O pas mane irgi gražios naujienos - į mano kiemą vėl atsisuko saulutė ir šalia manęs labai geras, šiltas žmogeliukas
ir mudu kuriam šeimą
Na, o šeima mūsų nemaža - trys darželinio amžiaus vyrukai (mano vyras turi taip pat 3 metų sūnų iš pirmos santuokos, kuris labai daug laiko praleidžia pas mus), tai NŠP klausimas tapo ypač aktualus, nes nors ir MB labai nori mūsų bendro vaikučio, mes turimus tris vos suvaldom, ypač kai ima muštis
Ai, šiaip labai pakeičiau nuomonę apie šeimą ir gyvenimą per visą tą laiką. Dabar galiu pasakyti taip: kai šalia mylimas žmogutis, kai abiems rūpi graži ateitis, yra bendrų svajonių, net ir tas susilaikymas tikrai nieko tokio. Mes dabar susilaikom vaisingomis dienomis ir nieko
skiriam kitokio dėmesio vienas kitam tuo metu, vis kur nors nulekiam, knygutes lovoj paskaitom vienas kitam, filmus pasižiūrim, apsikabinam dažniau ir tas laikas praeina nepastebimai
na o paskui būna labai smagu, kai atrandam, kad va vėl galima ir mylėtis
O dar juokinga, atsimenat, kaip aš vis taip kritiškai vertindavau krikščionybę, KB. Ir prisikalbėjau
MB - nuoširdžiai tikintis, o vienas geriausių jo draugų - kunigas. Tai va, ką kartais padaro meilė
na, o dėl NŠP pačių dalykų, labai džiaugiuosi, kad mano ciklai tapo reguliarūs, kas 29-30d. jau šeši tokie
tai patogiau naudoti NŠP.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 03 22, 17:54)
smalsute, o implantacija/pastojimas rodytu trifazi grafika? fertilitis raso, kad nebutinai
visais atvejais, o kaip tu manai?
Nebūtinai. Būna visaip. Yra net toks dalykas kaip "implantation dip" (pakrenta BT implantacijos metu, kažkur 5-6 DPO.) tačiau, bent jau mano ciklai labai dažnai su tais "implantation dip'ais" ir trifaziai, man nebūnant
ir aš esu mačius n keistų
grafikų, kurie nėra trifaziai ir be tų "implantation dip".
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A