Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

Labas, na aš tai jau porą dienų plaukiu vaisingose gleivėse, vis pamaudena kairę kiaušidę, tai jau laukiu kada čia BT pakils rolleyes.gif Dabar 17CD, praėjusį ciklą 23CD buvo O, ciklas 35 dienos, visai kaip senais gerais laikais, tik O porą dienelių vėliau ir trumpesnė liuteininė fazė. Žiūrėsim kaip šįkart bus.

Beje, jau trečia ovuliacija po gimdymo, tai pastebėjau tendenciją, ko anksčiau nebūdavo - dabar tas porą dienų apie ovuliaciją kažkokia aikštinga pasidarau, vyrą tarsi ir gundau, tarsi ir kivirčytis noriu doh.gif Provokuoju vienu žodžiu, bet taip nesąmoningai, negaliu sau nieko padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 04 07, 17:33)
Tik keista tai, jog vaisingų gleivių taip aiškiai ir neradau net viduje, tiek kad tikrai kelias dienas gimdos kaklelis buvo atviras.

Horo, pasirodo, nieko čia keisto, kad nepastebėjai vaisingų gleivių ir paaiškinsiu kodėl. Iki pavasario savo vaisingas gleives ne tik pastebėdavau, bet ir labai aiškiai jausdavau. Vos tik atėjo pavasaris (praktiškai jau porą ciklų), jokių vaisingų gleivių ne tik nejaučiu, bet ir nepastebiu - geriausiu atveju tik balkšvas ir lipnias arba visai nieko. Pasikonsultavusi su kitomis merginomis išsiaiškinau, kad tai bendra pavasarinė tendencija - gal dėl vitaminų trūkumo po žiemos, gal dėl kitų pokyčių organizme.... Man dėl to savęs stebėjimas labai apsunkėja, nes gimdos kaklelio pokyciai man nėra tokie informatyvūs kaip gleivės... Vadinasi lieka tik temperatūra...
Atsakyti
Aušriuke, kaip įdomu g.gif Na aš tai vaisingų gleivių trūkumu nesiskundžiu, bet man visada jų labai daug būdavo. Ir ilgai - kokias 7-9 dienas iki O.
Atsakyti
Vėl renkama nauja grupė Vilniuje VASC - gal kurią sudomins bigsmile.gif

http://www.vasc.lt/node/48
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušriukė: 11 balandžio 2012 - 12:38
QUOTE(suri kata @ 2012 04 11, 11:32)
Aušriuke, kaip įdomu  g.gif Na aš tai vaisingų gleivių trūkumu nesiskundžiu, bet man visada jų labai daug būdavo. Ir ilgai - kokias 7-9 dienas iki O.

Aha, aš irgi ilgiau nei savaitę "plaukiu" vaisingom gleivėm (na, gal "plaukimo" tik kelios dienos, kitom šiaip akivaizdžiai tąsios, skaidrios arba su skaidriom priemaišom) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2012 04 11, 13:37)
Vėl renkama nauja grupė Vilniuje VASC - gal kurią sudomins bigsmile.gif

http://www.vasc.lt/node/48

na bet kaip negerai, laukiau, ir prasau, kaip tik per pacias atostogas sad.gif
nezinau, man kazkaip sunkiai gaunasi visas sitas metodas... tai ligos, tai darbai nenumatytu metu, tai vel kas nors... jau trecias ciklas bandau stebeti, vis kas nors sutrukdo.
Atsakyti
Sveikos ,merginos smile.gif ,gal kuri naudojasi vaisingu-nevaisingu dienu indikatoriumi ? Koks jo patikimumas ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 04 12, 20:03)
Sveikos ,merginos  smile.gif ,gal kuri naudojasi vaisingu-nevaisingu dienu indikatoriumi ? Koks jo patikimumas ?

Is musu nelabai kas naudojasi, nes jokia programele ar indikatoriumi negalima aklai pasikliauti, vistiek reikia paciai padaryti isvadas, vaisingas laikas ar nevaisingas, o tam pilnai pakanka be indikatoriaus esancio "arsenalo" biggrin.gif termometro ir saves stebejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 04 12, 23:01)
Is musu nelabai kas naudojasi, nes jokia programele ar indikatoriumi negalima aklai pasikliauti, vistiek reikia paciai padaryti isvadas, vaisingas laikas ar nevaisingas, o tam pilnai pakanka be indikatoriaus esancio "arsenalo" biggrin.gif termometro ir saves stebejimo 4u.gif

Tai vat cia beda ir yra ,kad dar nera tokio kontracepcijos metodo ,kuriuo butu galima aklai pasitiketi biggrin.gif Man irgi idomu tas naturalus seimos planavimas ,tik visi tie skaiciavimai man kosmosas - gleives ,temperatura ,kaklelis .... doh.gif daug darbelio
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 04 13, 12:21)
Man irgi idomu tas naturalus seimos planavimas ,tik visi tie skaiciavimai man kosmosas - gleives ,temperatura ,kaklelis ....  doh.gif daug darbelio

Patikėkite, ne tiek jau daug - drįsčiau pasiginčyti, jei kas nors teigtų, kad daugiau nei su bet kuria kita kontracepcijos priemone, o ypač kai įgundi. O privalumų - apstu! Nereikia saves ir aplinkos nuodyti hormonine kontracepcija, pradedi geriau pažinti save (atskirti vaisingas/nevaisingas dienas, tiksliai žinoti mmm dieną ir tam pasiruošti, pastebėti nuo to priklausančią nuotaikų kaitą ir kt.), dar labiau suartėti su V ir padėti jam suprasti jus.. wub.gif Žodžiu, verta. Įgudus, max 5-7 min per dieną skirtos saves stebejimui tampa taip pat natūralu, kaip išsivalyti dantis 4u.gif
Atsakyti
kazin, ar galima butu teigti, jog O pas mane ivyko g.gif pas mane ciklas nereguliarus nuo 21 d iki 28-30d. Si menesi pradejau mokytis matuotis BT ir bandysism NSP. Prasau pakomentuokit
http://tevu-darzelis...435@120330b9070

praita cikla mmm buvo 21 diena, sakau, gal ir db taip bus..nes gleives mane neleidzia nurimt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Browny: 13 balandžio 2012 - 12:20
QUOTE(Browny @ 2012 04 13, 13:17)
kazin, ar galima butu teigti, jog O pas mane ivyko g.gif pas mane ciklas nereguliarus nuo 21 d iki 28-30d. Si menesi pradejau mokytis matuotis BT ir bandysism NSP. Prasau pakomentuokit
http://tevu-darzelis...435@120330b9070

praita cikla mmm buvo 21 diena, sakau, gal ir db taip bus..nes gleives mane neleidzia nurimt..

Aukšta temperatūra pas tave g.gif ir nemanau, kad O įvyko - trečią dieną tempertūra turi būti nemažiau nei per 0,2 laipsnio pakilusi virš dengiamosios linijos, o pas tave išvis nepakilusi virš jos. Čia ta programa nupiešė linija ir paryškino 12 CD kaip O dieną? unsure.gif
Atsakyti