Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(smarty_978 @ 2012 09 11, 10:15)
Simuonele - na, tai kol sergi, nematuok tos tempos, bet kai pasijusi geriau - is tos dienos vel pradek. Ir tesk gleiviu stebejimus, net jei gripuoji. 4u.gif

dėkui, taip ir darysiu smile.gif
Atsakyti
Smalsute, nera uz ka 4u.gif
Simuonele, apie tai kaip as planuoju seima, nera kur paskaityti, nes tiesiog tai jau man asmeniskai mano pacios prisitaikyti pastebejimai ir kitai moteriai tai gali buti visai nepriimtina. Pav. as nematuoju BT, nes man pakanka gimdos kaklelio padeties kitimo + gleiviu stebejimo. Taciau ir Bilingso metodu nedrisciau vadinti, nes nesilaikau kas antro vakaro taisykles. Manau, kad man tiesiog pasiseke, kad skirtumai tarp vaisingos/nevaisingos fazes tokie akivaizdus. Taciau, vis delto tai rizikingesnis budas ir manyciau jog nors ir ilgai tai praktikuoju turiu daugiau galimybiu suklysti, bet ivertinus rizika ir kt. faktorius renkuosi gyventi stai taip 4u.gif bet tikrai neatmetu galimybes, kad pagimdziusi visus planuotus vaikucius busiu grieztesne siame reikale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 09 12, 17:48)
Smalsute, nera uz ka 4u.gif
[ Pav. as nematuoju BT, nes man pakanka gimdos kaklelio padeties kitimo + gleiviu stebejimo.

bet pati neseniai rasei, kad reiktu matuoti, issigandusi del staiga vel atsiradusiu gleviu, kurios, manei, buvo isnyke. ax.gif

eh, o mano ciklas mistinis. temperatura taip ir isliko per MMM nenukritusi, keista. tesiu stebejimus toliau. gal tik kiek pakritusi. kazkada gal imesiu savo cikla.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 09 12, 19:48)

Simuonele, apie tai kaip as planuoju seima, nera kur paskaityti, nes tiesiog tai jau man asmeniskai mano pacios prisitaikyti pastebejimai

biggrin.gif aa aišku, tai turbūt labai gerai pažysti savo kūną.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 09 12, 23:22)
biggrin.gif aa aišku, tai turbūt labai gerai pažysti savo kūną..  bigsmile.gif

norėčiau, kad taip tikrai būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 09 11, 10:52)
aš dabar matuoju paprastu elektroniniu, bet jau esu užssakiusi, gal prieš 3 savaites iš Ebay tokį su keturiais skaičiais  unsure.gif  tai vis dar laaukiu..

Sveikos wink.gif

As irgi ketinu patapti nsp metodo mokymosi pirmokele biggrin.gif simuonele, gal gali pasidalinti, koki termometra uzsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2012 09 14, 10:05)
Sveikos wink.gif

As irgi ketinu patapti nsp metodo mokymosi pirmokele biggrin.gif simuonele, gal gali pasidalinti, koki termometra uzsisakei?  bigsmile.gif

iš ebay
va tokį bene termometras
prieš mėnesį užsisakiau smile.gif turėtų paasirodyt jau g.gif

beje baigiu pagyti biggrin.gif vėl matuoju biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane toks pats. biggrin.gif Bet nesinaudojau aš juo, pypsi labai, vyras pradėjo skųstis, kad jį prižadinu su savo termometrais. biggrin.gif Be to. lyg buvo minėta kad po supypsėjimo dar reikia kažkiek palaikyti, nes temp vis dar kyla, tik ne taip greitai. Jei rimtai, neišmatavau pilnai ciklo, bet kažkokios pievos man ten buvo, dabar matuoju su gyvsidabriniu.
Atsakyti
mano ciklas toliau rodo idomybes.
norejau paklaust patyrusiuju.
ka jus darot savo grafose. tarkim kai prasideda neaiskios menesines, nes breziat nauja grafa, nes as tai darua dvigubai- toliau tesiu, o gretutinai pasizymiu, kad neva naujos ciklo dienos.
tarkim mano MMM prasidejo 47ciklo diena, tai as toliau skaiciuoju 48, 49CD, ir taip toliau. o salia piestuku 1, 2 CD...
ziuresim kas gausis...
Atsakyti
given - na, kaip mus moke, tai taip ir reikia daryti, kol galutinai neisitikini, ar tai is tiesu naujas ciklas, ar tos neaiskios mmm buvo tik break-through bleeding....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 12, 21:52)
bet pati neseniai rasei, kad reiktu matuoti, issigandusi del staiga vel atsiradusiu gleviu, kurios, manei, buvo isnyke. ax.gif
eh, o mano ciklas mistinis. temperatura taip ir isliko per MMM nenukritusi, keista. tesiu stebejimus toliau. gal tik kiek pakritusi. kazkada gal imesiu savo cikla.

Na taip, gal ir reiktų, bet... nematuoju biggrin.gif manau, kad vis dėlto nėra tokios būtinybės. Būna ciklų neaiškesnių, bet ne taip ir dažnai pasitaiko tokie.
Atsakyti
nu ka, ryt, mums kaunietiems, paskutinis nsp susitikimas (per vasara turejom pildyt pratybas), o mano ciklas - tobulai issiderines arba tiksliau, pasikeites. tikrai turbut tik viena busiu su tokiu.
galvoju eit neit ir taip darbu per akis.
kita vertus, nustojau net temp matuot, negerai negerai. bet gleiviu ner, vaisingumas kazkur miega. GK nelendu prie jo nuo tada kad kursuose buvo paaiskinta pavasari: listi ten nerekomenduojama g.gif
na ateity tikrai nebusiu tokia klusni. dabar kaip asilas bandau spresti tik is gleiviu, isoriniu gleiviu.
na, ziurim toliau.

man isvis idomu, kad vyskta su mano organizmu. vis dar tikiuos, kad cia mitybos pasekme (ne siaip kai kudinies, bet kai pakeiti is esmes mityba, ir nebevartoji tam tikru produktu.)
siaip ateina mintys, kad oho, visgi tokios rusies "sveikatos gerinimas" turi vat SITOKI poveiki organizmui, kiba mano kunas tiek jau buvo iprates prie toksinu/tersalu, o db - sitokie pokyciai, perversmai....

siaip savijauta puiki, ir grizti atgal neketinu. ax.gif
Atsakyti