QUOTE(Horo @ 2012 07 03, 13:25)
aš vis dėlto manau, kad kiekvienos poros tarpusavio susitarimo reikalas, ką veikti vaisinguoju periodu
tačiau tuomet neplanuoto
atveju neaišku ar buvo neteisingai nustatytas vaisingasis periodas, ar nesuveikė barjerinė kontracepsija. Bet manau, kad žmonės pakankamai sąmoningi ir įvertina rizikos laipsnį
Esmė ta, kad klaidingai nustačius vaisingosios fazės ribas padėkoti irgi greičiausiai tektų ne NŠP, o barjerinei kontracepcijai, kuri yra trukdis gimdos kaklelio gleivių vertinimui (Kreitono modelio sistema pagrįsta vien šiuo požymiu).
O jei Tavo komentaras apie pirmąją mano posto dalį - aš tik priminiau, kad geriausia dalykus vadinti savais vardais.
Papildyta:
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 03, 15:52)
Pirmajame poste tarp uzsieniniu saltiniu pasigedau nuorodos i Couple to Couple League (http://www.ccli.org/)...
Pačioje CCL svetainėje informacija apie NŠP metodus labai ribota, tad kažin ar būtina ją minėti forume. Čia panašaus išsamumo svetainių nuorodų yra ir daugiau:
NŠP mokymas užsienyje
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)