QUOTE(given444 @ 2012 07 19, 10:14)
smalsute, krikscionybe apskritai prie VISKO
man visada atrodo, kad tavo "pasamonine", gal net tau paciai iki galo nesuvokiama antipatija yra Horo vertybems, ir jos gyvenimo budui, na ir jos laisvoms modifikacijoms. pagalvojus, juk tai nesazininga. VIENINTELE horo ir pasakoja cia savo asmenini gyvenima(t.y.nuodemes - tavo akimis
), o kitos - visiskai ne. pagalvojus, juk mandagiai bendrauji cia su kkitomis moterimis, kurios galbut irgi nesusituoke (arba susituoke ne su sliubu, susituoke antra/trecia karta), isgere postinoro, bet...tau niekad to nesakys. arba naudoja NL ir prezervatyvus vaisingomis dienomis. zodziu, Horo yra plakama, nes esti naivi ir atsiveria. o gudraus tylenio niekas nemusa.
Kiek tai buvo šių dviejų skirtingų požiūrių konfrontacija, manau tiek aš, tiek
Horo jau pakankamai "atstovėjome" - nesuprantu tik kodėl Tau taip rūpi kaskart tai vis kelti į paviršių
: be to tema pernelyg nuobodi ar ramybės neduoda neatsakyti klausimai savo pačios santykyje su krikščionybe?
Papildyta:
QUOTE(audrolija @ 2012 07 19, 17:20)
Kaip gaila, nepasidomėjau anksčiau, nepasiskaičiau
Įsidėjau spiralę
O galėjau bandyti šį metodą..
Geriau vėliau negu niekad.
Net jei ir neseniai ją įsidėjai - tai tik nemaloni procedūra ir šiek tiek į balą išmestų pinigėlių. Užsiregistruok pas ginekologą ir junkis prie mūsų.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 07 19, 10:14)
smarty, as skaiciau, kad pirmoji BT pakilimo diena minus 7dienos taikytina kai turi 12 ciklu, kaip rasai. o minus 8dienos - na, juk automasitksai uzdedama apsauga - taikytina, kai turi 6ciklu temperaturini stebejima.
Kur taip skaitei?
Papildyta:
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 19, 12:45)
Oi, Smalsute... mes vakar su vyru vakare ilgai tyrinejom Kippley ir CCL skirybu istorija..
Ką aš ir sakiau - šitos diskusijos neišvengiamai prives iki nemigos.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 07 19, 16:45)
man irgi butent sove si mintis pirmiausiai
kad ir tas ecological breastfeeding. viskas gerai, logiska, suprantama. bet ar relau? t.y. kiek imanoma to laikytis, kai namie jau laksto dar 2-3-vaikai?
Kippley užaugino penkis vaikus...
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)