QUOTE(bumbasi @ 2013 04 11, 15:48)
Kokios ilgos... Virbalas jusų kokio ilgio? Nes jei trumpesnis sunku sukt bus... ar ne? Nes kai vertikaliai susipjaustau, turimas virbalas yra pats tas.
Sugalvojau pabandyti butelį apipinti... Nėra idealu, bet supratau kaip vyteles normaliai sukeisti.. Tik jau labai smulkus dangtelis, nesugraibau normaliai Kadangi darau užpiltinę iš vyšnių, tai apdirbsiu ir daugiau butelių laikymui.. Vis įdomiau nei paprastas butelys pastatytas Reiks dar susirasti kaip gražiai pynutę užbaigti..
Sugalvojau pabandyti butelį apipinti... Nėra idealu, bet supratau kaip vyteles normaliai sukeisti.. Tik jau labai smulkus dangtelis, nesugraibau normaliai Kadangi darau užpiltinę iš vyšnių, tai apdirbsiu ir daugiau butelių laikymui.. Vis įdomiau nei paprastas butelys pastatytas Reiks dar susirasti kaip gražiai pynutę užbaigti..
Virbalo ilgis visai neturi reikšmės. Manasis apie 30cm, bet aš suku tik ant trečdalio ilgio. Jis reikalingas tik prilaikymui. Išilgai laikraščių aš niekada nepiaustau, nes man visai neina sukti(laikraščio tekstūra netokia).
O buteliukas liuks - o dar su tokiu turiniu viduje!