QUOTE(gitapita @ 2012 09 13, 09:32)
Terra2, tavo ivertinimas man labai svarbus. Aciu.
Dangti, kaip ir dugna, pyniau is vyteliu su iesmeliais. Tik is dangcio nupynusi nuemiau juos. Galvoju, reikia dazant vyteles tokia pat spalva padazyti ir iesmelius, tada jie nesvies tarpeliuose.
Dar turiu daug problemu su padengimu klijais ir lakavimu. Negraziai man gaunasi, matosi likuciai tarpeliuose.
Dangti, kaip ir dugna, pyniau is vyteliu su iesmeliais. Tik is dangcio nupynusi nuemiau juos. Galvoju, reikia dazant vyteles tokia pat spalva padazyti ir iesmelius, tada jie nesvies tarpeliuose.
Dar turiu daug problemu su padengimu klijais ir lakavimu. Negraziai man gaunasi, matosi likuciai tarpeliuose.
Taip, iešmelius reikia nusidažyti iš anksto, bent aš taip darau. Kai dažau vyteles, dažau ir iešmelius. Paskutiniu metu turėjau problemų su laku. Nors visada perku tą patį laką, bet paskutinė partija kažkokia nevykusi pasitaikė, nulakavus, kažkokie lipnūs pintinukai gaudavosi, netgi praėjus daug laiko po lakavimo. Tai dabar išbandžiau laką maišyti su PVA klijais (50x50). Ir greičiau ir kokybiškiau gaunasi. Problema išnyko.