Man atrodo, kad aš gražiai prašoviau nematuodama BT, manyčiau nuo kito ciklo (jie dar toks ateis greitu laiku teks traukti termometrą). Žodžiu jau 8 mėn mano mmm, labai reguliarios piko diena visada būdavo 16CD, kuo aš labai džiaugiausi. Taigi ir šį ciklą nuo 12CD stebėjau kiek tąsesnes gleives, 16CD buvo sausa, taigi aš pamaniau, kad
viskas kaip įprasta ir dar labiau
man pasirodė, kad va , kaip šaunu, šį ciklą neskauda man (.)(.). Taigi, 18CD mudu su MB, pradėjom vis vienas kitu pasidžiaugti, tai vyko 18, 19, 21, 23, 24 CD. 23CD dieną pajaučiau, kad mano (.)(.) vis dėlto jautresni
na, o 25 CD ir temperatūra kilo dar stipriau, nes MB vis stebisi ko aš tokia karšta, kai miegam mudu. Šiandien 26CD tai krūtinė visa sutinusi, aš visa karšta (viena priežasčių, kodėl nematuoju BT buvo ta, kad mano geltonkūnio fazėj BT sukasi apie 37,5C ir man tai yra juntama ir be BT matavimo termometru). Tai va, įdomu kas bus. MB sako, būtų smagu, jei būtų
aš irgi ne prieš
tai tikriausiai dėl to tokia ta mūsų ir "apsauga"
Manau NŠP kaltinti nelabai galėčiau
Aš vis galvoju,kad jei jau apsirikau nustatydama vaisingas dienas, tai vyko dėl to, kad 18-21CD mes buvom prie ežerų ir esant tokiam puikiam orui, gana daug deginausi ir visą laiką būnant su maudymuku, man lyg pienligė buvo įsimetus, bet aš gerai nesupratau, ar tikrai ji man, nes lyg paperštėjo, o išskyros buvo dribsniuotos tokios. Kaži ar galima pastoti sergant pienlige?
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A