Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(kykute @ 2012 04 01, 17:48)
Nė vienoje Kikoje Josera neprekiauja biggrin.gif
Ale radai ką išsirinkti - Natures Protection  ax.gif Gerai kad katinas protingas  lotuliukas.gif

Pastebėjau... biggrin.gif O kas beliko, kai vakare lėkiau iki artimiausios gyvūnų parduotuvės ir man tik tą Nature pasiūlė, mat visi kiti tik suaugusiems arba mažiems katinėliams doh.gif

Kykut, matytum, kaip lapnoja tą nuają Joseros maistelį! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 04 01, 16:34)
Šalia manęs esančioje KIKOJE Josera neprekiauja unsure.gif Teko šiandien iki Veterinarijos vaistinės eiti, ten papasakojau savo bėdas. Tai pirkau Minette ir Light (po kastracijos skirtus). Mokė mane maišyt, palaipsniui mažinant Minette, mat nuo jų ir buvom pradėję šert, juos vienintelius su džiaugsmu ėsdavo smile.gif
Grįžę tą ir padariau - perpus sumaišiau, suėdė viską thumbup.gif  bigsmile.gif Kai jau vien tik kastruotiems maistelį padės ėst, tada užsisakysiu jau visą poką  4u.gif

aišku 4u.gif Aš nuo mažiuko šeriu Josera Minnete, tai rija nesveikai biggrin.gif , atrodo , kad ir bliūdą suvalgys .
Tai Light irgi Joseros kaip supratau?
Atsakyti
Josera maistai yra paskaninti, dėl to katinai juos taip noriai lapnoja. Net ir man atsidarius svarstyti Classic maišą tai ir norisi į jį galvą sukišti, kvepia ir man jis labai smile.gif
QUOTE(Ragany @ 2012 04 01, 18:37)
Kykute, o kuo iš Joseros galima šerti kastruotus? Su antiena ir bulvėmis, ar sencicatu?

Josera neturi priedų šlapimo takams, tai nėra maistas, kurį vienareikšmiškai galima skirti kastruotiems gyvūnams. Tačiau jį pilnai gali valgyti kastruotos katės ir tikrai problemų nebus arba bus mažiau, nei nuo spalvotų maistų. Tik reikia žinoti, kad šlapimo takų problemų gali išlysti ir galbūt karts nuo karto (kas pusmetį ar kas metus) pasidaryti šlapimo tyrimą, kad užbėgti ligai už akių.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 04 02, 10:38)
Josera maistai yra paskaninti, dėl to katinai juos taip noriai lapnoja. Net ir man atsidarius svarstyti Classic maišą tai ir norisi į jį galvą sukišti, kvepia ir man jis labai smile.gif

o kuo jie paskaninti? sudėty tai nelabai matau kuo čia skaninti.
Josera minnete tai smirda ojojoi, namanu kad superpremijum maistą kažkuo skanina g.gif

po kastracijos galvoju šert šiuo maistu http://www.zoomaista...ra_leger_10_kg_
, įdomu čia geras mano pasirinkimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 02 balandžio 2012 - 11:00
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 02, 08:49)
aišku 4u.gif  Aš nuo mažiuko šeriu Josera Minnete, tai rija nesveikai biggrin.gif , atrodo , kad ir bliūdą suvalgys .
Tai Light irgi Joseros kaip supratau?

Patikslinu, tai Joseros Light Leger 4u.gif

user posted image

Aprašymas:

Leger sudėtyje sumažintas riebalų kiekis ir yra daugiau skaidulų. Tai sudaro puikią dietą mažiau aktyvioms katėms arba katėms, linkusioms į antsvorį.

• idealus vyresnėms, mažiau aktyvioms ar nutukusioms katem
• ribojant šėrimą, galima pasiekti svorio sumažinimą.
• specialūs mineralų kiekiai padeda sumažinti inkstų akmenų atsiradimo galimybę
• specialios maistinės skaidulos sumažina plaukų sąvėlų formavimąsi skrandyje.

kykute, Classic maniškiui 7 mėn kastruotui tiktų? Mat to Leger pagal mano duodamas normas neužtenka, kaip alkanas eina paskui, kniaukia unsure.gif Ar geriau rinktis JOSERA Culinesse?

Papildyta:
P.s. o jūs kai nusiperkat didelę pakuotę, pvz 5-10 kg, taip ir maitinat vien ta viena rūšim? g.gif Neatsibosta katinėliui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 02, 11:59)
o kuo jie paskaninti? sudėty tai nelabai matau kuo čia skaninti.
Josera minnete tai smirda ojojoi, namanu kad superpremijum maistą kažkuo skanina  g.gif

Ne viską, kas yra sudėtyje, būtina skelbti etiketėje mirksiukas.gif Gali būti priedų, neviršijančių tam tikro procento ir jų vardinti nereikia.

Classic - jau ne superpremium, tai truputį žemesnės klasės maistas. Šiaip ima po maišą Classic ir nieko jsi neatsibosta vienam katinui.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 04 02, 13:18)
Ne viską, kas yra sudėtyje, būtina skelbti etiketėje  mirksiukas.gif Gali būti priedų, neviršijančių tam tikro procento ir jų vardinti nereikia.

Classic - jau ne superpremium, tai truputį žemesnės klasės maistas. Šiaip ima po maišą Classic ir nieko jsi neatsibosta vienam katinui.

Na dabar paskaičiau visas sudėtis tai tikrai radau kad Josera yra dviejų linijų premium ir s. premium, tai va būtent minete, leger yra super premijum ir jis tikrai smirda.
Josera maistą labai giria veterinarai, tai jis kogero yra neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 04 02, 11:38)

Josera neturi priedų šlapimo takams, tai nėra maistas, kurį vienareikšmiškai galima skirti kastruotiems gyvūnams. Tačiau jį pilnai gali valgyti kastruotos katės ir tikrai problemų nebus arba bus mažiau, nei nuo spalvotų maistų. Tik reikia žinoti, kad šlapimo takų problemų gali išlysti ir galbūt karts nuo karto (kas pusmetį ar kas metus) pasidaryti šlapimo tyrimą, kad užbėgti ligai už akių.

Tai mūsų dabartinis ėdamas Brit care kastruotiems arba light yra geriau nei toji Josera? Šiaip su vienu katinu jau turėjom procedūrų nemaloniu prieš pora mėnesių, su kitu nežinia, kaip bus nes augo pas mus nuo mažų dienų, nei buvęs ligoniukas.
Kiek kainuoja maždaug tas šlapimo tyrimas? dar galvoju, kai perku didelį maišą to sauso maisto, įmaišyti kažkiek kad ir to hills s/d, ar nereikia?

nežinau, ar darau blogai, bet duodu dar savaitėj kartą žalios jautienos. konservų nebeperku. Katino nulūžinėję ūsai ir kurį laiką neaugę, arba paaugę lūždavo, dabar matosi, kad kuo gražiausiai ilgėja, ir nesigrasina lūžti. Nors gal tai tik sutapimas..
Atsakyti
Sveikos, siandien isgyre labai sausiaka Genesis ,kaip jums jisai ? gal pirkot savo kaciukams ?
info
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 18, 17:17)
o jūs kurį duodat Bosch?
Bosch doh.gif kastruotiems yra lightas. nu blem biggrin.gif nusipirkau kilogramą. ėda. ne taip jau baisiai noriai, bet ėda. va dabar maišau tą nuo akmenligės su tuo lightu. tokia istorija.

koki jus pirkot butent lighta ?

QUOTE(Pujolis @ 2012 02 21, 12:19)
As tai manau, kad kastruotiems katinams reiketu bent karta per pusmeti padaryt slapimo tyrima. Tai butu patikimiausia

gal zinot kiek jis kainuoja ?
Atsakyti
gal zinot kiek jis kainuoja ?
[/quote]

slapimo tyrimas kainuoja maximum 15 Lt
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif turiu klausimeli.... Mano mergaitei 9men. Iki siol maitinau ja Acana maisteliu, ji pradejo labai jau storeti... Pradejau dozuoti, bet paties maisto nekeiciau, nes isitikinus buvau, kad jis labai jau geras mano katukui biggrin.gif Taciau atejo laikas sterilizacijai (db laukiam, kol praeis pirmoji ruja...), Acanos sterilizuotoms katems nera, tai vat svarstau ka cia pasirinkus, siek tiek pigesnio... Gal koki Brit? unsure.gif Patarkit... Noretusi, kad ir kailiukas pradetu zvilgeti labiau unsure.gif
Atsakyti