Browny - man gleives - patikimesnis zenklas uz BT, tai iskilus klaustukams daugiau remiuosi gleiviu "parodymais"....
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 24, 13:56)
Browny - man gleives - patikimesnis zenklas uz BT, tai iskilus klaustukams daugiau remiuosi gleiviu "parodymais"....
na, man irgi taip atrodo... nes tai naturali organizmo veikla, o temperatura gali daug kas paveikt... bet va jei ismokciau stebet GK, tai temperaturos tikrai nebematuociau
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 24, 10:52)
nu viskas butu aisku, jei ne tos gleives 23/24CD.
As tikriausiai sau brezciau temperaturos pakilima nuo 20CD....
As tikriausiai sau brezciau temperaturos pakilima nuo 20CD....
Pagal grafika atrodo,kad buvo O, bet pries pusmeti man sake, kad man pks tai pabandymui nusprendziau vel matuot BT tai dabar net nzn ir ka galvoti
QUOTE(Akva17 @ 2012 08 24, 22:27)
Pagal grafika atrodo,kad buvo O, bet pries pusmeti man sake, kad man pks tai pabandymui nusprendziau vel matuot BT tai dabar net nzn ir ka galvoti
Tai negi manai, jog su PKS nebuna O?
Buna tiesiog dazniausiai jei PKS stipriai isisiubaves, ta O ivyksta labaiiiiiiiiiiiii retai
QUOTE(Ingutevi @ 2012 08 25, 00:08)
Tai negi manai, jog su PKS nebuna O?
Buna tiesiog dazniausiai jei PKS stipriai isisiubaves, ta O ivyksta labaiiiiiiiiiiiii retai
Na zinau,kad kartais vyksta, bet pagal mano BT matavimus tai ne taip ir retai vyksta tai va ir keista
QUOTE(Akva17 @ 2012 08 25, 00:25)
Na zinau,kad kartais vyksta, bet pagal mano BT matavimus tai ne taip ir retai vyksta tai va ir keista
As maciau, jog dareisi hormonu tyrimus. Tai PKS nustate pagal juos, ar tik pagal echo vaizda?
QUOTE(Ingutevi @ 2012 08 25, 00:36)
As maciau, jog dareisi hormonu tyrimus. Tai PKS nustate pagal juos, ar tik pagal echo vaizda?
Tikiuosi labai nesupyks,kad mes cia kalbam dariausi, bet atsakymus suzinosiu rugseji is echo sake taip
sveikos, prakaklbot apie prailgejusius ciklus. na, man sis ciklas - negi pirmas anovuliacinis arba su laabai veluojancia O. dabar 36CD ir NIEKO. o BT iprastai pakildavo 17-18CD. anksciau, pamenu, kai numeciau svorio, menesines buvo isnyke 4menesiams. tai buvo kaifas, nes buvo 16metu o dabar visai ne kaifas gleives isvis nesuprasi. tai sausa, tai pasirodo eggwhite. tai sausa, tai pasirodo pienisku taslesniu, pereina i eggwhite, tai vel viskas isnyksta. neuzsiveda niekaip mechanizmas.
dar klausimukas, tarkim tokiu atveju, kai nekyla BT, kaip nustatyti saugu laika? tarkim bet kokiu gleiviu diena (paskutine, stebeta), ir skaiciuoji 3 pilnas SAUSAS dienas, ir 4 dienos vakaras - saugus, ar siuo atveju, 3 dienos vakaras saugus?
o jei tame tarpe pasirodo vel gleives, kad ir bet kokios, tamprios - vel skaiciavimas is naujo?
dar klausimukas, tarkim tokiu atveju, kai nekyla BT, kaip nustatyti saugu laika? tarkim bet kokiu gleiviu diena (paskutine, stebeta), ir skaiciuoji 3 pilnas SAUSAS dienas, ir 4 dienos vakaras - saugus, ar siuo atveju, 3 dienos vakaras saugus?
o jei tame tarpe pasirodo vel gleives, kad ir bet kokios, tamprios - vel skaiciavimas is naujo?
QUOTE(given444 @ 2012 08 28, 13:29)
3 pilnos sausos dienos ir 4os vakaras saugus. ir saugu kas antra diena ( nes tarpe reik paziuret, ar nesirodo vel gleiviu). Sitokia taisykle, jei BT neaiski normaliu metu ( ne pogimdyviniu arba pries-menopauziniu).
Jei tame tarpe pasirodo gleives (nesvarbu tamprumas) - deja, taip... vel skaiciavimas is naujo....
dar vienas klausimėlis
po gimdymo, kai atsirado mėnesinės, kiek ciklų reikia, sakykim, išmesti, ar duoti organizmui susireaguliuoti, kad galėtų rimtai jau kreipti dėmesį į gleives ir GK
po gimdymo, kai atsirado mėnesinės, kiek ciklų reikia, sakykim, išmesti, ar duoti organizmui susireaguliuoti, kad galėtų rimtai jau kreipti dėmesį į gleives ir GK
buvo neseniai rasyta, kad pirmus du ciklus po gimdymo, jei neklystu.
QUOTE(simuonele @ 2012 08 29, 00:15)
dar vienas klausimėlis
Atsizvelgti reikia ar maitinama ar ne.