Sveikutes!
Mieloji Terra 2, buk gerute pasakyk, kaip tuos nuostabius kiskiukus pyni? viena ar dviem vytelem? nupyniau su viena, bet jau skystas, jokio grozio. Ir ausytes ir kojytes tikrai neblogai gavosi, bet galvele, tai nekaip
QUOTE(Jolanaa @ 2012 03 31, 11:03)
Sveikutes!
Mieloji Terra 2, buk gerute pasakyk, kaip tuos nuostabius kiskiukus pyni? viena ar dviem vytelem? nupyniau su viena, bet jau skystas, jokio grozio. Ir ausytes ir kojytes tikrai neblogai gavosi, bet galvele, tai nekaip
Pyniau su viena vytele. Gal reiktų truputį tampriau pinti, kad gautųsi kietesnė galva, bet nemačius sunku pasakyti. Gal ten viskas gerai, tik pati sau esat per daug kritiška. Nufotkinkit, gal tada geraiu matysis ir bus galima duoti kokį patarimą.
QUOTE(trapecija @ 2012 03 31, 14:26)
Terra2, ar būtų galima sužinoti kiek valandų truko, paskutinėje jūsų nuotraukoje esančios vazos pynimas?
Šiaip aš pinu greitai. Na tokią vazą aš nupinu per vieną vakarą, žinome ne su vienu prisėdimu, o tarpais tarp vakarienės gaminimo. Na, o žiūrint televizorių einasi dar greičiau
QUOTE(Terra2 @ 2012 03 31, 13:54)
Nufotkinkit, gal tada geraiu matysis ir bus galima duoti kokį patarimą.
Dekinga uz atsakyma, nelabai cia man sekasi su tuo nuotrauku ikelimu...
Bandysiu is naujo nupinti, gal kiek didesne ir daugiau vyteliu pradziai imsiu (kryziavau 4) ir gal koki kamuoliuka rasiu ikisti vaiko, bent jau pradziai, nes su forma irgi nelabai kas...
Ir dar apie dazyma: daziau su medvilniniais dazais, tai oranzine ir vysnine spalvos gavosi puikiai, o ruda negrazi tokia, sviesi ir dar tepa... Nors daziau vienodai visiskai.
Matyt menulis netinkamas buvo
QUOTE(Jolanaa @ 2012 03 31, 16:46)
Dekinga uz atsakyma, nelabai cia man sekasi su tuo nuotrauku ikelimu...
Bandysiu is naujo nupinti, gal kiek didesne ir daugiau vyteliu pradziai imsiu (kryziavau 4) ir gal koki kamuoliuka rasiu ikisti vaiko, bent jau pradziai, nes su forma irgi nelabai kas...
Ir dar apie dazyma: daziau su medvilniniais dazais, tai oranzine ir vysnine spalvos gavosi puikiai, o ruda negrazi tokia, sviesi ir dar tepa... Nors daziau vienodai visiskai.
Manau, kad zuikiui, kad ir mažam reiktų kryžiuoti 3x3, arba netgi 4x4. Gražiau ir tvirčiau būna, kai mažesni tarpai tarp statmenų vytelių ir pinkit virvute. O jeigu tepa, tai ko gero gerai neišdžiūvo. Man vasarą džiūna 3-4dienas. Ruda spalva man pati natūraliausia spalva, gal per mažai dažų buvo, kad šviesi gavosi, bet nenusiminkit, juk galima bus panaudoti įpinant prie tamsesnės spalvos. O perdažyti ir pakeisti spalvą visada suspėsit.
Mano paskutinis maziukas
Gal galit pasakyt kaip šį spalvų derinį išgauti?
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 03 30, 10:53)
Arba .... arba dažais vadini pigmentą spalvai suteikti, esu su tokiu "humoru" susidūrusi, kai viena mamytė juo bandė "dažyti" . Pravalas gavosi.
Va turbūt čia ir bus bėda. Į akrilinius baltus dedu pigmento
QUOTE(Terra2 @ 2012 03 30, 18:17)
O į dažus acto ir druskos į dažus dėjot?
dėjau ir to ir to...
Jei mažai teplioju laku - netepa, bet jei dagiau pabraukau, tai ir spalvinasi visos kaimyninės baltos vytelės.
Jei manes klausiat, tai cia medvilniniai dazai ruda ir geltona spalva. Kai nusilakavo graziai atsigavo spalva.
kokie fainuciai!!!! Terra- kaip visada- stebini
Papildyta:
gitapita, o koks ten pagrindas iklotas???
Papildyta:
gitapita, o koks ten pagrindas iklotas???
Terra - labai grazus visciukai.
Pagrindas- kartonas, apklijuotas su lipniu popieriumi.
Pagrindas- kartonas, apklijuotas su lipniu popieriumi.
Kokia šauni viščiukų armija
Ne, ne spalvos kuo išgautos, o būtent tas jų perėjimas krepšelyje, išpynimo būdas...
QUOTE(gitapita @ 2012 04 02, 11:34)
Jei manes klausiat, tai cia medvilniniai dazai ruda ir geltona spalva. Kai nusilakavo graziai atsigavo spalva.
Ne, ne spalvos kuo išgautos, o būtent tas jų perėjimas krepšelyje, išpynimo būdas...