Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai IX

QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 04 13, 13:49)
1.Aukšta temperatūra pas tave  g.gif ir nemanau,
2. kad O įvyko - trečią dieną tempertūra turi būti nemažiau nei per 0,2 laipsnio pakilusi virš dengiamosios linijos, o pas tave išvis nepakilusi virš jos.
3.Čia ta programa nupiešė linija ir paryškino 12 CD kaip O dieną?  unsure.gif

1.visada auksta tempa pas mano. cia blogai?
2.cia kuri ta trecia diena ? ax.gif
3.cia ta programa kazkaip pagal senus ciklus orientuojas, ar koks velnias...
Papildyta:
gleivem kol kas nepasitikiu. metus turejau spirale..db bandau grizt prie naturalumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 04 13, 12:49)
Aukšta temperatūra pas tave  g.gif ir nemanau, kad O įvyko - trečią dieną tempertūra turi būti nemažiau nei per 0,2 laipsnio pakilusi virš dengiamosios linijos, o pas tave išvis nepakilusi virš jos. Čia ta programa nupiešė linija ir paryškino 12 CD kaip O dieną?  unsure.gif

Nu visai tas tėvų darželio kalendorius grybą pjauna doh.gif Aš irgi manau, kad O neįvyko dar. Beje, man irgi seniau būdavo tokia aukšta BT, bet paskui sudaužiau termometrą, o su naujuoju BT patapo gerokai žemesnė g.gif
Papildyta:
Browny, trečia diena po BT pakilimo, t.y. pakilimas buvo 12-13 CD, tad ir 14 dieną turėjo išsilaikyti bent 37,2, arba dar kilti 4u.gif

O gimdos kaklelio pokyčių nebandai stebėti kaip papildomo požymio, jei gleivėm dar nepasitiki? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2012 04 13, 13:55)
Nu visai tas tėvų darželio kalendorius grybą pjauna  doh.gif Aš irgi manau, kad O neįvyko dar. Beje, man irgi seniau būdavo tokia aukšta BT, bet paskui sudaužiau termometrą, o su naujuoju BT patapo gerokai žemesnė  g.gif

man su visais termometrais auksta... ir pries nestuma ir po nestumo kazkodel auksta... kiek perziurejau grafiku, pas daugeli merginu zemesne... pildau ir fertiliti... bet va tas lietiviskumas, kaip rasma rase ,,veza" biggrin.gif bet jauciu greit nebeves laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(suri kata @ 2012 04 13, 13:59)
Browny, trečia diena po BT pakilimo, t.y. pakilimas buvo 12-13 CD, tad ir 14 dieną turėjo išsilaikyti bent 37,2, arba dar kilti  4u.gif

O gimdos kaklelio pokyčių nebandai stebėti kaip papildomo požymio, jei gleivėm dar nepasitiki?  mirksiukas.gif

vo cia jau aiskiau 4u.gif nu va, kaip tik nukrito g.gif

nlb suprantu kur pas mane tas kaklelis..skaiciau daug visur visaip, bet niekaip nepagaunu to kaklelio...
Atsakyti
Jei temperatūra visada aukšta, tai matyt nieko čia tokio smile.gif Aš tik šiaip nusistebėjau, nes maniškė ir po O retai kada perlipa 37 laipsnius smile.gif

QUOTE(Browny @ 2012 04 13, 14:03)
bet va tas lietiviskumas, kaip rasma rase ,,veza" biggrin.gif bet jauciu greit nebeves laugh.gif
Papildyta:

Džiugu, kad kai kurias lietuviškumas veža, tai paskatino mano vyrą kurti lietuvišką vaisingumo pažinimu grįsta programą savęs stebėjumui, kuri tokių grybų nepjaus. Tikiuosi, kad jau po poros savaičių pakviesiu išbandyt pradinio varianto ir pakomentuot, kritikuot, visaip kaip padėti ją tobulinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaliaakė_Raganėlė: 13 balandžio 2012 - 13:54
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 04 13, 14:24)
Džiugu, kad kai kurias lietuviškumas veža, tai paskatino mano vyra kurti lietuvišką vaisingumo pažinimu grįsta programą savęs stebėjumui, kuri tokių grybų nepjaus. Tikiuosi, kad jau po poros savaičių pakviesiu išbandyt pradinio varianto ir pakomentuot, kritikuot, visaip kaip padėti ją tobulinti wink.gif

nu vo, kaip gerai...
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 04 13, 14:24)
Džiugu, kad kai kurias lietuviškumas veža, tai paskatino mano vyrą kurti lietuvišką vaisingumo pažinimu grįsta programą savęs stebėjumui, kuri tokių grybų nepjaus. Tikiuosi, kad jau po poros savaičių pakviesiu išbandyt pradinio varianto ir pakomentuot, kritikuot, visaip kaip padėti ją tobulinti wink.gif

Oho, smaguma thumbup.gif

Turiu keistą klausimą toms, kurios stebi GK ir jau gimdė, ar prasidėjus gimdymui, nebandėte pačios pasitikrinti, kiek GK prasivėręs ir išvis ar tai realu?
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 04 13, 16:13)
Oho, smaguma thumbup.gif
Turiu keistą klausimą toms, kurios stebi GK ir jau gimdė, ar prasidėjus gimdymui, nebandėte pačios pasitikrinti, kiek GK prasivėręs ir išvis ar tai realu?

Tikrintis minčių nebuvo. Buvau išsigandus, kad per anksti viskas prasideda.
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2012 04 13, 17:03)
Tikrintis minčių nebuvo. Buvau išsigandus, kad per anksti viskas prasideda.

Ojei...
Klausiu, nes man per abu gimdymus labai neaišku buvo, kada jau į ligoninę važiuot - abukart sąrėmiai reti, bet gana ilgi, skausmas nerimtas, atvažiuoju pasitikrint ir netikėtai 9cm swoon.gif Sakau, gal įmanoma ir pačiai maždaug pasitikrinti g.gif
Atsakyti
Hormoninės kontracepcijos įtaka vaisingumui ir kraujotakai
Atsakyti
Jei ir įmanoma pasitikrinti, ar tikrai saugu? g.gif Na dėl sterilumo įmanoma kažką sugalvoti, bet neišmanant galima ką nors netyčia pajudinti ko nereikia, juk ten viskas labai arti būna, ypač jei kaklelis daug atsidaręs.
Atsakyti
NŠP kursai - jau ir Panevėžyje thumbup.gif

Renkama grupė mokymams, kurie prasidės gegužės 9 dieną.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 04 13, 22:13)

Įdomus straipsnis ir šiaip visas puslapis labai vertas dėmesio thumbup.gif

QUOTE(Justesea @ 2012 04 13, 22:45)
Jei ir įmanoma pasitikrinti, ar tikrai saugu? g.gif Na dėl sterilumo įmanoma kažką sugalvoti, bet neišmanant galima ką nors netyčia pajudinti ko nereikia, juk ten viskas labai arti būna, ypač jei kaklelis daug atsidaręs.

Jei vandenys nenubėgę, tai nemanau, kad taip jau paprasta ten kažką pridirbti pirštuku palietus smile.gif
Ok, šiaip pasvarsčiau, dovanokit už offtopic'ą, atsakymą sužinosiu, matyt, per trečiąjį gimdymą biggrin.gif
Atsakyti