Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate vandens

QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 23, 12:53)
Mes kasdien prausiames duse, indaplove kasdien, skalbykle 4-5k per savaite (atskirai juk ranksluosciai, kas antra sav patalyne, tamsus skalbiniai, sviesus). Dviese sunaudojam apie 12kubu. Problema, kad ilgai neatbega karstas vanduo doh.gif  doh.gif

Kreipkites i nama administruojancia imone, turi sutvarkyti, kad atbegtu vanduo greitai 4u.gif
Atsakyti
6 kubus salto vandens dviese
Atsakyti
mes dviese sunaudojam 1-2kubus , bet mano MB labai taupo, prisipila i atskirą indelį (taziką) vandens ir su tuo prausiasi veida, plaukus visa savaite....mane tai ziauriai nervuoja doh.gif pagrinde mes irgi po dušu einam lotuliukas.gif doh.gif skalbiam rubus iš vis 1kartą per mėnėsį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 05 05, 19:33)
mes dviese sunaudojam 1-2kubus , bet mano MB labai taupo, prisipila i atskirą indelį (taziką) vandens ir su tuo prausiasi  veida, plaukus visa savaite....mane tai ziauriai nervuoja doh.gif  pagrinde mes irgi po dušu einam lotuliukas.gif  doh.gif skalbiam rubus iš vis 1kartą per mėnėsį  doh.gif

galva plauna karta i savaite? kur higiena? Nebent plaukai visiskai nesiriebaluoja, jokiu pleiskanu nekyla, nedirbama, nebunama lauke, kuomet plaukai apsinesa dulkemis.
O kur nesvarius skalbinius kaupiat? kiek deziu susidaro ir kiek kartu per diena skalbimo masina tada jungiat per ta skalbimo diena? ar ne tas pats gautusi, jei skalbtumet dazniau? nemanau, kad per menesi susikaupia drabuziu tik tiek, kad uztenka viena karta ijungti skalbimo masina...
Atsakyti
Mes 4, is kuriu 2 mazi vaikai, tai praeita menesi jau buvo 12 kubu karsto vandens ir kiek maziau gal salto, tai sumoje apie 20 bus doh.gif mano vyras kaip tik netaupo vandens, maudosi vonioje kone kasdien, pelesio vonioje isnaikinti neimanoma ir as del to daznai bambu ...
Atsakyti
Mes maudomes kadien po dusu, vasra vyras net dazniau, dar vonia, indai, skalbimas kasdien beveik - tikrai nemazai sueina. Bet kaip cia pataupysi- ka koju neplaut... doh.gif Na sioks tiks taupymas vasra- sodo vanduo is upes tai laistymui, lauko baldu plovimui kaip ir nereikia. I puodus tikrai nieko nepilam ir nelaikom, fui kaip man tai negerai skamba...

QUOTE(bigsmile @ 2012 05 16, 01:11)
pelesio vonioje isnaikinti neimanoma ir as del to daznai bambu ...

Ir be reikalo, su pelesiu kovojama kitais budais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 25, 23:09)
Noreciau pasidometi, kiek vandens sunaudojate, per menesi,. per metus. Mes esam tik su vyru, prausiames kasdien duse, bet ilgai nestovim. Vonioje nesimaudom. Skalbykle ijungiu mazdaug 4k. per savaite, indaplove kasdien. Priskaiciavo, kad sunaudojama 16kubu per menesi- per metus 200kubu, man tai atrodo nerealiai daug g.gif  g.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

3-4 kubai. Gyvenam dviese ir kasdien einam dusa. Skalbiam 2-3 kartus i savaite.
Atsakyti
keturiese ~12m3 menesiui
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2012 05 07, 09:41)
galva plauna karta i savaite? kur higiena? Nebent plaukai visiskai nesiriebaluoja, jokiu pleiskanu nekyla, nedirbama, nebunama lauke, kuomet plaukai apsinesa dulkemis.
O kur nesvarius skalbinius kaupiat? kiek deziu susidaro ir kiek kartu per diena skalbimo masina tada jungiat per ta skalbimo diena? ar ne tas pats gautusi, jei skalbtumet dazniau? nemanau, kad per menesi susikaupia drabuziu tik tiek, kad uztenka viena karta ijungti skalbimo masina...

Ne, galva plauna 2-3 k per savaitę, o pas jį plaukų beveik nėra lotuliukas.gif Mums kažkaip nesusikaupia rūbų daug , to mėnėsio gale netgi vietos užtektų kaimynų skalbiniams lotuliukas.gif
Atsakyti
mes 4iese po 11 karsto ir salto; nesuprantu, mes tai ir ale pataupom, neleidziam nenaudojant; gal kiti nesiprausia tiek biggrin.gif
Atsakyti
13 kubu , 4iese. g.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 05 05, 19:33)
mes dviese sunaudojam 1-2kubus , bet mano MB labai taupo, prisipila i atskirą indelį (taziką) vandens ir su tuo prausiasi  veida, plaukus visa savaite....mane tai ziauriai nervuoja doh.gif  pagrinde mes irgi po dušu einam lotuliukas.gif  doh.gif skalbiam rubus iš vis 1kartą per mėnėsį  doh.gif

blink.gif

QUOTE(niutytee @ 2012 05 28, 15:36)
3-4 kubai. Gyvenam dviese ir kasdien einam dusa. Skalbiam 2-3 kartus i savaite.

Mes lygiai taip pat sunaudojam.
Atsakyti