Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(pamparam:) @ 2012 03 25, 14:57)
O galima paklausti-ar tai reiskia kad nebuvo mmm,ar kad nebuvo O,ar kazka kita?

Nea, mėnesinės man grįžo 6 mėn. po gimdymo, bet panašių į anovuliacinius ciklus nemažai per visą laiką
Deja, NŠP naudojausi priešokiais, bet keli grafikai rodė daugiau klimato kaitą nei mano organizmą doh.gif , tad mečiau..Gal bazinė t-ra buvo neinformatyvi dėl ne visada gerai išmiegotų naktų, dažno kėlimosi naktį ir t.t, ir aišku per vėlai tai pradėjau daryti, nes norint tęsti NŠP toliau ir daryti normalias išvadas, tai berods reikia pradėti BT matuoti po trijų savaičių po gimdymo..o aš 'prisiminiau' po pusmečio..Be to pailgėjo ciklas beveik visa savaite, kas susitvarko man baigus maitinti, ir aišku sausumas, tad pagal išskyras irgi nieko nesuprasi
(o maitinau daugiau nei 3.5 metų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 25 kovo 2012 - 19:34
Rasma, pagarba tau, kad taip ilgai vaikelį išmaitinai mirksiukas.gif

O dėl Tėvų darželio kalendoriaus.. Aš praėjusį ciklą juo naudojausi, tai nepasakyčiau, kad susižavėjau ta programa. Ji iškart nustatė, kad O turi įvykti 14CD, o mano ciklas ilgesnis, O įvyko savaite vėliau nei manė programa, bet ji jos neužfiksavo, nes buvo viena išsišokanti temperatūra tarp 6 žemų. Ir galiausiai, kai jau turėjo pagal programos manymą man prasidėti mėnesinės, ji užbaigė grafiką ir pradėjo naują. Paprašiau Tėvų darželio duotu kontaktu pagalbos, tai man parašė, jog žymėčiau prie mėnesinių, kad "kraujavimo nėra" ir programa pratęs grafiką. Ateityje galvoja apie galimybę nustatyti O dieną rankiniu būdu. Atsakomajame laiške pasisakiau visom keturiom už šią idėją. Na dar daug netobulumų turi šis kalendorius. Dabar galvoju ar grįžti į fertilityfriend, prie kurio jau buvau pripratus ir jis vistiek mažiau "grybą pjauna", ar iš patriotinių paskatų toliau naudotis tėvų darželio kalendoriumi g.gif Duomenis vertinu gi vistiek pati, bet kiek nervina tas papildomas darbas su "kraujavimo nėra" žymėjimu ir panašūs nesusipratimai.
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Keleta meteliu skaiciau Jusu skyreli. Skaiciau ne kontracepcijos, bet informacijos rinkimo tikslu. Tuo metu vyko intensyvus leliaus gaminimas blush2.gif O siame skyrelyje informacijos gerokai daugiau nei pas planuotojas.
Siekiant pastoti Bt matavau ir bandziau viska stebeti beveik 2 metus. Atrode gana gerai suprantu ir gaudausi grafikeliuose hihihi.gif
Pas Jus ir peskaiciau apie nauja tevudarzelio skaiciuokle. Kartu su popieriniu variantu+ pildymu internete babyplan'e susivedziau duomenis i tevu darzeli - mano manymu tai labai prastas variantas user posted image Galbut standartiniam ciklui jis tinka, bet mano atveju- kai ciklas gerokai ilgesnis nei ju leidziama maximali 45 dienu trukme, O ivykusi irgi ne apie 14~20 diena nieko nenubreze. Pasirodau cia su savo grafikeliu - pakomentuokit, gal as isijautusi po planavimu per daug drasiai nusibreziau O linijas tarp kovo 17 ir 18 pries BT pakilima g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 03 27, 15:34)

Aš manyčiau, kad tokiu atveju, O diena reiktų laikyt kovo 18 dieną.
Atsakyti
kovo 18-cia aisku kaip diena.
Atsakyti
Ingutevi, o čia jau pasibaigęs ciklas? Vadinasi ir čia programa tiesiog atskaičiavo 14 dienų atgal nuo ciklo pabaigos ir pažymėjo kaip O dieną, nors pakilimas aiškus doh.gif Jaučiu, kad grįžtu į fertilityfriend, labai jau daug spragų šitame kalendoriuje, gaila..
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2012 03 27, 15:44)
Aš manyčiau, kad tokiu atveju, O diena reiktų laikyt kovo 18 dieną.

Atsiprasau, ne taip parasiau doh.gif Linija ranka nusibreziau tarp 18 ir 19. Man tik atip isejo nukopijuoti tevudarzelio faila, tai labai jau smulkiai cia matosi.

QUOTE(suri kata @ 2012 03 27, 16:50)
Ingutevi, o čia jau pasibaigęs ciklas? Vadinasi ir čia programa tiesiog atskaičiavo 14 dienų atgal nuo ciklo pabaigos ir pažymėjo kaip O dieną, nors pakilimas aiškus  doh.gif Jaučiu, kad grįžtu į fertilityfriend, labai jau daug spragų šitame kalendoriuje, gaila..

Dar ne, dar poovuliacine faze eina. Reikejo ranka pazymeti, "kraujavimo nera", nes jau buvo naujas ciklas pradetas. As si cikla susivesiu iki galo, bet daugiau net nezaisiu su lietuviska naujiena...
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2012 03 26, 11:14)
Rasma, pagarba tau, kad taip ilgai vaikelį išmaitinai mirksiukas.gif

O dėl Tėvų darželio kalendoriaus.. Aš praėjusį ciklą juo naudojausi, tai nepasakyčiau, kad susižavėjau ta programa.

Ačiū už gerą žodį (na, dėl tokio ilgo maitinimo krūtimi, tai net ir draugės likau nesuprasta..nekalbu apie kitus žmones, kurie greitai klijuoja etiketes...ir ne pačias maloniausias...tokius epitetus, kad jautiesi daranti mažų mažiausiai kraupų nusikaltimą doh.gif O visoje istorijoje turbūt baisiausia visiems tai, kad nei to norėjau, nei dirbtinai nutraukiau cool.gif Tiesiog, kad ir kaip netikėjau, atėjo ta diena, kai mamos organizmas pasakė vaikiukui - viskas, užteks....tiesiog vaikas pradėjo skųstis, kad nebėga pienukas, nors aš jau buvau supratus, kad jis kamuoja tuščią krūtį, kaip vakuumu plėšė doh.gif Ir nieko nepadarysi, net nežinau kodėl, bet gamta pati už mane nusprendė, o aš nesipriešinu šiuo atveju gamtai. Atėjo tas laikas ir tiek smile.gif
Dar bando prašytis, bet nieks nebėga, apie tai pasikalbam ir nebe kasdien prisimenam..

Ačiū visoms už pasidalijimą patirtimi dėl Tėvų darželio kalendoriaus 4u.gif Kaip matau, tai patirtis visų panaši, labai sužavėtų juo nėra, aš šį ciklą irgi pasižaisiu, bet nebesitikiu, kad mane nustebins ir aš liksiu prie jo smile.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2012 03 27, 15:34)
Kartu su popieriniu variantu+ pildymu internete babyplan'e susivedziau duomenis i tevu darzeli - mano manymu tai labai prastas variantas

O babyplan'as - anglų kalba ar rusų (eisiu googlint, gal rasiu g.gif )? Kaip jis jums patinka? ax.gif

QUOTE(suri kata @ 2012 03 27, 16:50)
Jaučiu, kad grįžtu į fertilityfriend, labai jau daug spragų šitame kalendoriuje, gaila..

Fertilityfriend tikrai patrauklus..aš daug metų juo naudojausi (ir nemokama, ir mokama versijom), bet irgi dažniausiai pabandžius kitur žymėtis, grįžtu prie fertilityfriend drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 03 28, 20:46)
O babyplan'as - anglų kalba ar rusų (eisiu googlint, gal rasiu g.gif )?

Rusų. smile.gif Čia daugiau variantų.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 03 28, 20:55)
Rusų. smile.gif  Čia daugiau variantų.

Ačiū labai 4u.gif Labai daug NŠP puslapyje skaičiau pastarosiom dienom, bet kaip aš nepamačiau tos informacijos apie kompiuterines lenteles doh.gif blush2.gif Ačiū, pasinagrinėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Nežinau, ar matėte, bet Vilniuje ginekologė Violeta Mačiulaitienė konsultuoja ir NŠP tema:
http://www.sveikapra...a...heets&id=39

Būtų variantas ieškančioms NŠP palankios ginekologės.
Atsakyti
Na, kokios naujienos? 4u.gif Man šį ciklą sugadino virusas, tai matuoti BT nepavyko. Dar įdomu, kad panašu, jog prieš kelias dienas įvyko ovuliacija, nes suregavo mano krūtinė ir užsivėrė gimdos kaklelis. Tik keista tai, jog vaisingų gleivių taip aiškiai ir neradau net viduje, tiek kad tikrai kelias dienas gimdos kaklelis buvo atviras.
Atsakyti