dėkui už pagyras kolkas nežadu sustoti, kai tik laisvesnio laiko turėsiu būtinai kažką pinsiu
Dėl to guašo, tai man visiškai jo ne gaila ir susinaudojo labai mažai. Gal dėl to, kad jis gana senas ir sudžiuvęs? Labiau man lipalo gaila buvo Vandens praktiškai nenaudojau, tik lipalas ir guašas.
O koks ten tas pigesnis būdas nudažyti?
Dar klausimas. Mačiau būna pintinukai iš kelių spalvų. Ar ten pirmiausia nudažytos tos triubelės būna? O kaip jas tada džiovinti?
[quote=Sirvita,2012 11 15, 14:24]
Sunku pasakyti, nes daugiausiai aš naudojau kaip rašto elementą baltas vyteles, grynai balto gaminio iš jų dar nepyniau, nes irgi ne per seniausiai atradau tą popierių. Anksčiau buvau gavęs balto popieriaus visą ruloną, bet tas popierius labai jau plonas, gan sudėtinga iš jo pinti. o iš šito visai gerai gaunasi.
Sunku pasakyti, nes daugiausiai aš naudojau kaip rašto elementą baltas vyteles, grynai balto gaminio iš jų dar nepyniau, nes irgi ne per seniausiai atradau tą popierių. Anksčiau buvau gavęs balto popieriaus visą ruloną, bet tas popierius labai jau plonas, gan sudėtinga iš jo pinti. o iš šito visai gerai gaunasi.
Stai kas isbando mamos darbelius, kai mama nemato
QUOTE(gitapita @ 2012 11 17, 14:32)
Ir dėžė ir išbandytojas nuostabūs!
QUOTE(gitapita @ 2012 11 17, 14:32)
Man tai bandytojas labiausiai labiausiai
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 11 18, 17:06)
Pagyvinimui temos keli darbai:
jau seniau gamintas ir naudojamas .. siuo metu puikiai jame gyvena nerimo siuliukai
..
jau seniau gamintas ir naudojamas .. siuo metu puikiai jame gyvena nerimo siuliukai
..
man tai toks vaizdas kad pirmojo krepsiuko tas azuras greitai susilankstytu
kaip sukietinot?
O as savo laikrastine siandien nutepiau su PVA+LAKAS+vanduo tai nelabai jis man kietas, na ziuresiu ryte koks ten jo kietumas bus kai isdzius pilnai.
Na PVA tai tikrai ne 1 prie 1 su laku - maziau gerokai. Gal del to ir kietumo negavau
QUOTE(Sirvita @ 2012 11 18, 23:03)
man tai toks vaizdas kad pirmojo krepsiuko tas azuras greitai susilankstytu
kaip sukietinot?
kaip sukietinot?
gerai laiko, jau patikrinta, ne karta pernesineta kai buvo sioje dezeje sunkus svoris - pilna knygu ... daziau su emaliniais dazais . Turbut sonams svarbiausia yra kad ant dezes virsaus nekrauti sunkiu daiktu ...
QUOTE(Sirvita @ 2012 11 18, 23:03)
.. na ziuresiu ryte koks ten jo kietumas bus kai isdzius pilnai.
Na PVA tai tikrai ne 1 prie 1 su laku - maziau gerokai. Gal del to ir kietumo negavau
nu ne stebuklai po nakties, tik kas idomiausia kai kurios vietos kietesne gal blogai ismaiciau misini
Terra2, priminkit ar viena karta tepat tokiu misiniu gaminuka ar 2?
Aukso_gysla, nepagyriau jusu, tikrai sauniai padirbeta
Apskritai esu tos nuomones jei jau zmogus imasi tokios veiklos jau yra sveikintina ir girtina, o gaminukai visi saunus ir mieli.
as kai maisau PVA+lakas, tai gerai gaunasi, o kai ipilu vandens, tai is lako burbuliukai pakyla ejau pirkti lako, buvo matinis ir gloss lakas, tai paemiau gloss nezinau gal matini reikejo???
QUOTE(tinute84 @ 2012 11 19, 13:15)
as kai maisau PVA+lakas, tai gerai gaunasi, o kai ipilu vandens, tai is lako burbuliukai pakyla ejau pirkti lako, buvo matinis ir gloss lakas, tai paemiau gloss nezinau gal matini reikejo???
man su matiniu tai baigesi prastai - pasidenge tamusu krepciuka skaip plevele matine, baltai dezutej butu gal ir gerai, bet tamsiai tai ne - ismeciau ta matini laka.
o tas "Glos" tai turetu buti blizgus.
Geriausias pasirinkimas pausiau blizgus lakas