Terra2, baltai pavydziu jums talento, kruopstumo, darbstumo ir laiko
QUOTE(gitapita @ 2012 10 25, 12:52)
Terra2, baltai pavydziu jums talento, kruopstumo, darbstumo ir laiko
mano amžiuje laiko užtenka viskam, o ypač, kas nesusiję su kambarių tvarkymu
Sveikos merginos
paskaiciau temele ir as uzsikepiau kazka pasigaminti... [radineje stadijoje ir uzsikirtau sukti vyteles pradedu nuo kampuko, o baigiant visas popierius man nebe istrizas gaunasi, o vos ne sukasi atgal... nezinau kaip paaiskinti, gal kas pamokys zodziais kur labiau suspausti, o kur labiau laikyti?
paskaiciau temele ir as uzsikepiau kazka pasigaminti... [radineje stadijoje ir uzsikirtau sukti vyteles pradedu nuo kampuko, o baigiant visas popierius man nebe istrizas gaunasi, o vos ne sukasi atgal... nezinau kaip paaiskinti, gal kas pamokys zodziais kur labiau suspausti, o kur labiau laikyti?
QUOTE(Kaprizelee @ 2012 10 25, 23:06)
Sveikos merginos
Sveika,
va čia yra pamokėlė, kaip sukti vyteles.
http://www.youtube.c...p;v=kFpl1Lgh3Rg
QUOTE(Terra2 @ 2012 10 25, 13:50)
mano amžiuje laiko užtenka viskam, o ypač, kas nesusiję su kambarių tvarkymu
vai vai prajuokinot
nu bet pritariu 100 procentu, yra labiau reiksmingu darbu gyvenime nei tarnauti buiciai
mano pirmasis bandymas,
sakykite ar nenudazius pinto krepselio jis bent jau metus nepakeis savo isvaizdos ,nes man koloritas grazus gavosi ir visai nenoriu dazyti....ir idomu kaip su dulkemis ,ar i tarpelius dulkiu neprisirinks ,kad bus sunku valyti .....
viena krepselio per tankiai sudejau vertikalias vyteles ,tai buvo sunku pinti ir nelabai dailus gavosi ,o kokio dydzio tarpus geriausia daryti
visai smagus uzsiemimas
QUOTE(ritka68 @ 2012 10 29, 10:41)
..mano pirmasis bandymas,
sakykite ar nenudazius pinto krepselio jis bent jau metus nepakeis savo isvaizdos ,..
sakykite ar nenudazius pinto krepselio jis bent jau metus nepakeis savo isvaizdos ,..
liuks taip ir toliau
laikrastis turi tendencija geltonuoti laikui begant, todel manau kad gerai butu ji nors nulakuoti
Gal Terra2, dar ka nors patars
jei krepselio nenoriu dažyt tada kokiu laku geriausia dengti kad spalvos nepakeistų ir lakuojant koki teptuka naudojate ,manau reiktu kuo minkštesnio ,o gal nesvarbu
QUOTE(ritka68 @ 2012 10 29, 13:24)
jei krepselio nenoriu dažyt tada kokiu laku geriausia dengti kad spalvos nepakeistų ir lakuojant koki teptuka naudojate ,manau reiktu kuo minkštesnio ,o gal nesvarbu
Sveika,
Spalva tikrai gera gavosi. Teisingai gitapita pastebėjo, kad popierius, jeigu jo neapdirbsit, per laiką nubluks. Jeigu nenorit dažyti, tai sumaišykit lipalą su bespalviu laku ir viską nutepkit. Gausis ir tvirtesnis ir spalva bus užfiksuota. O teptukas tiek dažymui tiek lakavimui turi būti kuo šiurkštesnis. Tik jo pagalba į visus tarpelius vienodai pateks lakas.
aciu uz pagalba
o idomu kokiu santykiu maisyti lipala ir laka ir del ko dedamas lipalas
nenorečiau ,kad krepšeliai labai blizgėtų ,tai laka gal imti matini ,jauciu reikes mėginuką pasidaryti ir padažyti pabamdymui
nenorečiau ,kad krepšeliai labai blizgėtų ,tai laka gal imti matini ,jauciu reikes mėginuką pasidaryti ir padažyti pabamdymui
QUOTE(ritka68 @ 2012 10 30, 01:55)
aciu uz pagalba
Lipalas duoda tvirtumą, tarsi sucementuoja gaminį. Aš imu vienodą kiekį lipalo ir lako ir viską praskiedžiu trupučiu vandens. Žinoma, niekada nematuoju ir pilu iš akies taip sakant. Imkit pusiau blizgų laką vandens pagrindu, sumaišius su lipalu, gaminys beveik neblizga. Galit pažiūrėti mano albume, kaip atrodo tokiu būdu nutepti pintinukai. Nuotraukose atrodo, kad yra blizgesys, bet natūroje taip nėra - čia matyt mano nesugebėjimas naudotis fotoaparatu
aciu terra ,bandysiu ....
o nuotraukose blizga nes blicą naudojate .....
o nuotraukose blizga nes blicą naudojate .....