Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 10, 16:36)

Man patiko straipsnis 4u.gif Aš manau, kad svarbiausia moterų sveikata ir vis dėlto nuostabus reiškinys yra tikras intymumas šeimoje thumbup.gif
Atsakyti
sveikute, su vasara ir liutimis 4u.gif kaip laikotes?
snd pirma diena prisijungiau prie interneto, buvau prasmegus miskuose.
panasu, kad sis ciklas bus anovuliacinis, arba labai nusikels ovuliacija. 22CD , o BT kilimo jokio.
pakeiciau mityba, jau gal geras pusantro menuo (na, pradejau sveikiau gyventi biggrin.gif )- ar gali buti nuo to? hm. netekau kazkiek svorio(bet tikrai ne tiek, kad isnyktu MMM). nors, kiek pamenu, 17m, kai numeciau kazkiek svorio, net ne 10, o 5kg, isnyko MM net 4menesius... g.gif

na ziuresim. vat ir galvoju dabar - jei nematuociau temperaturos, jau visko buciau prisigalvojus, rodos sausa, sausa, antra diena sausa (ir Horo , jau atmenu, po antros sausos dienos nebesisaugodavo), ir ziurek vel trecia diena po sausumo dregna arba slapia. zodziu, vien pagal gleives stebeti - man dar keblu, nors nuo spalio/lapkricio pradejau stebejimus. man geriau dar kuo daugiau stebejimu vienu metu ...ai, tiesa, kaklelio jau nebestebiu gal 3 ciklas, gal reiktu vel itraukti. (na, tiesiog po pasiulymo per NSP mokymus nestebiu, bet tai laikinai. noriu didesni demesi gleivems suteikti.)
einu skaityt ko priraset ax.gif
Atsakyti
Given444, dar neskubėk nurašyt ciklo kaip anovuliacinio. Juk organizamas yra jautrus visokiems pokyčiams, nieko nuostabaus, kad reaguoja. Šalia pakeistos mitybos, dar, kaip supratau, kurį laiką gyvenai ne įprastoj aplinkoj, visas tas veikia organizmą. Man asmeniškai bet koks keliavimas praktiškai visada sujaukia ciklą. Gali būti,kad ir tau tiesiog ovuliacija nusikėlė 4u.gif
Atsakyti
na, tas apinkos pakeitimas - tai mano mylimiausia sodyba nuo vaiksytes...tai ka zinau g.gif matomai mityba stiprokai keites, ai ziuresim...
o keliauju nuolat, ir nieko nebudavo, o gal demesio neatkreipdavau, nesekdavau zenklu ax.gif noriu paklaust - tokio ciklo metu, taip ir susilaikot, iki pakils BT ir taip toliau? zodziu, nesaugumo laikotarpis ir tiek?
Atsakyti
given - jei BT nekyla, o triju is eiles sausu dienu nesusidelioja - tai taip... susilaikymas....
Atsakyti
Man atrodo, kad aš gražiai prašoviau nematuodama BT, manyčiau nuo kito ciklo (jie dar toks ateis greitu laiku teks traukti termometrą). Žodžiu jau 8 mėn mano mmm, labai reguliarios piko diena visada būdavo 16CD, kuo aš labai džiaugiausi. Taigi ir šį ciklą nuo 12CD stebėjau kiek tąsesnes gleives, 16CD buvo sausa, taigi aš pamaniau, kad thumbup.gif viskas kaip įprasta ir dar labiau thumbup.gif man pasirodė, kad va , kaip šaunu, šį ciklą neskauda man (.)(.). Taigi, 18CD mudu su MB, pradėjom vis vienas kitu pasidžiaugti, tai vyko 18, 19, 21, 23, 24 CD. 23CD dieną pajaučiau, kad mano (.)(.) vis dėlto jautresni blink.gif na, o 25 CD ir temperatūra kilo dar stipriau, nes MB vis stebisi ko aš tokia karšta, kai miegam mudu. Šiandien 26CD tai krūtinė visa sutinusi, aš visa karšta (viena priežasčių, kodėl nematuoju BT buvo ta, kad mano geltonkūnio fazėj BT sukasi apie 37,5C ir man tai yra juntama ir be BT matavimo termometru). Tai va, įdomu kas bus. MB sako, būtų smagu, jei būtų nestuke.gif aš irgi ne prieš wub.gif tai tikriausiai dėl to tokia ta mūsų ir "apsauga" biggrin.gif Manau NŠP kaltinti nelabai galėčiau lotuliukas.gif Aš vis galvoju,kad jei jau apsirikau nustatydama vaisingas dienas, tai vyko dėl to, kad 18-21CD mes buvom prie ežerų ir esant tokiam puikiam orui, gana daug deginausi ir visą laiką būnant su maudymuku, man lyg pienligė buvo įsimetus, bet aš gerai nesupratau, ar tikrai ji man, nes lyg paperštėjo, o išskyros buvo dribsniuotos tokios. Kaži ar galima pastoti sergant pienlige?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 14 liepos 2012 - 17:16
na ir klausimas, horo.... doh.gif zinoma, galima biggrin.gif as nestumo (neplanuoto, irgi)pradzioje, pienlige plius bjauria bakterine vaginoze turejau unsure.gif

o su tom gleivem - tamsokas miskas. uztat sakau, drasiai jus taikot ta bilingsa ir kreitona. g.gif tarkim, dvi dienos buvo cia sausos, ir trecia lyg sausa, bet laime, pasitustinau(o jei nebuciau????), ir pasimate vel tasios gleives. ju mazai ir vat jos PASISLEPE. jei viduriai uzkietejo - opt, ir gali pakibt. ne veltui bilingsas - 85proc (jei neklystu) - patikimumas, ar maziau net.

na, siryt lyg uzfiksavau pirmaji BT kilima. oho, net visas penkias dienas veliau.... bigsmile.gif kitam skyrelyje apie sveika mityba kalbames su merginomis, kad ciklai ilgesni tu, kurios sveikiau gyvena,- organizmui nereikia taip daznai valytis. g.gif bet gal cia ne visoms tinka, tad nenoriu pritempineti ax.gif

Horo, norejei mergaites? teks augint, ka Dievas duos.... ax.gif
Atsakyti
Reiktų ir man į tą skyrelį apie sveiką gyvenimą nueiti (mat pati dirbu trenere, o sau asmeniškai sportuoju namie, net ruošiuosi varžybėlėms bikini pamažu, tai būtų smagu į kompaniją) tai va, vis galvoju, bus nestuke.gif ar ne. Ir net nežinau ko labiau norėčiau: berniuko ar mergytės. Su berniukais viskas taip paprastai, be to, kai MB užsiima gana vyrišku sportu, tai jis norėtų berniuko, galėtų visą ketveriukę į treniruotes pasiimti... bet iš kitos pusės... man baugu, jei neturėsiu kam kaspino įrišt biggrin.gif ir... manau kiekviena moteris širdies gilumoje nori turėti dukrytę, kad jai perduoti, na nežinau, kaip čia įsireiškus, moterišką savo paveldą biggrin.gif Manau, kad jei šį ciklą nebus nieko, vistiek neužilgo planuosim wub.gif
Atsakyti
su tais planavimais...niekad vaikams gali laiko neatsirasti...vat mano visi trys vaikai neplanuoti.....ir ka. laukti, vistiek.

valio, sulaukiau snd trecio BT pakilimo. 23CD pradejo kilti, kuomet kyla 17-18CD. na ziuresim, koks liuteininis laikotarpis bus, kokia jo trukme... g.gif
Atsakyti
Manau svarbiausia, kad tokiu atveju tevai butu nusiteike tureti vaikuti, tada planuotas -neplanuotas, koks skirtumas, nes tikrai kruopsciai besirenkant laika, toks gali ir neateiti drinks_cheers.gif Bet... labai svarbu atsakingai planuoti seima, zinant, kad siuo metu vaiko niekaip negali tureti, nes tada gali buti skaudziu pasekmiu.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 07 14, 15:13)
Man atrodo, kad aš gražiai prašoviau nematuodama BT, manyčiau nuo kito ciklo (jie dar toks ateis greitu laiku teks traukti termometrą). Žodžiu jau 8 mėn mano mmm, labai reguliarios piko diena visada būdavo 16CD, kuo aš labai džiaugiausi. Taigi ir šį ciklą nuo 12CD stebėjau kiek tąsesnes gleives, 16CD buvo sausa, taigi aš pamaniau, kad  thumbup.gif viskas kaip įprasta ir dar labiau  thumbup.gif man pasirodė, kad va , kaip šaunu, šį ciklą neskauda man (.)(.). Taigi, 18CD mudu su MB, pradėjom vis vienas kitu pasidžiaugti, tai vyko 18, 19, 21, 23, 24 CD. 23CD dieną pajaučiau, kad mano (.)(.) vis dėlto jautresni blink.gif  na, o 25 CD ir temperatūra kilo dar stipriau, nes MB vis stebisi ko aš tokia karšta, kai miegam mudu. Šiandien 26CD tai krūtinė visa sutinusi, aš visa karšta (viena priežasčių, kodėl nematuoju BT buvo ta, kad mano geltonkūnio fazėj BT sukasi apie 37,5C ir man tai yra juntama ir be BT matavimo termometru). Tai va, įdomu kas bus. MB sako, būtų smagu, jei būtų  nestuke.gif aš irgi ne prieš wub.gif tai tikriausiai dėl to tokia ta mūsų ir "apsauga" biggrin.gif Manau NŠP kaltinti nelabai galėčiau lotuliukas.gif Aš vis galvoju,kad jei jau apsirikau nustatydama vaisingas dienas, tai vyko dėl to, kad 18-21CD mes buvom prie ežerų ir esant tokiam puikiam orui, gana daug deginausi ir visą laiką būnant su maudymuku, man lyg pienligė buvo įsimetus, bet aš gerai nesupratau, ar tikrai ji man, nes lyg paperštėjo, o išskyros buvo dribsniuotos tokios. Kaži ar galima pastoti sergant pienlige?

pienlige nestuke.gif ne kliutis! biggrin.gif
bet tu ir drasi BT nebematuot biggrin.gif ... as kazkaip prisiklausiau istoriju, kaip net ir itin reguliarioms atostogu ar kelioniu ar didesnio streso(pvz keiciant darba) metu ovuliacija gali net savaite ar dviem veluot... blush2.gif
o dabar klaismas, nes siaip smalsu - pagal ta metoda, kuri mudu su vyru mokemes ir siuo metu ruosiames tapt mokytojais - tai "saugus" laikotarpis prasideda ANKSCIAUSIAI 3ios dienos po piko vakare. tai jei tau pikas 16CD, tai 18CD dar niekaip neturetu but saugi pasidziaugimams.... g.gif anksciausiai 19CD vakaras... g.gif ar as kazko nebesupratau pagal tavo pasakojima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 16, 12:17)
pienlige  nestuke.gif ne kliutis! biggrin.gif
bet tu ir drasi BT nebematuot biggrin.gif ... as kazkaip prisiklausiau istoriju, kaip net ir itin reguliarioms atostogu ar kelioniu ar didesnio streso(pvz keiciant darba) metu ovuliacija gali net savaite ar dviem veluot...  blush2.gif
o dabar klaismas, nes siaip smalsu - pagal ta metoda, kuri mudu su vyru mokemes ir siuo metu ruosiames tapt mokytojais - tai "saugus" laikotarpis prasideda ANKSCIAUSIAI 3ios dienos po piko vakare. tai jei tau pikas 16CD, tai 18CD dar niekaip neturetu but saugi pasidziaugimams.... g.gif anksciausiai 19CD vakaras...  g.gif ar as kazko nebesupratau pagal tavo pasakojima? blush2.gif

Na, pas mane tas metodas, toks asmeniškai modifikuotas blush2.gif Iš tiesų vaisingumo pažinimu užsiimu labai seniai - nuo pat paauglystės, todėl jį taikau gal ir kiek per drąsiai blush2.gif Kodėl dvi paros, o ne trys? Todėl, kad moksliškai įrodyta jog praėjus daugiau nei 12-24h po ovuliacijos pastoti nebeįmanoma, todėl aš taip ir taikau šį metodą. Tiesa, šiuo metu pastoti nelabai ir bijau 4u.gif Nemanau, kad taip būtų galima daryti, jei nestuke.gif būtų ypač nepageidaujamas ir sugriautų ateities planus.
Atsakyti