Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(given444 @ 2012 09 25, 18:49)
GK nelendu prie jo nuo tada kad kursuose buvo paaiskinta pavasari: listi ten nerekomenduojama  g.gif

o kodel nerekomenduoja? as tai vis patyrineju ji blush2.gif
Atsakyti
as niekaip neprsisverciu sau GK tyrinet ... nors pas mus nera NSP, bet va jau 6 ciklas ir laukiu mmm...
Atsakyti
As vis laukiau laukiau "savo dienu" ir esu beveik tikra, kad greitai jos neateis ir manau, kad vis delto suklydau nustatydama vaisingas dienas blush2.gif Pagal mano vestus uzrasus piko diena buvo 15CD ir kaip iprasta 31CD laukiau menesiniu, bet sirdyje buvo kazkokia nuojauta nestuke.gif Nes kur tik ejau paskutini menesi maciau vien nestukes, vezimukus, kudikius. Taigi, sekmadieni pasidariau testa, paprasta juostelini. Jis man buvo kazkoks itartinas, nes labai jau letai atsirado ta kontroline juosta. Testas buvo neigiamas, numeciau as ji vonioj ir po gero pusdienio mano akis vel uz jo uzkliuvo ir antros linijos vietoj kazkoks seselis. Kartais buna, kad pigus testai pastoveje isryskina antra papilkejusia linija, kur yra tas reagentas ir toks testas yra neigiamas, nors kartais suzadina bereikalingas viltis tiems, kas labai laukia verysad.gif Bet mano mmm taip ir nepasirode, todel siryt as vel atlikau testa, si karta nusipirkau puodeli, ta super jautru. Ir taip pat is pradziu maniau, kad neigiamas, bet po 10 minuciu atsirado labai labai menkute antra linija ir man taip gaila, kad MB darbe, nes dabar viena ziuriu i ta vaiduokliu pasauli: galvodama taip ar vis delto ne biggrin.gif Nufotografavus manau nieko nesimatytu ir as nesu tikra net, kad ta linija is tikruju rausva. Tai va tokios mano sio ryto nuotaikos smile.gif Tai jei tas testas is tiesu teigiamas, ka jaucia mano sirdute, tai turetu buti labai nedaug laiko gal kokia 10-12 DPO. Nes besilaukdama Ugniaus 12DPO pasidariau testa ir jis buvo neigiamas, o 17 diena po temperaturos pakilimo jau buvo labai ryskus atsakymas. Su Viliuku testo daryti neskubejau ir ji atlikau 15 diena po temperaturos pakilimo, testas buvo aiskiai teigiamas. O dabar BT nematavau, tiesiog sekiau gleives ir GK (kita karta zinosiu, jog to nepakanka) ir man atrode, jog tikrai po 15CD nebuvo jokiu vaisingumo zenklu. Luktelejau dar kelias dieneles ir laisve meilei buvo nuo 19CD. Tai dabar labai dvejopi jausmai mane apeme. Tikriausiai labiausiai pergyvenu, kad jei testas teigiamas, esu ne juokais persalus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 26 rugsėjo 2012 - 09:00
Isisvaigau cia ir sulaukiau menesiniu blush2.gif biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, nestumo testai net patys pigiausi 90% teisingai rodo jau 15 DPO, 99% 20 DPO teisingi parodymai. ir reikia ziureti i ji tada, kaip instrukcijoje parasyta - po 3 ar 5 min. o ne po 10 ar 15 min... nes butent tada isryskeje visi seseliai tikrai tik jaudina ir teikia visokiu nepagristu vilciu.

o del GK, tai nesu girdejus, kodel negerai butu ji ziureti.... na, nestukems tai taip - ner ten ko landzioti, dar galima prieslaikini gimdyma issaukti, bet normalaus ciklo metu?.... reikes pasidometi.
Atsakyti
Aš galvoju gali būti negerai žiūrėti nebent dėl galimo infekcijų pavojaus, juk ne visos švaruolės tvarkinguolės 4u.gif Iš kitos pusės ir ne visi vyriškiai švaros ir tvarkos įsikūnijimai biggrin.gif
O dėl tų testų - kitą kartą žinosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 26 rugsėjo 2012 - 10:20
QUOTE(Horo @ 2012 09 26, 10:36)
Isisvaigau cia ir sulaukiau menesiniu blush2.gif  biggrin.gif  verysad.gif

gal jau laikas trečiam? wub.gif biggrin.gif
kaip tik iki sekančio mėnesio spėsi pasveikti biggrin.gif
Atsakyti
Horo, spirgute, panašu, kad jau pribrendai trečiam mirksiukas.gif biggrin.gif
Na, o su NT tai čia ne į temą, bet nerekomenduoju tik Eurovaistinės pigiausiojo testo - jis man kartą visas išsiliejo raudonai, per vertintinas 10min. buvo neįžiūrimas, o paskui pasirodė II, o kitąryt du skirtingi NT parodė, kad visgi I. Labiausiai mėgstu Rapipreg - niekad neįžvelgiu jokių vaiduoklių smile.gif
Atsakyti
Gali būti biggrin.gif Tik, kad tas trečias visas ketvirtas būtų, nes yra dar MB vaikiukas, kuris dabar praktiškai gyvena pas mus, nuo to laiko, kai jo mamos naujoje šeimoje gimė sesutė, visą laiką, kai MB nedirba būna pas mus. Tai sąmoningai dar neplanuojam, nes kol kas 5-iese plius dvi kates gyvenam 2 kambarių butuky 4u.gif
Atsakyti
oi, horo, jei IS TIESU nescia butum - ta antroji juosta butu lb lb RYSKI, jokiu vaiduokliu, jokiu...................
Papildyta:
o is NT testu, tik Rapipreg pripazistu ir naudoju.... 4u.gif (vienas pasitaike sh ir parode neigiama, kuomet ant rytojaus su Rapipreg buvo teigiamas...)
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 09 26, 13:42)
Labiausiai mėgstu Rapipreg - niekad neįžvelgiu jokių vaiduoklių smile.gif

QUOTE(given444 @ 2012 09 26, 19:50)
o is NT testu, tik Rapipreg pripazistu ir naudoju....

Ir dažnai jums tų testų prireikia? unsure.gif
Atsakyti
Nedaznai. bet per 13gyvenimo metu, esu naudojusi 5kartus tai tikrai. ir vien tik papipreg. 4papigred pas mane guli atminimui, (o tas 5tas buvo sh....is kitos firmos, kaip sakiau.)
Atsakyti