QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 03, 18:23)
Esmė ta, kad klaidingai nustačius vaisingosios fazės ribas padėkoti irgi greičiausiai tektų ne NŠP, o barjerinei kontracepcijai, kuri yra trukdis gimdos kaklelio gleivių vertinimui (Kreitono modelio sistema pagrįsta vien šiuo požymiu).
O jei Tavo komentaras apie pirmąją mano posto dalį - aš tik priminiau, kad geriausia dalykus vadinti savais vardais.
Papildyta:
Pačioje CCL svetainėje informacija apie NŠP metodus labai ribota, tad kažin ar būtina ją minėti forume. Čia panašaus išsamumo svetainių nuorodų yra ir daugiau:
NŠP mokymas užsienyje
Smalsute, komentaras antrajai pasisakymo daliai. Bet kodėl gi reikia būtent laikytis kažkokio modelio? Aš manau taip: svarbiausia yra teisingai nustatyti vaisingųjų dienų pradžią ir pabaigą, na o kaip elgsis pora tuo metu, jų reikalas
Manau, kad kiekvienas suaugęs protingas žmogus suvokia, kad susilaikyti vaisingų dienų metu yra efektyviausia ir naudojant barjerinę kontracepsiją rizikuojama. Tačiau poros reikalas yra susilaikyti, ar ne
Svarbiausia yra gerai išmanyti vaisingumo mechanizmą, daugiau žinoti apie savo kūną
Man nepatiko tas Kreitono kategoriškumas, kad pora traktuojama lyg siekanti nėštumo, jei naudojasi barjerinėmis priemonėmis. Aš manau, kad svarbiausia yra lytiniame gyvenime: meilė, tarpusavio sutarimas ir sveikata. Labai daug moterų naudoja hormonus vien todėl, kad jos pačios ar jų vyrai nenori susilaikyti, o gydytojai kaip tyčia prigąsdina, kad pastoti atrodo galima vos ne nuo vėjo gūsio
Aš manau, kad jei nebūtų to kategoriškumo, būtų daugiau informacijos kaip derinti NŠP su barjerinėmis priemonėmis ir manau, nors tai ir būtų mažiau patikima, bet vistiek geriau nei visą vaisingą laikotarpį naudoti hormonus.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A