Terra 2, jus aukstumoj, kaip visada. Man seile istyso pamacius pintinele. Jau seniai noriu tokia isbandyti. Buvau pradejusi pinti, bet formos neislaikiau. Nulakuosiu, pasirodysiu
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 11, 09:51)
nu jau, nu jau.
aciu. Tos rankenos pirmas pabandymas. Tikiuosi, toliau dailiau gausis.
QUOTE(gitapita @ 2012 10 11, 13:03)
Jau seniai noriu tokia isbandyti. Buvau pradejusi pinti, bet formos neislaikiau. Nulakuosiu, pasirodysiu
lauksim!
QUOTE(Terra2 @ 2012 10 16, 14:08)
grybai tai jau baigesi
ir as emiausi vieno darbelio - laikrastines drauge nori
Terra2,nu Jus tai saunuole uztenka pamatyti akies krasteliu darbelio foto ir jau zinau,kad cia Jusu darbelis.
Manes laukia,kelios dezes,bet kazkaip nera ikvepimo aisku pradeciau uzsikabinciau,bet va ta pradzia mane sustabdo
Manes laukia,kelios dezes,bet kazkaip nera ikvepimo aisku pradeciau uzsikabinciau,bet va ta pradzia mane sustabdo
QUOTE(just me @ 2012 10 16, 20:49)
ir man tas pats... Be to namuose klaikiai šalta
QUOTE(just me @ 2012 10 16, 20:49)
Terra2,nu Jus tai saunuole uztenka pamatyti akies krasteliu darbelio foto ir jau zinau,kad cia Jusu darbelis.
Matau, kad psichologiškai veikia pynimo pradžia. O aš kai pradedu pinti, tai dar nežinau, ką noriu nupinti ir kas geriausiai išeitų. Tai va, kai pradedu pinti, tai ir pradedu galvoti, ką čia nupynus. O be pynimo, aš jau ligonis
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 10 16, 23:24)
Kad šalta, tai tiesa!
QUOTE(Terra2 @ 2012 10 16, 14:08)
Labai grazu
Sveikutės, darbštuolės. Esu naujokė ir iki begalybės susižavėjusi Jūsų darbeliais, seilė tįsta kaip noriu pati išbandyti
Klausimėlis...norėčiau nupinti skalbiniams dėžę, tik galvoju ar ne per drąsiai čia užsimojau kaip pirmam blynui? Be to, ko gero reikia tokio daikto panašaus į norimą rezultatą, kad apipinti, nes pačiai formos išlaikyti nepavyks...
Patarkit, prašau, nuo ko pradėti, kad nenusivilti ir nenukabinti nosies.
Atsiprašau, jei kartojuosi, bet viliuosi, kad atsiras kantrių ir padės pradedančiajai
Klausimėlis...norėčiau nupinti skalbiniams dėžę, tik galvoju ar ne per drąsiai čia užsimojau kaip pirmam blynui? Be to, ko gero reikia tokio daikto panašaus į norimą rezultatą, kad apipinti, nes pačiai formos išlaikyti nepavyks...
Atsiprašau, jei kartojuosi, bet viliuosi, kad atsiras kantrių ir padės pradedančiajai
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 10 16, 23:24)
Pas mus jau silta tai tikrai malonu,pinti noreciau,bet kartais nera nei ikvepimo ir sveikatos,nes esu ,o dar turiu nulinuke,kuriai reikia pagalbos su visokiais mokyklos prejektukais kur reikia fantazijos .
QUOTE(Saule danguje @ 2012 10 17, 17:34)
Sveikutės, darbštuolės. Esu naujokė ir iki begalybės susižavėjusi Jūsų darbeliais, ......
sveika atvykusi į palatą
Jei mano patarimas duos naudos, pirmiausia save išbandyk su mažesniais daikteliais, nes pynime reikia "ranką atgroti", nes bandydama pirmu pinti didelį kažin ar suvaldysi. Nusipink kokias namines dėželes susidėjimui, pajausk kaip kampai pinasi (juos vien teoriškai neįvaldysi, praktika būtina) pabandyk kelis tų kampukų variantus , skirtingus pynimo raštus ir būdus.
Skalbinių dėžė - "monstriukas" naujokei. Reikės sugalvoti ką kaip pagrindą apipinti, kad formą išlaikytum pindama.
Taip kad nekantriai laukiam tavo pirmų nedidukių dėželių foto
Papildyta:
QUOTE(just me @ 2012 10 17, 18:56)
esu
Mamačka, sveikinu labai smagi žinia
turiu nulinuke,kuriai reikia pagalbos su visokiais mokyklos prejektukais
o mano namuose kėblinėja ... įsimylėjęs dešimtokas , patikėk - kiekvienas santykių su panele niuansas atsispindi moksluose (trejetukai ir žemiau) ir naminiame bosiniame maurojime (mutantinis balsas) ,dabar matau kad pykstasi...
Papildyta:
Mamačka, sveikinu labai smagi žinia
o mano namuose kėblinėja ... įsimylėjęs dešimtokas , patikėk - kiekvienas santykių su panele niuansas atsispindi moksluose (trejetukai ir žemiau) ir naminiame bosiniame maurojime (mutantinis balsas) ,dabar matau kad pykstasi...
[/quote]
Ačius,o dėl dešimtoko meilės tai užjaučiu,nes tų meilių manau bus dar ne viena kantrybės jums