Pinasi virvute. Viena vytele vienos spalvos, kita kitos.
QUOTE(gitapita @ 2012 04 02, 13:35)
Pinasi virvute. Viena vytele vienos spalvos, kita kitos.
O kiek tada vyteliu stačių turi būti? Ar dar kaip nors reik ratais pint?
Man taip pinant gaunasi tokios įstrižos linijos
Pinant virvute staciu vyteliu skaicius nesvarbus. Is karto pinasi dviem vytelem.
QUOTE(gitapita @ 2012 04 02, 13:43)
Pinant virvute staciu vyteliu skaicius nesvarbus. Is karto pinasi dviem vytelem.
Nesutinku, kad nesvarbu stačių vytelių skaičius. Jeigu norim, kad gautųsi kitos spalvos tokie stulpeliai, kaip pas tave, tai turi būti porinis statmenų vytelių skaičius. Kai neporinis skaičius, gaunasi į viršų įstrižai kylančios juostos. Ir tarp kitko, kai neporinis skaičius galima išgauti daugiau įdomesnių kombinacijų.
QUOTE(Terra2 @ 2012 04 02, 15:34)
Nesutinku, kad nesvarbu stačių vytelių skaičius. Jeigu norim, kad gautųsi kitos spalvos tokie stulpeliai, kaip pas tave, tai turi būti porinis statmenų vytelių skaičius. Kai neporinis skaičius, gaunasi į viršų įstrižai kylančios juostos. Ir tarp kitko, kai neporinis skaičius galima išgauti daugiau įdomesnių kombinacijų.
Net nezinojau. Netycia man taip isejo nupinti. Aciu Terra
Sveikos
pasirodau su savo pirmaisiais pintinukais iš laikraščių daug smagiau pinti nei iš žurnalų
pasirodau su savo pirmaisiais pintinukais iš laikraščių daug smagiau pinti nei iš žurnalų
QUOTE(gitapita @ 2012 04 02, 14:43)
Is karto pinasi dviem vytelem.
man dar vistiek nesuprantamas dalykas
cordi, grazu
QUOTE(cordi @ 2012 04 02, 18:41)
Sveikos
Na, jei čia pirmieji, tai sveikinu su gera pradžia! Forma gerai išlaikyta, o ir medžiaga duoda šiltumą.
Dėkui pirmoji dėžė buvo iš žurnalų, šitos pirmosios konkrečiai iš laikraščių. Įtraukė šis užsiėmimas, labai patenkinta rezultatu, tad pinsiu daug nemažų stalčių į spintą
Labas mergaitės
Gražus
Labai šauni šeimynėlė
Gražūs darbeliai
QUOTE(gitapita @ 2012 04 02, 11:24)
Mano paskutinis maziukas
Gražus
QUOTE(Terra2 @ 2012 04 02, 12:53)
Mano cypukai
Labai šauni šeimynėlė
QUOTE(cordi @ 2012 04 02, 18:41)
Sveikos
Gražūs darbeliai
Oho, cordi, kiek cia darbo ideta. Labai grazus darbeliai.
Dar visai sviezias, tik siryt lakuotas.
QUOTE(gitapita @ 2012 04 03, 13:44)
Oho, cordi, kiek cia darbo ideta. Labai grazus darbeliai.
Šaunuolė, darbštuolė!