Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

Labas vakaras,

pirmiausia Žaliaake_Raganėle sveikinimai 4u.gif
Ir atėjau taip pat su pirmuoju savo "povestuviniu" ciklu ax.gif Kuris panašu, jog ir vėl anovuliacinis? Darosi neramu, nes iš 4 paskutinių ciklų 3 tikriausiai anovuliaciniai. Aišku negaliu pasigirti, kad labai kruopščiai stebėjau ir žymėjau, bet...
Gaila, jog paskutinį ciklą labai vėlai pradėjau matuoti, tai dabar galiu tik spėlioti kaip ten būtų buvę ir lyginti su buvusiais ciklais.
Keisčiausiai, kad per prieš tai buvusius 20 ciklų niekada nieko panašaus į anovuliacinį nebuvau turėjusi.
Pasižymėt kaip anovuliacinį ir nesukt galvos ar bandyt "pritempinėti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 07 30, 02:02)
smalsute turi (galbut) daugiausia ziniu, bet atsakineja kazkaip nuolat be nuotaikos, popikciai arba...ai, nzn  smile.gif nesupyk, smalsute, jei ka smile.gif arba tiesiog...nekantriai.

Šioje temoje sąmoningai stegiuosi nedaugiažodžiauti. Tai nereiškia, kad rašau popikčiai ar nekantriai, tiesiog bandau savo mintis reikšti kiek sugebu konkrečiau. Kažkam tai gabūt trūkumas, šiltesnio bendravimo stoka, kažkam - tikiuosi kaip tik privalumas, paliekantis mažiau erdvės nesusikalbėjimui. Tokie komplimentai (žinoma ačiū 4u.gif ) juk irgi skatina pasverti savo žodžius.
Atsakyti
Man kilo klausimas. Po gimdymo pilnai atsistačius vaisingumui, kai vadovaujiesi apsaugai NŠP, apskaičiuojant ankstyvąją ir vėlyvąją nevaisingas fazes reikia sulaukti mažiausiai 6 ciklų ir jie turi būti skaičiuojami tik praėję po gimdymo? Ar reikia atsižvelgti ir į prieš nėštumą buvusius ciklus?

Na ir privėliau doh.gif . Bet tikiuosi suprasit ko klausiu blush2.gif . Kažkaip neužtinku arba nepastebiu, kad būtų kur akcentuota.

Radau. Bet vistiek klausimas kaip geriau daryti, ar atsižvelgti į tai kas buvo ar ne. Ar visgi geriau rinkti statistiką iš naujo? Nes bent jau kol kas mmm pasidarė ilgesnės, skausmingesnės. Na ilgumas ciklo toks koks buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 09 rugpjūčio 2012 - 16:05
Garbanėle, teks naują statistiką rinkti. Daug pokyčių gali vykti, nemanau, kad yra saugu vadovautis priešgimdinių ciklų duomenimis. Man asmeniškai po gimdymo sureguliarėjo ciklai ir sutrumpėjo mm.
Atsakyti
Aciu:-). Siaip tai ir laukiu tu 6 nauju ciklu. Bet kai pradedi per daug mastyt ir per sudetingai i viska ziuret, tai ir kyla tokiu klausimu.
Atsakyti
Labas vakaras.. aišku naktis daugiau jau.. biggrin.gif
toks klausimas kilo, moterys rašo, pastojau, bet dar ciklą ar kelis vistiek buvo kraujavimai... čia taip iš tiesų būna?.. ir kodėl?.. jei jau taip būna, kaip žinot, kad nepastojai vistik..? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
nusprendžiau ir aš pradėti mokytis NŠP. vestuvės rudenį, šeimą norime kurti ant katalikiškų pamatų, tai suprantu, kad šitas reikalas vienas svarbiausių šeimos gyvenime. Kol kas visa tai atrodo kaip tamsus miškas, naršau, skaitinėju internete, ir dėliojuosi nuo ko čia pradėt. bet kokiu atveju įtariu reikės palankyt kursus, gal žinote, kur artimiausiu metu jie planuojami?

O jūs man atrodot tikros šaunuolės, baltai pavydžiu, kad jau tiek daug pažįstate save:)
Atsakyti
Sanguine, nesupratau klausimo. g.gif Kraujavimas po pastojimo, ar kraujavimas tarp ciklų?

Glam'glance, sveika prisijungus. 4u.gif Labai džiugu, kad atsiranda daugiau šeimų, norinčių išmokti nšp. biggrin.gif Nereikia pavydėt, kibk analizuot info ir junkis pilnai. O jei Vilniuj gyveni, tai nšp mokytojų ten lyg ir netrūksta, kad ir pas Smalsutę gali užsirašyti biggrin.gif
Atsakyti
Kraujavimas po pastojimo.. Įvairiuose forumuose vis galima rast istoriją, va, pastojau, bet nežinojau, nes mėnesinės ir toliau būdavo.. vienos - kelios.. unsure.gif tai ir galvoju, ar čia iš fantazijų srities, ar iš tiesu pastojus dar gali vykti kraujavimai, primenantys mėnesines..
Atsakyti
Na nežinau, kiek ten stiprumo tas kraujavimas būna, bet aš taip pat žinau bent keletą atvejų, kai po pastojimo kraujavo arba tepliojo daugmaž tuo laiku, kai turėjo būti mėnesinės. Bet šiaip tai nėra norma ir nemanau, kad tas kraujavimas tokio stiprumo būtų, kad būtų įmanoma palaikyti sirgimu g.gif
Atsakyti
Garbanele, aš manau, kad reikia atsižvelgti į prieš gimdymą turėtus ciklus, taip pat. Tarkim, mano ciklai po gimdymo, kol antras sūnus buvo mažiukas net tuo laiku, kai buvau nustojusi maitinti buvo ilgesni, nei prieš gimdymą turėti ciklai, o paskui ėmė ir gerokai sutrumpėjo, tapo tokie, kaip prieš nėštumus (manau, kad jei būčiau žiūrėjusi tik statistiką po gimdymo, galėjau suklysti), o dabar yra trumpiausi per visą mano gyvenimą 4u.gif
sanguine, aš manau, kad tokie reiškiniai vyksta labai retai, todėl apie tai taip mažai informacijos. Mano kuklia nuomone, tokiu atveju turėtų vykti štai kas: kraujavimo/tepimo metu nenukristi BT po jos pakilimo. Bet aš manau, kad daugeliu atvejų mes, moterys, ar labai norėdamos nestuke.gif , ar kaip tik bijodamos nestuke.gif prisigalvojam vis ko nors, apie ką iš tiesų nėra jokio reikalo galvoti blush2.gif
Atsakyti
Labai keistas reiškinys, dabar 11 CD, mėnesinės buvo kaip visad (nors praeitas ciklas buvo trumpesnis nei įprastai - 27 CD, anksčiau trumpiausias turėtas buvo 28 CD), taigi, pasimatuoju šįryt BKT - 36,9 blink.gif tokiu laiku temperatūra būna 36,3-36,4.. po ovuliacijos, na iki 36,7-36,8... ir dar pastarąsias kokias 3 dienas maudžia krūtis kaip prieš mėnesines... unsure.gif galvos neskauda, temperatūros neturiu (ta prasme, neperšalau, nesergu), jaučiuosi puikiai, jokių pokyčių ar streso nėra... Bent jau nebuvo iki temperatūros pamatymo biggrin.gif be to, pirmą mėnesinių dieną BKT buvo nukritus iki 36,35, tai nėštumas kaip ir atkrenta... bet kas tada čia per keistumai? Per beveik 2 metus kiek naudoju NŠP, niekad nėra nieko tokio buvę..

Žodžiu, supanikavau labai ryte, pasimečiau, ieškau pas Jus atsakymų.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanguine: 11 rugpjūčio 2012 - 15:40