gal merginos nevartojam fraziu: O ivyko tada ir tada? nes tai klaidinga. geriau sakom: pirmas BT pakilimas ta ir ta diena. pas tave pirmas BT pakilimas - 24СD. kazi kodel nepakomentavai 22CD? ir su gleivem , manau, sutampa.
Tu teisi, given444. Labai netinkamai parašiau. 22 CD ir vakara prieš, labai slogavau, skaudėjo galva ir t.t., žodžiu peršalus buvau.
Garbanele, kokia šiandien BT? Jei aukšta, tai viskas kaip ir OK atrodo, o ir 27CD nors ir žema, bet ne žemiau deng. linijos
Šiandien pradėjau naują ciklą, o praeitame liuteininė fazė buvo jau 15 dienų Kiek nustebino, nes trys pirmieji ciklai po gimdymo buvo su 12 dienų ilgumo liuteinine, o šis staiga jau 15, galvojau pamažu ilgės, o čia taip staiga
Šiandien pradėjau naują ciklą, o praeitame liuteininė fazė buvo jau 15 dienų Kiek nustebino, nes trys pirmieji ciklai po gimdymo buvo su 12 dienų ilgumo liuteinine, o šis staiga jau 15, galvojau pamažu ilgės, o čia taip staiga
QUOTE(suri kata @ 2012 04 24, 09:14)
Garbanele, kokia šiandien BT? Jei aukšta, tai viskas kaip ir OK atrodo, o ir 27CD nors ir žema, bet ne žemiau deng. linijos
Šiandien 37,0. GK kaip uzmurytas.
sveikos, na ir karsciai,
turiu klausima, jis lyg buvo aptartas senose temose, bet buvo dvejopi atsakymai.
man MM prasidejo vakar, likus pusantros valandos iki vidurnakcio. logiskai, tai jau praejo visa 28diena. tai galiu zymet, kad MM - 29diena. ar zyhmeti kad vistiek 28diena.
turiu klausima, jis lyg buvo aptartas senose temose, bet buvo dvejopi atsakymai.
man MM prasidejo vakar, likus pusantros valandos iki vidurnakcio. logiskai, tai jau praejo visa 28diena. tai galiu zymet, kad MM - 29diena. ar zyhmeti kad vistiek 28diena.
QUOTE(given444 @ 2012 04 29, 10:26)
sveikos, na ir karsciai,
As zymiu ta diena, kuria prasidejo, nesvarbu, kad liko 1 ar 2 valandos iki vidurnakcio, nes, mano supratimu, perkelimas i kita diena siek tiek iskreipia vaizda ir gali tureti itakos siekiamam saugumui. Na, pavyzdziui, jei priesovuliacineje fazeje jusu saugios dienos yra 5 ciklo pradzios dienos, turint santkykius paskutine, t.y. ale 5-kta saugia diena, perkelus MM zymejima viena diena, realiai ji jau bus ne penkta, o sesta...
ZIURINEJU TERMOMETRUS, NES TAS GESTALINIS AR KOKS ANAS UZKNISA PURTYT - JAU RANKA PASKAUDO nu kratymo kazin kaip sitas termometras
dekui ausriuke. o ka sako mokslas? turbut nieko neatsimenu apie tai.
Labas visoms, pamenu buvo toks klausimas. Tik jau pamirsau.. Jus mmm laikot tada, kada pasirodo sviezio t.y. raudono kraujo ar jau kai pries mmm truputi patepa rusvai? Nezinau kuria diena zymeti.
QUOTE(given444 @ 2012 04 29, 09:26)
sveikos, na ir karsciai,
Aš dažniausiai likus 1 - 2 val. iki vidurnakčio jau miegu, todėl natūraliai taip išeina, kad prasidėjusias mm matau jau tik ryte ir, žinoma, žymiu ne vakarykštę dieną. Jei pastebiu prabudusi naktį, irgi netikrinu, ar jau po dvyliktos, ir ateinančią dieną žymiu kaip pirmą ciklo dieną.
Nežinau, ar čia teisingai elgiuosi, ar ne, bet mano praktika tokia
QUOTE(Čiunia @ 2012 05 03, 09:55)
Labas visoms, pamenu buvo toks klausimas. Tik jau pamirsau.. Jus mmm laikot tada, kada pasirodo sviezio t.y. raudono kraujo ar jau kai pries mmm truputi patepa rusvai? Nezinau kuria diena zymeti.
Tada, kai pasirodo šviežio kraujo.
QUOTE(Čiunia @ 2012 05 03, 10:55)
Neaiški mėnesinių pradžia
ojej ,o pas mane paskutiniu metu visai nesamone - pirma diena teplioja,antra kraujuoju,trecia vel tik teplioju ... Jauciu,kad nelabai normalu taip ?