QUOTE(suri kata @ 2012 03 26, 11:14)
Rasma,
pagarba tau, kad taip ilgai vaikelį išmaitinai
O dėl Tėvų darželio kalendoriaus.. Aš praėjusį ciklą juo naudojausi, tai nepasakyčiau, kad susižavėjau ta programa.
Ačiū už gerą žodį (
na, dėl tokio ilgo maitinimo krūtimi, tai net ir draugės likau nesuprasta..nekalbu apie kitus žmones, kurie greitai klijuoja etiketes...ir ne pačias maloniausias...tokius epitetus, kad jautiesi daranti mažų mažiausiai kraupų nusikaltimą O visoje istorijoje turbūt baisiausia visiems tai, kad nei to norėjau, nei dirbtinai nutraukiau
Tiesiog, kad ir kaip netikėjau, atėjo ta diena, kai mamos organizmas pasakė vaikiukui - viskas, užteks....tiesiog vaikas pradėjo skųstis, kad nebėga pienukas, nors aš jau buvau supratus, kad jis kamuoja tuščią krūtį, kaip vakuumu plėšė
Ir nieko nepadarysi, net nežinau kodėl, bet gamta pati už mane nusprendė, o aš nesipriešinu šiuo atveju gamtai. Atėjo tas laikas ir tiek
Dar bando prašytis, bet nieks nebėga, apie tai pasikalbam ir nebe kasdien prisimenam..
Ačiū visoms už pasidalijimą patirtimi dėl Tėvų darželio kalendoriaus
Kaip matau, tai patirtis visų panaši, labai sužavėtų juo nėra, aš šį ciklą irgi pasižaisiu, bet nebesitikiu, kad mane nustebins ir aš liksiu prie jo
QUOTE(Ingutevi @ 2012 03 27, 15:34)
Kartu su popieriniu variantu+ pildymu internete babyplan'e susivedziau duomenis i tevu darzeli - mano manymu tai labai prastas variantas
O babyplan'as - anglų kalba ar rusų (eisiu googlint, gal rasiu
)? Kaip jis jums patinka?
QUOTE(suri kata @ 2012 03 27, 16:50)
Jaučiu, kad grįžtu į fertilityfriend, labai jau daug spragų šitame kalendoriuje, gaila..
Fertilityfriend tikrai patrauklus..aš daug metų juo naudojausi (ir nemokama, ir mokama versijom), bet irgi dažniausiai pabandžius kitur žymėtis, grįžtu prie fertilityfriend