Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

smile.gif Šypsenėlė (:+2013 01 30, 07:51-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 01 30, 07:51)
Sveikutes 4u.gif
Turiu katyte namuose 2sav.(tuoj 3men.jai)kai parsiveziau sausiako visai neede,pauosto ir nueina,isbandziau kruva konservu,pastetu,-needa..Supratau,kad man "miglos"prikabino pardavejai,kad jau su kate mamyte paesdavo sausuoliu..ji supratimo neturi kaip jo esti..ir prasidejo bandymai..sausuolius sudrekindavau ir tik is rankos(royal babycat)gerai pradejo est.Tada mazinau drekinima,nelabai,bet ede.Dabar jau eda ir sausuolius ir pabuvus alkana,bet tik is rankos ir tik is mano doh.gif ,bet kai duodu konservu Royal canin babycat ir sumaisau su sausuoliais,-eda is lekstes g.gif .Merginos,kaip atpratinti, kad estu vien sausuolius is lekstes? Ir dar klausimukas,gal paskuria irgi taip daro..kai paeda is lekstes ir dar lieka lekstej,-tai ji su lopyte ale uzkasa..tokius judesius daro prie lekstes..nesuprantu, gal cia toks instinktas kaciu, jei nenoriu -pasilieku velesniam laikui? g.gif

Kai maisai su sausa su slapiu, kaskart mazink santyki, dek vis maziau slapio, kol su laiku liks tik sausas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 30, 11:06)
Kai maisai su sausa su slapiu, kaskart mazink santyki, dek vis maziau slapio, kol su laiku liks tik sausas 4u.gif

Aciu,taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2013 01 30, 10:58)
Mano katei jau beveik 9 metai, niekada nebuvo badavusi, bet iki siol uzkasineja jogurta  ir kartais konservus lotuliukas.gif  Sausiaku niekada neuzkasa. Gal kad sausiaku gauna kasdien, o jogurta ir konservus tik kartais  g.gif

Geras lotuliukas.gif Oi tos katės, paslaptingi gyvūnai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 01 29, 18:22)
Gal kas gali padėti, niekaip nesiseka surasti kokios klasės šie maisteliai Felidae ir FirstMate  g.gif
Gal kažkas gali pasakyti ką nors apie juos? g.gif  4u.gif

abudu superpremium. maniskiai visi trys su malonumu kapoja jau antra 5 kg First mate poka. nuo Felidae kakuciu kvapas buvo ne koks, be to visi trys buvo suviduriave
Atsakyti
Sveikos, supermamos!
Tikiuosi padėsite man ir mano katytei - turiu 1m. sfinksą, maistelį dažniausiai pirkau iš Royal Canin, taikiau ir jautriam skrandukui, ir namų katėms, ir linkusioms tukti (nes nukaro pilvelis). Dabar jau kelios dienos kaip viduriuoja, matyti ir su krauju. Nemanau, kad čia kažkokia liga, tik akivaizdžiai maistas netinka. Gal turit ką parekomenduot, kas tiktų ypač jautriam skrandžiui ir netukintų? Prašau nesiųskit reklamų, jau kiekvienoj parduotuvėj įkiša savo prekinius ženklus, gyvuliuko gaila sad.gif Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(mmuti @ 2013 02 12, 13:29)
Sveikos, supermamos!
Tikiuosi padėsite man ir mano katytei - turiu 1m. sfinksą, maistelį dažniausiai pirkau iš Royal Canin, taikiau ir jautriam skrandukui, ir namų katėms, ir linkusioms tukti (nes nukaro pilvelis). Dabar jau kelios dienos kaip viduriuoja, matyti ir su krauju. Nemanau, kad čia kažkokia liga, tik akivaizdžiai maistas netinka. Gal turit ką parekomenduot, kas tiktų ypač jautriam skrandžiui ir netukintų? Prašau nesiųskit reklamų, jau kiekvienoj parduotuvėj įkiša savo prekinius ženklus, gyvuliuko gaila sad.gif Ačiū labai.

Kiek zinau Virbac, Hils, RC ir Specifik turi gydomosios linijos maisteliu- is ju ir pasizvalgykite
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2013 02 12, 13:52)
Kiek zinau Virbac, Hils, RC ir Specifik turi gydomosios linijos maisteliu- is ju ir pasizvalgykite

Siulyciau vis gi kreiptis i veterinarus, jie geriau patars, koki maisteli pirkt ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuti @ 2013 02 12, 13:29)
Sveikos, supermamos!

O Jusu metu katinelis jau pradejes tukti? Kodel bandet toki maista? Pilvelis pas beveik visus sfinksus siek tiek nukares, aisku jei tai nera storas lasinys.
Jeigu maista kaitaliojat staigiai, tai vien nuo to gali katinui viduriai sustreikuoti. Pvz. duodat kazkoki viena pasara dvi dienas, tada trecia diena kito imetat, po dvieju dienu jau trecio. Tokiu atveju tryda praktiskai garantuota. us nerasot kokiu budu vyko tas pasaro kaitaliojimas.
Hillso gera linija yra jautriam skrandziui, specifiko taip pat, bet ir tuos reikia palaipsniui imaisyti i senaji, iprasta katinui pasara.
Kiek Jusu sfinksas sveria mazdaug ir kokios lyties?
Neturit namie enterofermentu? Jie turetu greitai pagelbeti jei katinukui yra paprastas skrandzio sutrikimas. O jei turit infekcija - entrofermentai bejegiai. Ziurekit, bukit atsargi, kad kokios ligos nepraziopsotumete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 12 vasario 2013 - 16:09
QUOTE(Azazella @ 2013 02 12, 16:07)
O Jusu metu katinelis jau pradejes tukti? Kodel bandet toki maista? Pilvelis pas beveik visus sfinksus siek tiek nukares, aisku jei tai nera storas lasinys.
Jeigu maista kaitaliojat staigiai, tai vien nuo to gali katinui viduriai sustreikuoti. Pvz. duodat kazkoki viena pasara dvi dienas, tada trecia diena kito imetat, po dvieju dienu jau trecio. Tokiu atveju tryda praktiskai garantuota. us nerasot kokiu budu vyko tas pasaro kaitaliojimas.
Hillso gera linija yra jautriam skrandziui, specifiko taip pat, bet ir tuos reikia palaipsniui imaisyti i senaji, iprasta katinui pasara.
Kiek Jusu sfinksas sveria mazdaug ir kokios lyties?
Neturit namie enterofermentu? Jie turetu greitai pagelbeti jei katinukui yra paprastas skrandzio sutrikimas. O jei turit infekcija - entrofermentai bejegiai. Ziurekit, bukit atsargi, kad kokios ligos nepraziopsotumete.

Ačiū, merginos, už atsakymus. Tai yra katytė, 1m., nesterilizuota, šiaip visa tikrai nėra stora, tik papilvėj toks linksmas lašinukas susidaręs. Maistelio taip dažnai nekeičiau, keisdavau tik kai baigdavom 2kg maišą, tada iš sensitive pereidavom į indoor ir t.t. Nes vis į maišo pabaigą ji pradėdavo viduriuot. Šį savaitgalį šiek tiek paūmėjo, dėl to susirūpinau. Šiandien apsilankiau vet. parduotuvėj, kaip tik vet. ir davė hilso, kuris specialiai virškinimo bėdom, žiūrėsim, tikiuos susitvarkys ir ligos neturim.. sad.gif
Atsakyti
http://grupinis.lt/V...term=2013-02-19

Ar čia geras maistukas katiems?
Atsakyti
Gal žinote, kur Kaune arba el.parduotuvėje galėčiau gauti Orijen maisto nedidelio kiekio - pabandyti pradžiai noriu.
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2013 02 19, 10:05)

Sudėtis: grūdai, mėsa ir mėsos subproduktai, augalinės kilmės medžiagos (FOS min. 0,13 %), daržovės, aliejai ir riebalai, žuvis ir žuvies subproduktai (lašiša min. 2 %, tunas min. 2 %), mielės, vitaminai, mineralinės medžiagos.

man nepanasu i superpremium ar high premium. ypac kad grudai pirmoje vietoje g.gif pagal zenklinimo taisykles pirmoje vietoje gamintojas turi nurodyti ta sudedamaja dali, kurios gaminyje yra daugiausia.. o grudai katems nera tinkamas maistas schmoll.gif
Atsakyti