! Dirbt, taupyk, o su laiku nuspresi, gal jau metas namo lithuania.gif
Atsakyti
Paskaityk "Xenophobe's Guide to the English", super knygele apie anglus, juokiausi iki asaru.
Is pradziu daug kas mane cia erzino, paskaicius knygele, niekas nebeerzina, tik juokinga. Siaip jauciuosi cia kaip namuose. Mano kasdienybe niekuo nesiskiria nuo Lietuvos, net geresne.
Atsakyti
QUOTE(blizzg @ 2012 02 26, 01:58)
Sveikutes,

Labas smile.gif
na tu tikrai cia ne viena tokia esi, zinok as irgi cia nesijauciu laiminga, aisku kai vaziavau galvojau viskas bus gerai, norejau verziausi, bet kuo toliau tuo sunkiau man cia. Nezinau ar pinigai gali ilgam sulaikyti zmogu cia, jei visa kita aplinkui erzina, nesijauti laimingas ir matai vien tik bloga, as visada vienam draugui kartodavau jog svarbiausia gyvenime yra pinigai, esu materialiste, bet dabar as suvokiu jog toli grazu ne pinigai yra svarbiausia, jie yra labai svarbus, bet tikrai nesvarbiausi.
Beda pas mane yra ne tik ta jog nesijauciu cia laiminga, bet as nenoriu ir i lietuva, beabejo nenoriu ir toliau taip gyventi, noriu keisti kazka, bet klajoti po pasauli ir ieskoti savo vietos irgi neiseitis, negaliu visa gyvenima bastytis ant cimodanu ieskodama kur man bus gerai. Nelabai as ir pasakoju kitiems jog man cia yra blogai, tas kogero dar sunkiau yra kai viska savyje laikau, nelabai mane kas suprastu, bent jau as taip galvoju, kartais puola tokia depresiaj nuo gyvenimo cia.
taip kad tu tikrai ne viena, manau yra ir daugiau tokiu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(nijuke @ 2012 02 27, 21:35)
Labas smile.gif
na tu tikrai cia ne viena tokia esi, zinok as irgi cia nesijauciu laiminga, aisku kai vaziavau galvojau viskas bus gerai, norejau verziausi, bet kuo toliau tuo sunkiau man cia. Nezinau ar pinigai gali ilgam sulaikyti zmogu cia, jei visa kita aplinkui erzina, nesijauti laimingas ir matai vien tik bloga, as visada vienam draugui kartodavau jog svarbiausia gyvenime yra pinigai, esu materialiste, bet dabar as suvokiu jog toli grazu ne pinigai yra svarbiausia, jie yra labai svarbus, bet tikrai nesvarbiausi.
Beda pas mane yra ne tik ta jog nesijauciu cia laiminga, bet as nenoriu ir i lietuva, beabejo nenoriu ir toliau taip gyventi, noriu keisti kazka, bet klajoti po pasauli ir ieskoti savo vietos irgi neiseitis, negaliu visa gyvenima bastytis ant cimodanu ieskodama kur man bus gerai. Nelabai as ir pasakoju kitiems jog man cia yra blogai, tas kogero dar sunkiau yra kai viska savyje laikau, nelabai mane kas suprastu, bent jau as taip galvoju, kartais puola tokia depresiaj nuo gyvenimo cia.
taip kad tu tikrai ne viena, manau yra ir daugiau tokiu zmoniu.

As ir taip pat mastau. Laikau viska savyje,nemyliu sitos salies... bet cia mano seima
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2012 02 28, 00:07)
As ir taip pat mastau. Laikau viska savyje,nemyliu sitos salies... bet cia mano seima

na man turbut butu paprasciau viska pakeisti, esu cia del saves, ziauru net sakyti taip, jei man cia blogai kodel as vis dar cia, nors mano dalis seimos cia yra, bet ta dalis ne vyras ir vaikai. Stabdo baime mane kazka keisti, net nezianu ar tai gerai, aisku sau mintyse nuolatos kartoju kad tai yra laikina ir as busiu ir gyvensiu ten kur noriu, tai tik laiko klausimas.

merginos, kurioms cia nepatinka, o laiko jus cia esate?
Atsakyti
man tai cia depresija kvepia ir veiklos neturejimu.

o kalba mokate? uzsiemima kazkoki turite? (apart maisto ruosimo ir vaiku auginimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 29 vasario 2012 - 00:20
QUOTE(Kaštanka @ 2012 02 28, 23:14)
man tai cia depresija kvepia ir veiklos neturejimu.

o kalba mokate? uzsiemima kazkoki turite? (apart maisto ruosimo ir vaiku auginimo)

Butent, susiraskite merginos veiklos-mokykites kalba, isigykite specialybe arba tobulinkite turima, net ir gryzus i lt bus didelis pliusas turint kitos salies diploma, net su vaikais sedint namie galima labai sekmingai mokytis, eikite dirbti, kurios nedirbate, nors ir part time, sportuokite, lankykite koki bureli ir t.t. Tada ir gyvenimas neatrodys toks pilkas 4u.gif ir neturesite laiko depresuoti. O kad is kart viskas butu grazu ir nuostabu svetimoje salyje, taip nebuna verysad.gif, reikia ideti daug pastangu ir darbo.

Gyvenu sitoje salyje jau 14 metu, pradzioje irgi buvo sunku, liudna, ilgejausi salies, draugu, savos aplinkos. Bet su laiku susikuriau savo gyvenima UK, ir net minciu neturiu gryzti i Lietuva, nes netureciau ten ka veikti, nemokeciau LT gyventi nebuvus ten tiek metu. Mano sirdis ten kur mano seima, kur mano namai, kur megstamas darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 29 vasario 2012 - 12:19