QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 03 05, 21:03)
Ar sąžiningai kiekvieną vakarą pasižymi gleivių ir kaklelio požymius? (Tai pirmas klausimas bet kuriai NŠP bandančiai pramokti moteriai, kuri "nieko nepastebi"
) Ar gali pati sau išvardinti, į kokius konkrečiai požymius reikia atkreipti dėmesį?
Papildyta:
Jei nepažadina žadintuvas
, tai termometro supypsėjimas - tuo labiau neturėtų. Ar matuoji skirtingu metu?
Kol kas tikrai saziningai nepasizymiu, bandau tiesiog stebet ir identifikuot tuos pozymius. Na apskritai bandau suprast, ar cia imanoma. Kol kas man sunkiai sekas, tarkim kokio "kiausinio baltymo" nepastebejau. Gal reikia daugiau laiko (apie pora menesiu praejo)?
Kaklelio tai neziurejau, kazkaip nesinori, jis pas mane problematiskas, o anksciau ir pienlige labai kankindavo, bijau prisizaisti. Gal ir nepagristai?
Zadintuvo neturiu, pavyksta tuo pat metu plius minus prasibusti, nes vyras i darba kelias. Na savaitgaliais kartais pramiegu. Vat is esmes to ir norejau paklausti, ar visos taip saziningai kasdien tuo paciu laiku zadinates ir matuojat? jei sesta ryto, tai ir savaitgali neleidziat sau pamiegot?
O del to, kad nakti daznai keliuosi, kiek patikimas toks matavimas? Be to ir uzmigus bematuodama buvau, jau vel tos dienos skaiciukai netikslus, o jei dar vyno is vakaro isgeriu, irgi negerai... Tai man gaunas, kad daugiau kaip trecdalis matavimu yra tokie nepatikimi
Tai ir galvoju, kad cia tokiu stropesniu negu as reikia.
QUOTE(Aušriukė @ 2012 03 06, 14:18)
Religinis aspektas tuose kursuose apskritai praktiškai neliečiamas - dėl to galite nesijaudinti
Del to tai gerai, kad nepainiojami du skirtingi dalykai.