Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(nesekme @ 2013 01 19, 10:22)
o maisyt su iprastu nebandet?

Bandžiau maišyt Hills bet tada vistiek kasosi, o kai pratinau prie Acanos ir imaišiau i senajį maisteli tada nelietė nei vieno nei kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2013 01 19, 09:46)
Sveiki, rašau nes pati jau nebežinau kokį maistą rinktis. Mano katė yra Kurilų Bobteilų veislės 5 m. amžiaus. Visada maitinau Royal Canin išrankiom katėm. Dabar pradėjo kasytis kaklą ir galva, veterinaras sakė, kad alergija leisdavo kas savaitę nuo alergijos, tai buvo kaip ir gerai. Bet dabar sakė reikia daryti pertrauką ir mėginti keisti maistą. Tai ir pradėjau vargą doh.gif  Specific bandžiau veterinaras siūlė, maniškė atsisakė. Tai bandžiau Hills pirkau jautriai odai. Apsidžiaugiau neatsisakė pradėjau pratinti, kasijimasis kaip ir mažėjo, bet pradėjo viduriuoti  verysad.gif bandžiau keisti rušį bet ir tas nepadėjo. Rankų nenuleidau ir internete užsisakiau Acana Grassland Cats ir Wild Prairie Cat ir nė vieno nenorėjo ėsti, trūkus kantrybei bandžiau parą laiko nieko neduoti kad paragautu, bet nepadėjo kniaukimas tiksliau rėkimas buvo toks "Motin kas tau užėjo, kad ėsti nebeduoti, gal apkurtai"... Kadangi maitinti kažkuom vistiek reikia tai dabar šeriu vėl RC. Ir dabar vėl ieškausi maistelio. Prašsu patarkit kokį reiktų rinktis ir dar tie kiekiai arkliški pabandimui, gaila pinigu jei neės ar netiks nu bet ko nepadarysi dėl savo poniutės biggrin.gif
Dabar žiūriu į tokius nežinau kuris geresnis, kurį mėgint o gal kažką kita patarsite?
Arden Grange
Leonardo
Trovet

Mano katytės jautrus žarnynas,greitai viduriuoja jei tik kas netinka.Nuo HILLS irgi kasėsi,buvo sualergizavę.
Tai mums labai tiko VeRUS .Bet gal per ilgai jau valgėm,nes vėl viduriukai paliuosėjo.Tai dabar su malonumu dorojam ARDEN GRANGE su vištiena ir ryžiais.Galit pabandyti šitą,tikrai geras maistukas.
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2013 01 19, 11:45)
Bandžiau maišyt Hills bet tada vistiek kasosi, o kai pratinau prie Acanos ir imaišiau i senajį maisteli tada nelietė nei vieno nei kito g.gif
ale,ot uzsispyres kasakas.. nu dienos dieta turejo i prota atvest.. as pati keisiu edala.. tikiuos man tokiu bajeriu nebus
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2013 01 19, 08:46)

Pabandykit Hills z/d
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 01 19, 16:57)
Pabandykit Hills z/d

Ziurėjausi internete, gaila kad mažiausia pakuote po 2 kg (na bent jau aš mežesnės neradau) ir kaina virš 90 lt, o pabandymui ar norės ėsti man per brangu doh.gif

Dabar savam mieste radau kad pardavinėja iš Virbac tai ir nusipirkau Virbac Cat Adult Duck su antiena, galvoju gal pamėginti, o gal patiks ir nesukels niežulio ar viduriavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajones: 21 sausio 2013 - 12:39
QUOTE(Svajones @ 2013 01 21, 12:30)
Ziurėjausi internete, gaila kad mažiausia pakuote po 2 kg (na bent jau aš mežesnės neradau) ir kaina virš 90 lt, o pabandymui ar norės ėsti man per brangu  doh.gif

Pmeginkit paieskoti veterinarinese gydyklose, jie daznai turi meginuku arba atidarineja pakuotes ir pasveria mazesni kieki.
Mano katei vienintelis z/d padejo nuo alergijos.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 01 21, 14:09)
Pmeginkit paieskoti veterinarinese gydyklose, jie daznai turi meginuku arba atidarineja pakuotes ir pasveria mazesni kieki.
Mano katei vienintelis z/d padejo nuo alergijos.

Rytoj reikes pameginti apeiti vet., vaistines, butu nuostabu jei pavyktu rasti savam mieste smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali padėti, niekaip nesiseka surasti kokios klasės šie maisteliai Felidae ir FirstMate g.gif
Gal kažkas gali pasakyti ką nors apie juos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mums nuo alergijos tai lyg ir padeda Hills' d/d skin support! ax.gif
jau beveik mėnesį šitą ėda, sakyčiau, kad gerėja... labai iš lėto, bet vis smile.gif
nes jau buvo visiskai blogai, net kailiukas visas nubyrėjo...o dabar vėl lyg ir atželia iš lėto smile.gif

Tiesa, gal kas žinot, kam reikia Royal Canin Kitten 36? turiu visą 10 kg maišą, nė nepraimtą, mielai "perleisčiau" smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu katyte namuose 2sav.(tuoj 3men.jai)kai parsiveziau sausiako visai neede,pauosto ir nueina,isbandziau kruva konservu,pastetu,-needa..Supratau,kad man "miglos"prikabino pardavejai,kad jau su kate mamyte paesdavo sausuoliu..ji supratimo neturi kaip jo esti..ir prasidejo bandymai..sausuolius sudrekindavau ir tik is rankos(royal babycat)gerai pradejo est.Tada mazinau drekinima,nelabai,bet ede.Dabar jau eda ir sausuolius ir pabuvus alkana,bet tik is rankos ir tik is mano doh.gif ,bet kai duodu konservu Royal canin babycat ir sumaisau su sausuoliais,-eda is lekstes g.gif .Merginos,kaip atpratinti, kad estu vien sausuolius is lekstes? Ir dar klausimukas,gal paskuria irgi taip daro..kai paeda is lekstes ir dar lieka lekstej,-tai ji su lopyte ale uzkasa..tokius judesius daro prie lekstes..nesuprantu, gal cia toks instinktas kaciu, jei nenoriu -pasilieku velesniam laikui? g.gif
Atsakyti
Maniškė katytė, būdama mažytė, irgi užkasdavo maistą, o dabar, kai jau paaugo ir žino, kad sausiako visada bus, taip nebesielgia. Gal čia mažiukams instinktai taip pasireiškia?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2013 01 30, 09:49)
Maniškė katytė, būdama mažytė, irgi užkasdavo maistą, o dabar, kai jau paaugo ir žino, kad sausiako visada bus, taip nebesielgia. Gal čia mažiukams instinktai taip pasireiškia?

Mano katei jau beveik 9 metai, niekada nebuvo badavusi, bet iki siol uzkasineja jogurta ir kartais konservus lotuliukas.gif Sausiaku niekada neuzkasa. Gal kad sausiaku gauna kasdien, o jogurta ir konservus tik kartais g.gif
Atsakyti