QUOTE(kristukas78 @ 2006 05 17, 14:36)
Na va ir papuoliau

Sugalvojau pasisakyt ir labai tikiuosi, kad neužmėtysit akmenimis ar pomidorais

, nes aš esu viena iš tų blogų Taikos pagr. m-klos mokytojų
Nenoriu kalbėti apie pradines šios mokyklos klases, nes apie tai mažai ką žinau ar išmanau. Negaliu palyginti. Bet kiek išmanau, galiu atsakyti į jūsų pateiktus klausimus apie 5-10 klases. Taigi - prašom klausti.
Ir dar, manau, kad geriausia visad yra ten, kur mūsų nėra, o kai mes ten atsiduriam - jau nebelieka taip gerai.

Tai argi ne nuo mūsų pačių visas gerumas ir priklauso???
Beje, esu dar ne visai sena, turiu pakankama išsilavinimą dirbti ir gimnazijoje, bet artimiausiu metu ir toliau planuoju tęsti darbą šioje mokykloje, nors galėčiau pasiieškoti ko nors skambesniu pavadinimu. Manau, kad tai ką nors pasako.
Sėkmės!
mane (kaip penktokes, lankancios sia mokykla, mama

) toks komentaras guodzia. as nemanau, kad problema blogi mokytojai, bet, kai klaseje 30 vaiku, o is ju 2/3 berniuku......drausmes nera, mokytojai yra priversti daugiau kreipti demesi i triuksmadarius, o ne i dalyko isdestyma
visa matematikos kursa dukrai as isaiskinu namie dar karta, nors ji tikrai nera negabi matematikai, akcentuojami tokie dalykai kaip technologijos, kuno kultura, daile (as asmeniskai neisivaizduoju kaip is viso galima balais ivertinti vaiko dainavima, bet ne apie tai tema

).
tai va, as nemanau, kad tai labai bloga mokykla jau vien del to, kad mano dukra nenoretu eiti i kita, bet ir i Taikos eina ne labai noriai
nezinau kame problema, ar cia as kazka ne taip darau, bet nera pas dukra motyvacijos, ji kazkaip labai abejingai reaguoja i prastu balus

, as nenoriu jos spausti per daug (aisku ir negiriu

), bet noretusi, kad ji siektu geru balu, vat ir neatsirenku, ar problema mokykloje, ar as ne taip aukleju?