Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(Horo @ 2012 02 25, 15:08)
Ne į straipsnio temą jo pavadinimas doh.gif  biggrin.gif Ir vis dėlto aš pritarčiau nuomonei, kad nėra o tuoktis bažnyčioje, jei nepritari krikščioniškoms dogmoms  4u.gif

Straipsnis tai tikrai bet kaip pavadintas, gal norėta įgelti, kad neva "kaip kunigai gali išmanyti ir dar kitiems aiškinti apie šeimos planavimą, jei patys celibato privalo laikytis?" Tai tada bent pasidomėtų kas iš tikrųjų tuos mokymus veda... Žodžiu, parašė bet ką, kad tik užkišti tinklapį, o ča gi dar gera tema skaitytojams komentaruose aplot bažnyčią (apskritai, kiek peržvelgiu komentarus, tai loja ant bet ko: straipsnis apie kontracepsiją - rėkia, kad mus nunuodyt nori ir kad gydytojas parsidavėlis, straipsnis apie NŠP - taigi nepatikima ir gydytoja atsilikėlė, kad neskaito straipsnių apie KT naudą ir t.t.) doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 02 25, 15:08)
Ir vis dėlto aš pritarčiau nuomonei, kad nėra o tuoktis bažnyčioje, jei nepritari krikščioniškoms dogmoms  4u.gif

drinks_cheers.gif Visikai sutinku! Viena mano pazistama neseniai su savo suzadetiniu lanke kursus Vilniaus archivyskupojos seimos centre, nes tuoksis baznycioje. Tai viskas, ka is jos apie tuos kursus girdejau buvo: "visiska nesamone", "pagaliau baigesi", "laiko gaisimas" ir t.t. Tuomet as lygiai ta pati pagalvojau kaip ir Horo. Mes, pvz., tuose kursuose pirma karta ir isgirdome apie NSP thumbup.gif Ten pat juos ir lankeme thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušriukė: 25 vasario 2012 - 23:32
QUOTE(Aušriukė @ 2012 02 26, 00:31)
drinks_cheers.gif Visikai sutinku! Viena mano pazistama neseniai su savo suzadetiniu lanke kursus Vilniaus archivyskupojos seimos centre, nes tuoksis baznycioje. Tai viskas, ka is jos apie tuos kursus girdejau buvo: "visiska nesamone", "pagaliau baigesi", "laiko gaisimas" ir t.t. Tuomet as lygiai ta pati pagalvojau kaip ir Horo. Mes, pvz., tuose kursuose pirma karta ir isgirdome apie NSP  thumbup.gif Ten pat juos ir lankeme thumbup.gif

va aš lygiai taip sąmoningai nesituokiau bažnyčioje. Tiesiog nenorėjau daryti šou smile.gif o kas smagiausia daugelis kalbėjo štai ką "kaip čia taip? Juk taip gražu būna, vargonai, gėlės", bet... niekas nepagalvojo, kad ne gėlėse esmė. Bažnyčia - bendruomenė, tai kam čia daryti viską dėl įvaizdžio, jei nesi tos bendruomenės aktyvus narys ir nepalaikai idėjų?
Atsakyti
"Tėvų darželio" raudonasis kalendorius jau braižo ir grafikus. smile.gif Nereklamuoju, nes siekiant nėštumą atidėti bet kokios tokio tipo kompiuterinės programos taikymas visada labai ribotas, na bet visgi turbūt galima pasidžiaugti, kad jau yra ir lietuviškas atitikmuo.
Atsakyti
Ar kas nors iš labiau patyrusių ir nusimanančių gali ką nors pakomentuoti apie ankstyvuosius ciklus po gimdymo? Čia mano klausimas iš praeitos temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 02 26, 09:08)
"Tėvų darželio" raudonasis kalendorius jau braižo ir grafikus. smile.gif Nereklamuoju, nes siekiant nėštumą atidėti bet kokios tokio tipo kompiuterinės programos taikymas visada labai ribotas, na bet visgi turbūt galima pasidžiaugti, kad jau yra ir lietuviškas atitikmuo.

thumbup.gif labai džiugu, kad galima lietuviškai viską pildyti bigsmile.gif
Atsakyti
kise, na as nesu labai patyrusi, o ko nori konkretaus?
is savo ciklu po gimdymo stai ka pastebejau:
1. BT pakyla veliau- pvz., 22 ir 21d.(pirmus du ciklus).
2. ilgesnis gleiviu etapas- 12dienu skiriasi gleives ikiovuliaciniam/folikuliniam cikle.
3. pirmojo ciklo liuteinine faze isvis buvo trumpa-9dienos. antrasis ciklas jau 11dienu turejo.

o kaip tau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 26 vasario 2012 - 13:22
Užsiregistravau tėvų darželyje 4u.gif labai smagu, kad lietuviškas ir dizainas man labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 26, 14:22)
kise, na as nesu labai patyrusi, o ko nori konkretaus?
is savo ciklu po gimdymo stai ka pastebejau:
1. BT pakyla veliau- pvz., 22 ir 21d.(pirmus du ciklus).
2. ilgesnis gleiviu etapas- 12dienu skiriasi gleives ikiovuliaciniam/folikuliniam cikle.
3. pirmojo ciklo liuteinine faze isvis buvo trumpa-9dienos. antrasis ciklas jau 11dienu turejo.

o kaip tau?  ax.gif

given444, aš noriu žinoti, nuo kada galiu taikyti kalendorines taisykles. Pagal Rudzinską, reikia šešių pilnaverčių ciklų (čia iš www.nspinfo.lt), o viena iš pilnaverčio ciklo sąlygų yra ne trumpesnė nei 10 dienų liuteininė fazė. Kadangi mano ciklas jau aštuntas, ir iš jų tik paskutinysis buvo su 10 dienų liut.faze, tai negi turėsiu laukti dar pusmetį g.gif Tavo liuteininė pirmojo ciklo fazė pagal mano - tai ohoho kokia ilga, nes manoji buvo tik 5 dienos blink.gif
Atsakyti
g.gif kaip idomiai su tavo organizmu...man taip greit viskas tvarkos... g.gif
Atsakyti
sveikos

gal galit paaiškinti man kaip yra su išskyrom ir kakleliu žindant?

ryt poryt mmm, o atrodo lyg vaisingos dienos doh.gif praeitą ciklą prieš mmm buvo aiškiai "creamy" ir "hard/closed", dabar viskas atvirkščiai doh.gif gerai, kad bent su vyru nusprendėm konstruot trečią.
į gleives dėmesio seniai nekreipiu, bet kaklelis tai kietas turėtų būt. kažkokios anomalijos doh.gif

BT matuot patingėjau, nors pagal O skausmelį maniau, kad įvyko vasario 18
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 02, 19:16)
gal galit paaiškinti man kaip yra su išskyrom ir kakleliu žindant?

Jei vienintelis požymis, kuriuo vadovavaisi - skausmelis, nelabai ir yra ką komentuoti. Įvairiai gali būti - ir kad O buvo/bus šiomis dienomis, ir kad sulaukei vaisingo tipo gleivių, kurios rodo artėjančias mmm, ir kad kaklelis rodo vaisingąjį metą, ir kad jo požymius įtakoja kiti veiksniai (lytiniai santykiai, vertinimas skirtingu dienos metu, po skirtingos veiklos ir pan.)

Linkiu, kad gandrai neužtruktų 4u.gif
Atsakyti