given444, aš manau, kad tai todėl kad numetei svorio. Stebėk ir saugok save! Kaip Tavo nagų, plaukų būklė?
O aš apmąstymuose... Vakar su MB, įsivėlėm į diskusiją dėl
, kada tai reiktų pradėti ir t.t. Kaip būtų paprasta, jei vaikai imtų ir atsirastų, kada jiems laikas. Bet aš manau, kad naudojant NŠP tokių dalykų nebūna. Nes naudojant mano liberalųjį, daug kartų kritikuotą metodą, kaip pernelyg rizikingą, per šešerius metus nė karto neplanuotai nepastojau. Taigi, mano nuomone, laikantis taisyklių neplanuotas
sunkiai tikėtinas ir aš NŠP nuoširdžiai labiau pasitikiu negu kontracepsija.
Taigi, situacija pas mus šeimoje tokia, kad mudu su MB kartu turim tris darželinio amžiaus vyrukus. Ir vis kalbam apie bendrą mažylį. MB labai nori 2 metų bėgyje (visgi perkalbėjom dėl ateinančio vasario), bet nesu tikra, kad esu pasiruošusi tam. Iš tiesų, kuo esi vyresnė, o gal brandesnė asmenybė, tuo atsakingiau žiūri į motinystę. Man tikriausiai pasisekė, kad iš aplinkos nejaučiu jokio spaudimo, kad sukūrus naują šeimą reikėtų joje bendrų vaikų. Tačiau geriau pamąsčius, juk vyro ir moters santykių prasmė ir tikslas - vaikai, tąsa ir t.t. Tačiau kartais širdimi jaučiu, kad man galbūt gana dviejų savų vaikučių plius vyro sūnaus. Tačiau taip nemano MB.
*Jis nuo pat vaikystės norėjo turėti 2 vaikus, tuo tarpu aš... aš visada galvojau, kad turėsiu jų dagiau nei vidurkis mūsų šalyje. Bet nesu prisirišus prie kokio nors skaičiaus. Taigi, MB nori įvykdyti savo numatytąjį planą
* Jis sako, kad vaikutį reikėtų turėti ne už ilgo. Jo argumentai tokie, kad tarp vaikų nebūtų labai didelis skirtumas. Jie pastočiau po naujųjų, tai tarp mažiuko ir dabartinių mažiukų skirtumas būtų 5 metai, taigi, jie dar turėtų šiokių tokių bendrų interesų. Aš kiek pamenu, žaisdavau su savo 4 metais jaunesniu broliuku, bet mano pusseserė visai nenorėdavo būti su savo 5 metais jaunesne seserimi. Atsimenu teta mums liepdavo ją prižiūrėti
o mūsų vienintelė svajonė būdavo ją kur nors nugrūsti, nes ji trukdydavo mūsų žaidimams. Taigi, manyčiau, kad pradėti kūdikį dėl vaikų... nemanau, kad tą reikėtų daryti.
* Jis taip pat sako, kad laikas greitai bėga ir ant nosies jam 40-imt
Ir jis nenori būti senu tėčiu, bet asmeniškai aš pati niekur neįžvelgiu problemos. Kad kiekvienas vaikas turėtų tokį tėtį... Mano buvęs vyras 13 metų jaunesnis, bet turėjo mažiau jėgų ir energijos ir šiaip kasdieninei veiklai ir veiklai su vaikais. Be to jo tėvai vyresnio amžiaus ir jis norėtų, kad jie dar pasidžiaugtų anūku/anūke. Aš nuoširdžiai norėčiau to paties.
* Jo buvusi žmona, kaip tik naujoje savo šeimoje pagimdė vaikutį. Ir MB kalba apie tai, kad ir norėtų, kad ir tėčio šeimoje jo sūnus turėtų brolį/sesę, o aš manau, kad šeimos kūrimas atsakingas reikalas ir čia ne vieta žiūrėjimui į kitas šeimas. Vaikas neturi atsirasti todėl, kad brolis ar sesuo kitoje šeimoje turi brolių/seserų. Tai ne varžybos, kur skaičiuojami taškai.
* Jis taip pat kalba, kad mūsų vaikai suartėtų, turėdami bendrą sesutę/broliuką. Lygiai taip mes priartėtume vienas prie kito vaikų, nes tai būtų ne tik vyro/žmonos vaikas, bet ir Tavo vaiko brolis.
* Na ir paskutinis jo pats "svariausias" argumentas, kad būtent tokią jis įsivaizdavo savo vaikiuko mamą, kokia esu. Ir jam būtų be galo malonu vaiką auginti su tokia jam labai patinkančia ir mylima jo mama
O aš pati abejoju... Tikrai ne dėl savo vyro. Man jis
Kitaip tikrai nebūčiau susiejusi su juo savo gyvenimo, bet... beveik 4 metus auginau savo pametinukus nedarnioje šeimoje, plius studijavau ir dirbau vienu metu, o aną žiemą jie man prasirgo ir man vienai buvo nelengva, o dabar kai paūgėjo ir eina į darželį šiek tiek atsipučiau, taip smagu, galiu iš namų išeiti kada noriu ir ne tik darbo reikalais, be to man dar liko du metai studijų (nors aš planuoju toliau mokytis kol mane laikys universitete
), tiek kad mokausi neakivaizdžiai ir vaikai mokslams, bent jau man netrukdo, juolab, kad MB darbo grafikas toks, kad jis labai daug laiko praleidžia namie. O ir sportuoti man dabar taip smagu, plius gavau naują darbą, tai irgi įdomu. Ir nejaučiu to "alkio" lėliukui... ir nenoriu, kad kūdikis būtų priemonė tvirtinti šeimą. Gal aš ir klystu..O Jūsų kokie komentarai? Ką manot apie tokią situaciją? Ką patartumėte?
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A