As vis laukiau laukiau "savo dienu" ir esu beveik tikra, kad greitai jos neateis ir manau, kad vis delto suklydau nustatydama vaisingas dienas
Pagal mano vestus uzrasus piko diena buvo 15CD ir kaip iprasta 31CD laukiau menesiniu, bet sirdyje buvo kazkokia nuojauta
Nes kur tik ejau paskutini menesi maciau vien nestukes, vezimukus, kudikius. Taigi, sekmadieni pasidariau testa, paprasta juostelini. Jis man buvo kazkoks itartinas, nes labai jau letai atsirado ta kontroline juosta. Testas buvo neigiamas, numeciau as ji vonioj ir po gero pusdienio mano akis vel uz jo uzkliuvo ir antros linijos vietoj kazkoks seselis. Kartais buna, kad pigus testai pastoveje isryskina antra papilkejusia linija, kur yra tas reagentas ir toks testas yra neigiamas, nors kartais suzadina bereikalingas viltis tiems, kas labai laukia
Bet mano mmm taip ir nepasirode, todel siryt as vel atlikau testa, si karta nusipirkau puodeli, ta super jautru. Ir taip pat is pradziu maniau, kad neigiamas, bet po 10 minuciu atsirado labai labai menkute antra linija ir man taip gaila, kad MB darbe, nes dabar viena ziuriu i ta vaiduokliu pasauli: galvodama taip ar vis delto ne
Nufotografavus manau nieko nesimatytu ir as nesu tikra net, kad ta linija is tikruju rausva. Tai va tokios mano sio ryto nuotaikos
Tai jei tas testas is tiesu teigiamas, ka jaucia mano sirdute, tai turetu buti labai nedaug laiko gal kokia 10-12 DPO. Nes besilaukdama Ugniaus 12DPO pasidariau testa ir jis buvo neigiamas, o 17 diena po temperaturos pakilimo jau buvo labai ryskus atsakymas. Su Viliuku testo daryti neskubejau ir ji atlikau 15 diena po temperaturos pakilimo, testas buvo aiskiai teigiamas. O dabar BT nematavau, tiesiog sekiau gleives ir GK (kita karta zinosiu, jog to nepakanka) ir man atrode, jog tikrai po 15CD nebuvo jokiu vaisingumo zenklu. Luktelejau dar kelias dieneles ir laisve meilei buvo nuo 19CD. Tai dabar labai dvejopi jausmai mane apeme. Tikriausiai labiausiai pergyvenu, kad jei testas teigiamas, esu ne juokais persalus
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A