Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

moterys, ar LT yra galimybė įsigyti Applaws maistuko? Mes esam pirkę kačių parodoj, labai tiko ir patiko, norėtume vėl įsigyti, bet nežinom kur ax.gif
Atsakyti
Fantastique - pažiūrėk zoomaistas . lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2013 05 24, 14:22)
moterys, ar LT yra galimybė įsigyti Applaws maistuko? Mes esam pirkę kačių parodoj, labai tiko ir patiko, norėtume vėl įsigyti, bet nežinom kur  ax.gif

Zoomaistas tikrai yra, dabar pati žiūrinėju ax.gif ar skanus tas maistukas, renkuosi 4 mėn, kaciukui g.gif
Atsakyti
Išsirinkau savo 4 mėn, kačiukui šitąhttp://www.zoomaista...en_chicken_400g kaip manote, ar neperdidelis baltymų kiekis, neišbers g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 05 20, 09:01)
Mano katinulis vargšas sukūdo ir dar kailis kuokštais  verysad.gif  Ar gali būti dėl maisto? Ar gal pavasaris? Šiaip šeriam mes jį Virbac. Na jis ne apžora, saikingai taip visad maitinasi. O dabar (na koks antras mėnuo) sugalvojau aš jį palepinti konservais,  duodu du kart, bet po nedaug, taip sakant tik iš meilės didelės. Tai jis, tų konservų kniaukia, prašo, o sauso l mažai ėda.  Konservai - hills guliašas. Vien tik juo šerti mums tikrai per brangu. Gal iš vis nutraukti tuos konservus, kad atsitokėtų ir pradėtų sausą ėsti, kaip ir ėsdavo. Ar sausą keisti. Bet nžn į ką. Katinui 1,5 metų, kastruotas.

Veterinaras man aiškino, kad sausas kačių ėdalas yra visavertis, o štai šlapi konservai, guliašai ir kt - tai tik desertas, bet mitybinė vertė tų konservų yra bevertė...
Aš tai rekomenduoju Jums Royal Canin (bet iš veterinarijos klinikų, ne iš Kikų), nes man labai daug problemų su kačių žarnynais ir skrandžiais susitvarkė būtent tada, kai pradėjome Royalį. Kakučiai tvarkingi, beveik nesmirda, kailiai blizga ir palyginti visai nedaug plaukų namuose. Rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 27, 05:21)
Veterinaras man aiškino, kad sausas kačių ėdalas yra visavertis, o štai šlapi konservai, guliašai ir kt - tai tik desertas, bet mitybinė vertė tų konservų yra bevertė...
...

Tai aš taip ir šėriau - pagrindas sausas, kurio yra visada, ir palepinimui - guliašas. Bet kad jis pradėjo tada sauso beveik neėsti, tik guliašo kaulyti. Na bet dabar nebeduodu guliašo.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 05 27, 08:28)
Tai aš taip ir šėriau  - pagrindas sausas, kurio yra visada, ir palepinimui - guliašas. Bet kad jis pradėjo tada sauso beveik neėsti, tik guliašo kaulyti. Na bet dabar nebeduodu guliašo.

Na taip, logiška, nes guliašas skaniau, ir jo visuomet gausi, jeigu tik pakaulinsi biggrin.gif
Aš pradžioje, kai dar neturėjau patirties su katėmis irgi pildydavau kiekvieną kačiuko norą, kol man namuose faktiškai nebeliko vietos lotuliukas.gif Paskui įsivažiavome, ir dabar viskas gerai. Nenusileiskite saviškiui, neduokite to guliašo kurį laiką ir jis pradės ėsti sausą maistą. O sausas maistas tai tikrai subalansuotas, jeigu jis kokybiškas.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 05 25, 11:01)
Išsirinkau savo 4 mėn, kačiukui šitąhttp://www.zoomaista...en_chicken_400g kaip manote, ar neperdidelis baltymų kiekis, neišbers g.gif

Siaip applaws maisto sudetis labai gera, bet mano katinas viduriavo nuo ju sauso maisto. Pries tai seriau Royal Canin meinams, tada pabandziau pereit ant applaws, bet pradejo viduriuot ir grizau ant RC. Todel patarciau labai atsargiai. O va konservai ju labai super!
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2013 05 27, 20:32)
Siaip applaws maisto sudetis labai gera, bet mano katinas viduriavo nuo ju sauso maisto. Pries tai seriau Royal Canin meinams, tada pabandziau pereit ant applaws, bet pradejo viduriuot ir grizau ant RC. Todel patarciau labai atsargiai. O va konservai ju labai super!

Valgom antra diena, maišau perpus su senu pašaru, dar viskas gerai, valgo labai noriai, tiesiog kabina thumbup.gif Po kiek laiko prasidėjo viduriavimas g.gif
Atsakyti
sakykit, kiek 4 men kaciukui galima duot zalios mesos? daviau pabandymui vistienos krutineles, problemu virskinimo nebuvo. siaip edrus katinas, tad reik paciai visad reguliuot, nes pats saiko nejaucia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 05 29, 22:35)
sakykit, kiek 4 men kaciukui galima duot zalios mesos? daviau pabandymui vistienos krutineles, problemu virskinimo nebuvo.  siaip edrus katinas, tad reik paciai visad reguliuot, nes pats saiko nejaucia smile.gif

Ne daugiau kaip 50 g per viena karta. Manau, kad viena mazoji file kaip tik butu vienai porcijai smile.gif
Atsakyti
Kiek laiko galima laikyti atidarytą sauso pašaro pakuotę? Galvoju pirkti didesnį kiekį 7 kg, pašaro nes pigiau, bet atidarytas būtų apie 4-5 mėn. ar nieko blogo g.gif
Atsakyti