QUOTE(IslandGirl @ 2013 01 19, 16:14)
Mes dviese sunaudojame 2 kubus karsto vandens, 2 kubus salto. Vandens netaupom: as megstu vonioje paguleti bent jau 3 kartus per sav, o seip po dusu prausiames. Skalbenke musų 7 kg ekonomiska A+++, tai planu per savaite karta Indaploves dar kol kas neturim.
Ar jauciasi kad išnaudojama daugiau vandens kai yra indaplove? Vyro prasiau, kad nupirktu, nes kai bus leliukas, plausim tik indaploveje
Ar jauciasi kad išnaudojama daugiau vandens kai yra indaplove? Vyro prasiau, kad nupirktu, nes kai bus leliukas, plausim tik indaploveje
Kai yra indaplove, vandens isnaudojama maziau, nei plaunant indus rankomis. Mes virtuveje turim atskirus skaitiklius, nuo to laiko kai pasistateme indaplove, salto vandens skaitiklis praktiskai stovi vietoje.
Daug.
Apie 13 kub.m. karšto ir apie 9-11 šalto.
O kažkurį mėnesį vien karšto vandens buvo 18 Bet name kažkoks siurblys buvo sugedęs, tai labai daug vandens reikdavo nuleist, kad įšiltų...neplausi juk mažylio dupcės lediniu vandeniu..
Mes 2 suaugę ir 3 vaikai.
Skalbiu absoliučiai kasdien (vieną dieną - juodi, kitą dieną - spalvoti, tada - rankšluosčiai, tada - balti, tada - kūdikiški, ir žiūriu..vėl pilna juodų rūbų )
Indaplovė pilna 2 k/d (savaitgaliais - 3 k/d jungiama).
Apie 13 kub.m. karšto ir apie 9-11 šalto.
O kažkurį mėnesį vien karšto vandens buvo 18 Bet name kažkoks siurblys buvo sugedęs, tai labai daug vandens reikdavo nuleist, kad įšiltų...neplausi juk mažylio dupcės lediniu vandeniu..
Mes 2 suaugę ir 3 vaikai.
Skalbiu absoliučiai kasdien (vieną dieną - juodi, kitą dieną - spalvoti, tada - rankšluosčiai, tada - balti, tada - kūdikiški, ir žiūriu..vėl pilna juodų rūbų )
Indaplovė pilna 2 k/d (savaitgaliais - 3 k/d jungiama).
Pas mus kaip nuosavas namas tai tik salto vandens skaitiklis. Per menesi apie 14 kubu. 2 suauge, 3 vaikai
pas mus vidurkis 6-7 kūbai (dviese), eina bendrai karštas ar šaltas, nes karštą šildo dujos, tai mokam už dujas, o ne už karštą vandenį.
man vis atrodo, kad daug, bet gi nesiprausus nebūsi, dušas kasdien. vonioj dabar b mažai būna, seniau būdavo 2-3 kart per mėn. abar tik dušas.
indaplovė yra, per savaitę gaunas 2-3 skalbimai max.
Papildyta:
mane sudomino ta ga;vutė, neatidaro tik nuorodos, o kame ji taupo vandenį, nesuprantu? neleidžia tiek stipriai bėgt ar kaip?
skaitau nuo pradžių temą, nusistebėjau ohoho, nu ir sugebėjimai 1 kart per mėn plaut rūbus aš jau galvoju vien iš mano apatinių, kojinių tai pilna mašina drąsiai susidarytų per mėnesį 30 apatinių, 30 porų kojinių, o kur dar liemenukai, nu kasdien nekeičiu, tai bet vistiek 4-5 būtų.. o tai dar vyro apatiniai prisideda su kojinėm. o tai dar rūbai.
tai nebent plaunama rankom arba nekeičiama dažnai,kitaip tai neaišku kame paslaptis
man vis atrodo, kad daug, bet gi nesiprausus nebūsi, dušas kasdien. vonioj dabar b mažai būna, seniau būdavo 2-3 kart per mėn. abar tik dušas.
indaplovė yra, per savaitę gaunas 2-3 skalbimai max.
Papildyta:
QUOTE(allberto @ 2012 03 25, 18:53)
is cia ir uz tiek pat:
http://www.e-senukai...x...0051026584
Tiesa, yra tos pacios serijos pigesnis variantas 9 l/min.
Ir dar - kiek googlinausi, daugiau nelabai kas pateikia vandens pratekamuma. Galbut dar kazkoks gamintojas turi kazka panasaus, taciau neradau...
http://www.e-senukai...x...0051026584
Tiesa, yra tos pacios serijos pigesnis variantas 9 l/min.
Ir dar - kiek googlinausi, daugiau nelabai kas pateikia vandens pratekamuma. Galbut dar kazkoks gamintojas turi kazka panasaus, taciau neradau...
mane sudomino ta ga;vutė, neatidaro tik nuorodos, o kame ji taupo vandenį, nesuprantu? neleidžia tiek stipriai bėgt ar kaip?
QUOTE(orintuse @ 2012 06 14, 12:05)
Mums kažkaip nesusikaupia rūbų daug , to mėnėsio gale netgi vietos užtektų kaimynų skalbiniams
skaitau nuo pradžių temą, nusistebėjau ohoho, nu ir sugebėjimai 1 kart per mėn plaut rūbus aš jau galvoju vien iš mano apatinių, kojinių tai pilna mašina drąsiai susidarytų per mėnesį 30 apatinių, 30 porų kojinių, o kur dar liemenukai, nu kasdien nekeičiu, tai bet vistiek 4-5 būtų.. o tai dar vyro apatiniai prisideda su kojinėm. o tai dar rūbai.
tai nebent plaunama rankom arba nekeičiama dažnai,kitaip tai neaišku kame paslaptis
2 suage+2vaikai = 4 kubai karsto + 8-9 salto (skalbimas paprastai kas antra diena, indaploves nera)
QUOTE(grange @ 2014 01 19, 23:54)
Taip. Mintis tokia, tekėdamas vanduo išpurškiamas sumašius su oru.
T.y. tokiu būdu išpurškiamas vanduo su oro slėgiu ir atrodo, kad to vandens daugiau...
Nes pvz. besiprausiant jeigu uždengi pirštu vidurinę skylę (ten oro paėmimas), tai tada teka tokia mizerna srovele...
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 01 23, 09:41)
2 suage+2vaikai = 4 kubai karsto + 8-9 salto (skalbimas paprastai kas antra diena, indaploves nera)
Mes panasiai paskutiniu metu
QUOTE(1000inis @ 2014 01 31, 01:16)
2 suaugę, du vaikai, indaplovė- po 10 šalto ir karšto (būna ir daugiau) Taupau , bet nepavyksta
keista, kad su indaplove tiek daug salto vandens iseina
QUOTE(1000inis @ 2014 01 31, 00:16)
2 suaugę, du vaikai, indaplovė- po 10 šalto ir karšto (būna ir daugiau) Taupau , bet nepavyksta
pas mažiau nei 20 sumoj gaunas
2 suaugę, 2 vaikai, indaplovė kas antrą dieną, skalbyklė vidutiniškai 1 k dienoj, netaupom gal dėl to, kad nereikia laukt vandens sušilimo, indaplovę tik taupiam režime naudojam, skalbyklė vandenį pagal skalbinių kiekį taiko.
QUOTE(Fedes @ 2014 01 31, 15:20)
pas mažiau nei 20 sumoj gaunas
2 suaugę, 2 vaikai, indaplovė kas antrą dieną, skalbyklė vidutiniškai 1 k dienoj, netaupom gal dėl to, kad nereikia laukt vandens sušilimo, indaplovę tik taupiam režime naudojam, skalbyklė vandenį pagal skalbinių kiekį taiko.
pas mane vaikai po 15 min ryte ir vakare po tekančiu vandeniu šildosi (medituoja , kol neišvarau )
QUOTE(pempel @ 2013 01 19, 21:27)
Vienas suaugęs ir vienas vaikas, tai išnaudojam 1-2 karšto, na vidutiniškai 1,5 per mėnesį, ir kokius 5 šalto. 2tualete ir 3 vonioj man tas tualeto vanduo tai kažkaip keistai atrodo, bet matyt taip jau yra.
Tyrimais įrodyta, kad Lietuvoje žmonės WC sunaudoja vidutiniškai iki 75% viso sunaudojamo vandens kiekio. Taip kad normalu.
Mes (du suaugę) sunaudojam iki 1 k. karšto ir 24 k. šalto vandens.