QUOTE(netobula @ 2013 05 27, 21:42)
Ir aš susidūriau su panašia problema. Mano mergytei tuoj bus 3 mėn. Jai taip pat nustatytas rachitas - prakaituoja, minkšti galvos kauliukai, geria gana didelę dozę vit. D. Šiaip maitinau sėkmingai, išskyrus porą savaičių, kai sirgo slogyte ir labai mažai valgydavo. Tada gydytoja, padariusi kraujo, šlapimo tyrimus, nieko blogo neradusi, patarė bandyti duoti mišinuką - visa laimė, kad mažylė kategoriškai atsisakė gerti iš buteliuko tiek mano nutrauktą pieną, tiek mišinuką, nors buvau pasiryžusi duoti ir jį, nes baisu buvo, kad ji nebadautų Buvo ir svoris nustojęs augti... Visa laimė, kad po poros savaičių problema savaime išsisprendė ir mažiukė vėl pradėjo normaliai valgyti.
Nei iš šio, nei iš to prieš kelias dienas pradėjo mesti krūtį vos pradėjusi valgyti. Peržiūrėjau ir išanalizavau visas įmanomas priežastis, kurias radau aprašytas internete. Niekas netinka... Poryt keliausime pas gydytoją apžiūrai, bet žinau tikrai, kad maitinimo klausimais ji nelabai ką patars... Dabar dukrytė daug miega, kartais dar pilnai neišsibudinusią bandau maitinti - kartais pavyksta, kartais ne... Maitinu su laikrodžiu šalia - kartais valgo vos kelias minutes, naktį specialiai statau žadintuvą, kad bent kartą pamaitinčiau - tada valgo ramiai apie 10 min. O dienos metu maitinimas virto man tikra kančia - ima krūtį, išlaiko vos kelias sekundes ir meta, vėl lyg bando imti, vėl meta. Vis bandau ir bandau - išbandžiau visas internete aprašytas rekomendacijas, maitinimo pozas, niekas nepadeda. Būna ir taip, kad metusi krūtį iš karto ima isteriškai rėkti. Po tokio maitinimo ir man norisi rėkti... Ima nervas, kad mažylė vis alkana... O kantrybė labai greitai senka.
Norėtųsi maitinti iki pusės metų... Negi reikės pereiti prie mišinukų?
Nei iš šio, nei iš to prieš kelias dienas pradėjo mesti krūtį vos pradėjusi valgyti. Peržiūrėjau ir išanalizavau visas įmanomas priežastis, kurias radau aprašytas internete. Niekas netinka... Poryt keliausime pas gydytoją apžiūrai, bet žinau tikrai, kad maitinimo klausimais ji nelabai ką patars... Dabar dukrytė daug miega, kartais dar pilnai neišsibudinusią bandau maitinti - kartais pavyksta, kartais ne... Maitinu su laikrodžiu šalia - kartais valgo vos kelias minutes, naktį specialiai statau žadintuvą, kad bent kartą pamaitinčiau - tada valgo ramiai apie 10 min. O dienos metu maitinimas virto man tikra kančia - ima krūtį, išlaiko vos kelias sekundes ir meta, vėl lyg bando imti, vėl meta. Vis bandau ir bandau - išbandžiau visas internete aprašytas rekomendacijas, maitinimo pozas, niekas nepadeda. Būna ir taip, kad metusi krūtį iš karto ima isteriškai rėkti. Po tokio maitinimo ir man norisi rėkti... Ima nervas, kad mažylė vis alkana... O kantrybė labai greitai senka.
Norėtųsi maitinti iki pusės metų... Negi reikės pereiti prie mišinukų?
Labai pazystama situacija. Tik manoji Nuo gimimo 1k.dienoj misinuka valgo.
Tj kartais graziai val go, nu bet and neima kruties. Baisu kad nedingtu pienas.. anksciau sakiau nesvarbu kiek zindyt iseis, o db jau noretus ilgiau is kazkaip liudna daros mad nieko mum neiseina.