Sveikos darbštuolės.Tik antradienį atradau tokį dalyką, kaip pynimas iš laikraščių.Ir likau sužavėta.Labai norėjosi išbandyt.Ir va kas gavosi
reikia dar nudažyti.Bet čia dar reikės pasiskaitynėt apie šį procesą,nes niekada nieko bendro su dažais nesu turėjusi.
QUOTE(zaika-niznaika @ 2012 09 06, 13:32)
...Tik antradienį atradau tokį dalyką, kaip pynimas iš laikraščių....Labai norėjosi išbandyt.Ir va kas gavosi
...
...
sauniai
o ta ideja kur prie lovos sukti ritiniai gal ir panaudoti reiks turiu viena siena "nuoga"
[quote=zaika-niznaika,2012 09 06, 14:32]
Sveikos darbštuolės.Tik antradienį atradau tokį dalyką, kaip pynimas iš laikraščių.Ir likau sužavėta.Labai norėjosi išbandyt.Ir va kas gavosi
Simpatiškas pintinukas
Simpatiškas pintinukas
Netikėtas derinukas: seni džinsai ir laikraštinis pynimas
Kaip įdomiai atrodo, tik niekaip negaliu suprasti kaip ten padaryta
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 09 10, 21:51)
Kaip įdomiai atrodo, tik niekaip negaliu suprasti kaip ten padaryta
manau, kad nupintas, nudažytas ir tada priklijuota iškarpyta džinsinė dalis.
Pasididinus matosi kad ten tikrai audinys.
Tik man vaizdą prastina tos pintos petnešos. jei jos irgi džinsinės būtų, kaip rankenų funkciją atliktų puikiai, ir suteiktų darbeliui daaaaug daugiau grakštumo.
Beje - superinė idėja buteliams sudėti (gali būti ir dovana piršliui ar kažkam kitam, spalva - dalykas keičiamas).
Įsivaizduoju medžiotojui ar kokiam žvejui mėgėjui ... kamufliažinį variantą )
Gitapita, labai gražus krepšiukas
O aš tik vytelių prisirušusi, ir niekaip per konservavimus neužtenku laiko pinti. Matomai laukiu ilgų rudens ir žiemos vakarų
QUOTE(gitapita @ 2012 09 12, 09:14)
OOO! kaip gražu! Labai kruopščiai nupinta. Ar dangtis tik iš vytelių ar kartonas apipintas?
Terra2, tavo ivertinimas man labai svarbus. Aciu.
Dangti, kaip ir dugna, pyniau is vyteliu su iesmeliais. Tik is dangcio nupynusi nuemiau juos. Galvoju, reikia dazant vyteles tokia pat spalva padazyti ir iesmelius, tada jie nesvies tarpeliuose.
Dar turiu daug problemu su padengimu klijais ir lakavimu. Negraziai man gaunasi, matosi likuciai tarpeliuose.
Dangti, kaip ir dugna, pyniau is vyteliu su iesmeliais. Tik is dangcio nupynusi nuemiau juos. Galvoju, reikia dazant vyteles tokia pat spalva padazyti ir iesmelius, tada jie nesvies tarpeliuose.
Dar turiu daug problemu su padengimu klijais ir lakavimu. Negraziai man gaunasi, matosi likuciai tarpeliuose.
Gitapita, aukstas pilotazas
as tai tokiu sudetingesniu darbu nesiimu
as tai tokiu sudetingesniu darbu nesiimu
Kokia kruopščiai nupinta dėžutė! ŠAUNUOLĖ!