Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(sskiedra @ 2012 03 05, 16:29)
Gleiviu ir kaklelio stebejimai, tai man cia isvis kazkoks burimas is kavos tirsciu, kazkokiu dideliu skirtumu nepastebiu.

Ar sąžiningai kiekvieną vakarą pasižymi gleivių ir kaklelio požymius? (Tai pirmas klausimas bet kuriai NŠP bandančiai pramokti moteriai, kuri "nieko nepastebi" mirksiukas.gif ) Ar gali pati sau išvardinti, į kokius konkrečiai požymius reikia atkreipti dėmesį?
Papildyta:
o elektroninio nenoriu, nes pypsedamas vaika pazadins sad.gif

Jei nepažadina žadintuvas g.gif , tai termometro supypsėjimas - tuo labiau neturėtų. Ar matuoji skirtingu metu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 05 kovo 2012 - 20:05
Gal kas zino, ar kokie nors kursai nusimato, nes ju puslapiuose, tik sena info? Ir kaip tie kursai bendrauja su nelabai religingais zmonem? smile.gif

Dėl artimiausių kursų parašyk laiškutį ir žinosi, kada nusimato (pvz., Elenai: ekosaite@mruni.lt) smile.gif Ir nereligingumas jiems tikrai nėra kriterijus nepriimti žmogaus. Dėmesys skiriamas NŠP, o ne aiškinimuisi, kas religingas, o kas ne smile.gif
Atsakyti
Religinis aspektas tuose kursuose apskritai praktiškai neliečiamas - dėl to galite nesijaudinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 03 05, 21:03)
Ar sąžiningai kiekvieną vakarą pasižymi gleivių ir kaklelio požymius? (Tai pirmas klausimas bet kuriai NŠP bandančiai pramokti moteriai, kuri "nieko nepastebi" mirksiukas.gif ) Ar gali pati sau išvardinti, į kokius konkrečiai požymius reikia atkreipti dėmesį?
Papildyta:

Jei nepažadina žadintuvas g.gif , tai termometro supypsėjimas - tuo labiau neturėtų. Ar matuoji skirtingu metu? unsure.gif

Kol kas tikrai saziningai nepasizymiu, bandau tiesiog stebet ir identifikuot tuos pozymius. Na apskritai bandau suprast, ar cia imanoma. Kol kas man sunkiai sekas, tarkim kokio "kiausinio baltymo" nepastebejau. Gal reikia daugiau laiko (apie pora menesiu praejo)?
Kaklelio tai neziurejau, kazkaip nesinori, jis pas mane problematiskas, o anksciau ir pienlige labai kankindavo, bijau prisizaisti. Gal ir nepagristai?

Zadintuvo neturiu, pavyksta tuo pat metu plius minus prasibusti, nes vyras i darba kelias. Na savaitgaliais kartais pramiegu. Vat is esmes to ir norejau paklausti, ar visos taip saziningai kasdien tuo paciu laiku zadinates ir matuojat? jei sesta ryto, tai ir savaitgali neleidziat sau pamiegot?
O del to, kad nakti daznai keliuosi, kiek patikimas toks matavimas? Be to ir uzmigus bematuodama buvau, jau vel tos dienos skaiciukai netikslus, o jei dar vyno is vakaro isgeriu, irgi negerai... Tai man gaunas, kad daugiau kaip trecdalis matavimu yra tokie nepatikimi sad.gif Tai ir galvoju, kad cia tokiu stropesniu negu as reikia.

QUOTE(Aušriukė @ 2012 03 06, 14:18)
Religinis aspektas tuose kursuose apskritai praktiškai neliečiamas - dėl to galite nesijaudinti 4u.gif

Del to tai gerai, kad nepainiojami du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2012 03 06, 15:29)
*Vat is esmes to ir norejau paklausti, ar visos taip saziningai kasdien tuo paciu laiku zadinates ir matuojat? jei sesta ryto, tai ir savaitgali neleidziat sau pamiegot?
O del to, kad nakti daznai keliuosi, kiek patikimas toks matavimas? Be to ir uzmigus bematuodama buvau, jau vel tos dienos skaiciukai netikslus, o jei dar vyno is vakaro isgeriu, irgi negerai... Tai man gaunas, kad daugiau kaip trecdalis matavimu yra tokie nepatikimi sad.gif Tai ir galvoju, kad cia tokiu stropesniu negu as reikia.
**Del to tai gerai, kad nepainiojami du skirtingi dalykai.

*Aš matuoju visada 8val, jei pavyksta ilgiau pamiegoti, tai pamatavus toliau miegu. Beje, žadintuvo net nestatau, visada vaikas prižadina - ryte valgo panašiu metu, išeina gal pusvalandžio paklaida. Naktį kelis kartus valgo, bet miegam kartu, tai keltis nereikia. O kokio amžiaus tavo vaikelis? Gal gali pvz. lovytę prie savo lovos pristumt, kad keltis nereikėtų. Tiesiog matuok toliau ir nusistovės tavo įpročiai, matysi kas realiai įtakoja BT parodymus, kas ne. Man pvz. taurė vyno iš vakaro jokios įtakos neturi.
**Tos pačios konsultantės dar ir čia veda kursus: http://www.prieraisi...axonomy/term/45
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2012 03 06, 16:29)
Kol kas tikrai saziningai nepasizymiu, bandau tiesiog stebet ir identifikuot tuos pozymius. Na apskritai bandau suprast, ar cia imanoma. Kol kas man sunkiai sekas, tarkim kokio "kiausinio baltymo" nepastebejau. Gal reikia daugiau laiko (apie pora menesiu praejo)?
Kaklelio tai neziurejau, kazkaip nesinori, jis pas mane problematiskas, o anksciau ir pienlige labai kankindavo, bijau prisizaisti. Gal ir nepagristai?

Zadintuvo neturiu, pavyksta tuo pat metu plius minus prasibusti, nes vyras i darba kelias. Na savaitgaliais kartais pramiegu. Vat is esmes to ir norejau paklausti, ar visos taip saziningai kasdien tuo paciu laiku zadinates ir matuojat? jei sesta ryto, tai ir savaitgali neleidziat sau pamiegot?
Del to tai gerai, kad nepainiojami du skirtingi dalykai.

Siūlau žymėti sąžiningai - kol taip žiūrinėjau, kas ir kaip, buvo tamsus miškas, kai pradėjau viską kruopščiai žymėt, greitai tapo net labai aišku. BT matuoju 5 val ryto su žadintuvu, tai visadą labai tiksliai tuo pačiu metu. Niekad nesikeliu 5, po matavimo miegu toliau, nes paprastai dar būna daaaaug laiko iki kėlimosi, bet man šis laikas patogiausias smile.gif
Atsakyti
Lytinis gyvenimas - be kontracepcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2012 03 06, 15:29)
Vat is esmes to ir norejau paklausti, ar visos taip saziningai kasdien tuo paciu laiku zadinates ir matuojat? jei sesta ryto, tai ir savaitgali neleidziat sau pamiegot?

Aš tai turiu tokį lakstantį žadintuviuką, kuriam vienodai šviečia savaitgalis ar ne savaitgalis biggrin.gif O šiaip, jei turi galimybę, tai pasimatuoji ir miegi toliau, ir tiek tos bėdos...

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 03 07, 08:30)

Geras straipsnis. Džiugu, kad atsiranda tokių straipsnių thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Zodziu, bandysiu toliau viska zymetis, gal kazkas pavyks :-)
Butu gerai kokia penkta sesta pasizadinti ir vel toliau miegoti, bet mano miegas kazkoks issiderines visai, kartais prasibudus puse nakties prasivartau, o kartais kaip rasiau net temperatura matuodama sugebu uzmigt. Kai miego truksta, tai kiekviena valandele pasidaro labai svarbi, nesinori dar viena papildoma karta zadintis... Na manau ilgainiui viskas susibalansuos. Nors kol kas tie mano grafikeliai temperaturu pakankamai grazus atrodo, nepaisant visokiu keblumu, tik vat pasitiketi kazkaip baisu...
Atsakyti
sveikos

gal galite iš patirties pasakyti, kiek dienų iki mmm kaklelis užsidaro?
kovo antrą man buvo dar atviras, bet pagal kalendorių kovo 4 turėjo prasidėt mmm. iki tol nelabai sekiau požymius, dabar mėnkės dingę ir nenutuokiu, kurią dieną MAŽDAUG jų laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 08, 16:13)
sveikos

kovo antrą man buvo dar atviras, bet pagal kalendorių kovo 4 turėjo prasidėt mmm. iki tol nelabai sekiau požymius, dabar mėnkės dingę ir nenutuokiu, kurią dieną MAŽDAUG jų laukt doh.gif

Maniškis užsidaro dieną po piko dienos, t.y. dienos, kai paskutinį kartą matau vaisingas gleives smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 08, 16:13)
sveikos

O ką reiškia"užsidaro" pagal jus?Matau esat gimdžiusi,tai yra tikimybė,jog pilnai užsidaręs jis nebūna-reikia išmokti pažinti,kada labiau atviras,o kada-tik šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 08 kovo 2012 - 22:42