QUOTE(Saule danguje @ 2012 10 17, 17:34)
Sveikutės, darbštuolės. Esu naujokė ir iki begalybės susižavėjusi Jūsų darbeliais, seilė tįsta kaip noriu pati išbandyti
Klausimėlis...norėčiau nupinti skalbiniams dėžę, tik galvoju ar ne per drąsiai čia užsimojau kaip pirmam blynui? Be to, ko gero reikia tokio daikto panašaus į norimą rezultatą, kad apipinti, nes pačiai formos išlaikyti nepavyks...
Patarkit, prašau, nuo ko pradėti, kad nenusivilti ir nenukabinti nosies.
Atsiprašau, jei kartojuosi, bet viliuosi, kad atsiras kantrių ir padės pradedančiajai
Klausimėlis...norėčiau nupinti skalbiniams dėžę, tik galvoju ar ne per drąsiai čia užsimojau kaip pirmam blynui? Be to, ko gero reikia tokio daikto panašaus į norimą rezultatą, kad apipinti, nes pačiai formos išlaikyti nepavyks...
Patarkit, prašau, nuo ko pradėti, kad nenusivilti ir nenukabinti nosies.
Atsiprašau, jei kartojuosi, bet viliuosi, kad atsiras kantrių ir padės pradedančiajai
Sveika,
labai teisingai pastebėjo nuotaikinga, kad reiktų pradėti nuo mažesnių darbelių. Nuo savęs norėčiau patarti, jei iš vis dar nieko nesate pynusi, tai iš vis geriausia mokykla yra apvalūs pintinukai. Nors ką gali žinoti, gal jums iškarto pavyks ir didesnis darbelis. Juk ne visi tokie , kaip , kad aš buvau visiška žioplė. Nors tiesą sakant, kvadratiniai, stačiakampiai pintinukai man iki šiol sunkiausiai gaunasi. Bandykit, tikiuosi, kad jums viskas pavyks, juk svarbu norėti.