Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(simuonele @ 2012 09 02, 16:24)
į kursus nejau, norvegijoje gyvenam  biggrin.gif bandau pati suprasti, o ir tikiuosi čia gamima pasiklausti dėl neaiškumų..

ir lt ne visur yra NSP kursai.. todel daugelis cia ir ateina ieskot informacijos apie tai... Smalsutes mintys apie vaikus mane db pradejo aplankyt per vaisingaji/susilaikymo laikotarpi (galvojau, kad as cia viena kvant smile.gif ) , nors B visADA buvo uz daugiavaike seimyna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smarty, su tais papildais atsargiau. mirksiukas.gif musu rinkoje apie 99proc - nekokybiski. geriau stengtis gauti medziagu naturaliai maitinantis.
apksritai bet kokius pms skausmus mazina visu pirma VANDUO. reikia pradeti nuo jo. 4u.gif nes vanduo yra MAISTAS. ta prasme, kad jis yra butinas, o ne siaip gerimelis, kuri galima pakeisti kitais skysciais. taigi, ne maziau 2-2, 5l i diena, o negaluojant ir tris.
Atsakyti
Man atrodo, kad man dėl PMS padėjo nakvišų aliejus, plius elementarus vitaminų kompleksas, kurį pagaliau MB dėka labai sąžiningai vartoju, nes anksčiau turėdavau vitaminus, bet vis pamiršdavau išgerti ir t.t., bet dabar PMS simptomai gerokai menkesni pas mane smile.gif nes daugiau gyvenime ir nieko nepakeičiau.
Mes irgi jau kelintas mėnesis pamąstom apie nestuke.gif Tik man taip dabar smagu sportuoti, o ir dviese, kai vaikus išleidžiam į darželį mudviems taip la fa blush2.gif biggrin.gif bet jau nužiūrim abudu visus vežimus praeidami ir MB net labiau nei aš biggrin.gif tik mažokas mūsų butelis 6 asmenų šeimai (plius turim dvi katytes biggrin.gif ), bet mano antra pusė labai užsispyręs išsikeisti greitai į didesnį... tai aš net nežinau, galiu ir neatsilaikyti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus. 4u.gif Maždaug taip išeina, kad visų ligų šaltinis - skrandis. biggrin.gif Bandžiau skaityt, tai patarimai svyruoja nuo mitybos sureguliavimo iki prozako ar kt naudojimo. Realiai tai nėra man taip blogai, mane labiausiai (o tiksliau vyrą) nervuoja libido praradimas antroj ciklo pusėj blush2.gif o visa kita tai tikrai su mityba galima sureguliuoti, tik vat sintetinių vitaminų negaliu prisiverst gert. Nakviša angliškai spėju evening primrose?
Atsakyti
werde - taip, evening primrose. Kapsules buna 500mg ir 1000mg. Beveik visuose didesniuose supermarketuose ir vaistinese galima gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smarty_978: 05 rugsėjo 2012 - 10:11
na, o mes apsisprendėm nuo vasario pabandyti pasikviesti lėliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 09 05, 11:55)
na, o mes apsisprendėm nuo vasario pabandyti pasikviesti lėliuką wub.gif

Sveikinimai bigsmile.gif .
Atsakyti
Man iškilo toks pasvarstymas: mūsų šeimoje siaučia trys maži vyrukai. Tai visai įdomu būtų maža dama šalia trijų brolių... Ar yra koks nors moksliškai įrodytas metodas, galintis įtakoti kūdikio lytį? Ar kas nors kalbama apie tai NŠP kursuose?
Iš kitos pusės yra ir moraliniai klausimai. Juk kiekvienas vaikas - Dievo dovana. Aišku, kiekviena planuojanti nestuke.gif šeima stengiasi, kad vaikutis gimtų sveikas, todėl taip, atliekami tam tikri veiksmai, stengiantis įtakoti vaikučio sveikatą teigiama linkme. Tačiau sąmoningas lyties planavimas, jeigu toks ir egzistuoja, kaži ar yra moralus? Nes geriau pamąsčius, nė viena lytis nėra vertingesnė. Iš kitos pusės tai nemanau, kad viskas yra žmogaus valioje ir galbūt kažkas iš aukščiau lėliukus padalina tiems, kuriems reikia, todėl planuok neplanavęs, bus kaip lemta. Man įdomi jūsų nuomonė? Ką manot?
Atsakyti
del lyties, tai ar ne Semeta neseniai interviu uzsimine, kad zino naturalu buda, kaip 90% garantuoti norimos lyties kudiki. Zodziu - kreiptis i ji smile.gif O siaip SM yra grazios patirties tarp lyties planuotoju Nestumo Planavimo temutese... statistika irodo, kad metodai ( pvz valgyti tik tam tikra maista, myletis tik iki O arba tik po O pagal BT, myletis tam tikromis pozomis) - tera mitai ir statistiskai jais naudojantis gimsta 50% berniuku, 50% mergaiciu, su nedidele statistine paklaida.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 09 05, 12:29)
Ar yra koks nors moksliškai įrodytas metodas, galintis įtakoti kūdikio lytį?

Pora straipsnių 4u.gif :

Natural family planning and sex selection: fact or fiction?

Sex ratio associated with timing of insemination and length of the follicular phase in planned and unplanned pregnancies during use of natural family planning.

O čia šiaip filmukas. Toni Weschler knygoje berods yra visas skyrius apie vaiko lyties planavimą.
Atsakyti
Smalsute, nu tai kiek suprantu pagal situos idetus straipsnius... visigi naturaliu budu lyties nelabai pasirinksi smile.gif

The sex ratio (number of males per 100 females) for 947 singleton births was 101.5, not significantly different from the expected value of 105. The sex ratio did not vary consistently or significantly with the estimated timing of insemination relative to the day of ovulation, with the estimated length of the follicular phase, or with the planned or unplanned status of the pregnancy. Study findings suggest that manipulating the timing of insemination during the cycle cannot be used to affect the sex of offspring.
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 09 05, 15:56)
Smalsute, nu tai kiek suprantu pagal situos idetus straipsnius... visigi naturaliu budu lyties nelabai pasirinksi smile.gif

Na juose rašoma tik apie vieną iš būdų - Šemeta gal žino ir kitokių natūralių biggrin.gif
Atsakyti