Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(Browny @ 2012 04 17, 17:54)
vat sakiau noresiu ir as isbandyt, per kita cikla..kada is tikro pas mane vyksta ta O. Nes db trecia diena laikosi pakilusi tempa..ziuresiu, kaip bus rytoj, ar tokia pat ar kils, nes jei kris vel tada kazkas ni to ... o jei testukas parodo O, tada palauki tris dienas ir gali smileysex.gif  ?

Oi, jokiu būdu ne, teigiamas OT būna 24-40valandų prieš įvykstant O.

Nulėkiau iki vaistinės ir jau išbandžiau OT (kaip tik laikas pradėt pagal GK ir gleives), tai antra juostelė gana ryški, bet vis dėlto šiek tiek blankesnė už kontrolinę.
Atsakyti
***** atrodo, kartais skaiciau tukstanti kartu tas nuorodas kurios duotos, kad po O ketvirta diena jau gali myletis... bet as kartais atrodo nieko nebesuprantu... jei po 4 dienu tempa nukrenta, reiskias O nebuvo ir kas tada doh.gif kol kas tai man aukstoji matematika..bet vis bandau kantriai gilintis ir nenuleist ranku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na sekmes jums setebint save smile.gif o as sugrisiu cia po puses metu, jei issispres bedeles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 04 20, 11:14)
Sveikos smile.gif na sekmes jums setebint save smile.gif o as sugrisiu cia po puses metu, jei issispres bedeles  unsure.gif

Akva17, kazkas rimto nutiko? unsure.gif Zinoma, viskas isispres, tik reikia labai labai to noreti ir tuo tiketi 4u.gif Dideliausios sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2012 04 20, 16:12)
Akva17, kazkas rimto nutiko? unsure.gif Zinoma, viskas isispres, tik reikia labai labai to noreti ir tuo tiketi 4u.gif Dideliausios sekmes! 4u.gif

Ciklas truko 60d, nuejau pas gine ir nustate policistines kiausides verysad.gif Liepe gert kt puse metu. bet kas keisciausia, kad sake, jog nesulauksiu mmm dabar, o va snd ir sulaukiau g.gif tai nzn ka ir galvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 04 20, 23:51)
Ciklas truko 60d, nuejau pas gine ir nustate policistines kiausides  verysad.gif  Liepe gert kt puse metu. bet kas keisciausia, kad sake, jog nesulauksiu mmm dabar, o va snd ir sulaukiau  g.gif tai nzn ka ir galvot  g.gif

Siaip policistiniu KT neisgydo. KT gerimas tik pablogins situacija. Kalbu is savo patirties, o apie policistines yra temos, tik ten planuojancios kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 04 21, 09:05)
Siaip policistiniu KT neisgydo. KT gerimas tik pablogins situacija. Kalbu is savo patirties, o apie policistines yra temos, tik ten planuojancios kalba ax.gif

Aciu uz patirties pasidalinima smile.gif bandysiu ten ieskot informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 04 21, 20:15)
Aciu uz patirties pasidalinima smile.gif bandysiu ten ieskot informacijos smile.gif

Nera uz ka. Uzsuk cia http://www.supermama...howtopic=795899 mes cia visos turim toki "dziaugsma" doh.gif jei kas rupes - klausk, tikrai patars merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 04 20, 23:51)
Ciklas truko 60d, nuejau pas gine ir nustate policistines kiausides  verysad.gif  Liepe gert kt puse metu. bet kas keisciausia, kad sake, jog nesulauksiu mmm dabar, o va snd ir sulaukiau  g.gif tai nzn ka ir galvot  g.gif

tu nueik pas kita gine/-iu..kiek daktaru , tiek nuomoniu... as vienu ginium nepasitikeciau..visgi cia svarbus momentas-puse metu gert tabletes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Browny @ 2012 04 22, 18:52)
tu nueik pas kita gine/-iu..kiek daktaru , tiek nuomoniu... as vienu ginium nepasitikeciau..visgi cia svarbus momentas-puse metu gert tabletes g.gif

Man sake, kad man labiau kenkia negert KT nei gerti tai ir nzn g.gif Gaila, kad nsp neiseis naudotis, nors turiu vilti, kad gal po puses metu vel galesiu naudotis ax.gif
Atsakyti
siandien kaune prasideda kursai NSP maitinancioms. as ju paklausiau, ar man apsimoka eiti, nes mano ciklai atsistate ir labai reguliarus, net kas liecia BT pakilimo data, man atsake : taip taip, butent reikia eiti, nes turime jums labai idomios info.
tai arba administratore nelabai suprato, ka sakiau, arba...kokia dar gali buti idomi info. man idomi info butu tik su naujomis "pavojingomis pastojimui" dienomis susijusi ax.gif ax.gif
pvyzdziui, kokia tikimybe kad mano ciklas, tarkim, issiderins ir ims folikuline faze ilgeti, o liuteinine trumpeti, t.y. grisiu i pradzia? nerealu. g.gif
tai ka jie ten pasakys? svarstau, gal nueit. trys paskaitos tik bus.
kita vertus, kazkurios cia rase, kad jei pati nemazai skaitai, tie kursai ne kazink ka priduoda. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 balandžio 2012 - 07:17
Akva17, ir pas man buvo policistinės kiaušidės iki nėštumo. Gėriau KT, bet cistų nebuvo tol, kol jas gėriau. Po KT metimo jų vėl atsirado.

Reikia jūsų patarimų. Fertilitiefrien nepaišo O, nors aš galvoju, kad ji buvo 23 CD. user posted image
15 CD matuota 35 min anksčiau, 16 CD - 35 min vėliau 19 CD - 40 min anksčiau, 25 CD - 40 min vėliau. 26 CD liko nematuota. 27 CD nueita vėliau miegoti, dukart keltasi, bet vistiek itin žema BT gavosi.
Atsakyti