Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(Flirt @ 2013 01 04, 23:47)
Dekui 4u.gif  Internetiniu tai zinau, kaip tik ruosiuosi is zooplus uzsakinet, jei jau neberasiu kur nusipirkt ax.gif  Internetines pardes man paskutinis reikalas doh.gif

Suprantu, kad siek tiek bjaurastis, laiko uztrunka kol atveza ir t.t. Nors zooplus, tai greitai, tik as zooplus.dk naudoju, tai pas mane atkeliauja per 2-3 dienas uzsakytos prekes. Bet pabandykit pagooglint - turetumet normalia parduotuve rast aplink kur gyvenat.
Atsakyti
aš naudojuosi vokišku zooplus, tai nežinau kas čia gali būt taip jau negerai, turbūt tik šiaip įsitikinimai smile.gif pasirinkimas maistelio ir kraikų daug didesnis nei bet kurioj didelėj gyvūnų parduotuvėj, atveža per 1-3 dienas, kraiką atitempia vargšas paštininkas iki durų biggrin.gif , kainos irgi arba panašios arba mažesnės nei parduotuvėse, plius dažnai būna visokių akcijų, nuolaidų kodukų, jokių siuntimo išlaidų perkant už daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 01 05, 11:07)
aš naudojuosi vokišku zooplus, tai nežinau kas čia gali būt taip jau negerai, turbūt tik šiaip įsitikinimai smile.gif pasirinkimas maistelio ir kraikų daug didesnis nei bet kurioj didelėj gyvūnų parduotuvėj, atveža per 1-3 dienas, kraiką atitempia vargšas paštininkas iki durų biggrin.gif , kainos irgi arba panašios arba mažesnės nei parduotuvėse, plius dažnai būna visokių akcijų, nuolaidų kodukų, jokių siuntimo išlaidų perkant už daugiau thumbup.gif

koks cia dar isitikinimas, paprasciausiai nera kada sedeti ir laukti kurjerio nuo ryto iki vakaro(pas mus ne pastininkas nesioja) mirksiukas.gif
Atsakyti
na, ne man mokyti, juk ir aš nesėdžiu namie 24/7, bet tam yra kaimynai/darbo adresas, whatever smile.gif sėkmės ieškantis parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 01 05, 12:05)
na, ne man mokyti, juk ir aš nesėdžiu namie 24/7, bet tam yra kaimynai/darbo adresas, whatever smile.gif sėkmės ieškantis parduotuvės.

o kad taip paprasta butu biggrin.gif aciu
Atsakyti
As tai suprantu nora rasti parduotuve salia, nors pati daznai naudojuosi internetinem. Kartais apsiziuri, kad kraikas jau visai prie galo - baisiai patogu nulekti ir ta pacia minute nusipirkti.
Atsakyti
Sveikos, labai reikia patarimo.... blush2.gif
visiskai susipainiojau tarp visu sausu maisteliu, nebezinau, ka savajam Cornish rex'iukui duot! Jam dabar 8 men, nuo pat mazens buvo maitinamas Royal canin Kitten 36, bet vienu metu pradejo labai kasytis, o ir karts nuo karto pavimciodavo...papliko kakliukas, nors veterinare sake, jog sitai veislei tai normalu. Pasiule keisti maista. Pradejom Hill's science plan... lyg ir buvo pagerejimas, vemimai baigesi, akytes ir ausytes visad svarios. Bet dabar ziuriu vel nebegerai! akytes traiskanoja, visai kailiukui blogai pasidare, pastaraja savaitele eme smarkiai plikti... blink.gif kakliukas paplikes, visas pilvukas jau kaip sfinkso, o ir kitur kailiuko nekazkas... odele pleiskanoja... kur pakaso-parausta!
buciau be galo dekinga uz patarimus!
Atsakyti
vilvi, tu pas kornishus i tema nueik, paklausk, moteros ten nebaisios, pades kiek gales. Bet kiek zinau su maistu toks jau dalykas - ieskai ir bandai. Nes labai kiekvienam katinui individualu.
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 01 07, 14:06)
Sveikos, labai reikia patarimo....  blush2.gif
visiskai susipainiojau tarp visu sausu maisteliu, nebezinau, ka savajam Cornish rex'iukui duot! Jam dabar 8 men, nuo pat mazens buvo maitinamas Royal canin Kitten 36, bet vienu metu pradejo labai kasytis, o ir karts nuo karto pavimciodavo...papliko kakliukas, nors veterinare sake, jog sitai veislei tai normalu. Pasiule keisti maista. Pradejom Hill's science plan... lyg ir buvo pagerejimas, vemimai baigesi, akytes ir ausytes visad svarios. Bet dabar ziuriu vel nebegerai! akytes traiskanoja, visai kailiukui blogai pasidare, pastaraja savaitele eme smarkiai plikti...  blink.gif kakliukas paplikes, visas pilvukas jau kaip sfinkso,  o ir kitur kailiuko nekazkas... odele pleiskanoja... kur pakaso-parausta!
buciau be galo dekinga uz patarimus!

Pabandykit hills z/d, labai tinka tuo atveju, jei katinui alergija nuo pasaro.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2013 01 04, 08:38)
Temos pradžioje buvo apie tai kalbėta smile.gif Kastruotam gyvūnui galima šerti bet kurį pilnavertį superpremium klasės pašarą - tik reikia atsirinkti, kuris tinka geriausiai, tai priklauso nuo individualių katino savybių, polinkio į šlapimo takų ligas, polinkio tukti ir t.t

Nieko maistuose su užrašu "sterilizuotiems" papildomai nėra daug pridėta. Nebent spanguolių ekstrakto, kurio yra ir toje pačioje Acana, Orijen, Arden Grange ar kituose. Nėra tokios medžiagos X, kuri nekastruotiems būtų nununu, o kastruotiems - jėga ir būtinai ja reikia papildyti maistą.  ax.gif Marketingo triukai.

Svarbiausia kastruotam gyvūnui - geros kokybės pilnaverčiai maisto ingredientai, ne per didelis mineralų kiekis ir ne per riebus maistas (jei gyvūnas linkęs į tukimą). Ir, aišku, kiekvieno organizmo individualios savybės.

Rašiau straipsniuką apie tai, nes šitas klausimas iškyla dažnai, gal kartais rasti naudingos info:

Ar sterilizacija paverčia katę stora? Kastruotų kačių šėrimas.

Aciu uz atsakyma. O kokia jusu nuomuone apie sita maista? http://www.pet24.lt/...leonardo-light/ Noreciau ir toliau serti Acana maistu, taciau ten 20%riebalu, bijau kad kaciukas prades tukti.
Atsakyti
QUOTE(Babauzis22 @ 2013 01 08, 10:51)
Aciu uz atsakyma. O kokia jusu nuomuone apie sita maista? http://www.pet24.lt/...leonardo-light/ Noreciau ir toliau serti Acana maistu, taciau ten 20%riebalu, bijau kad kaciukas prades tukti.

Musajam kailis suprastėjo nuo šio maisto, bet nebūtinai jusiškiui taip nutiks. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal galite patarti,kaip ipratinti katina prie sauso maisto?Jam jau 10 menesiu,bet pripazista tiktais koncervus ir zalia mesa.I ibertus sausainukus dazniausiai net neziuri-uzkapsto ir tiek doh.gif Bandziau jokio kito maisto neduot dvi paras ( taip patare draugai,is kuriu pasiemem katinuka),bet jis vis tiek neede ,o ilgiau badu marinti katulio jau sirdis neleido.Ka dryti?Ar jau per velu pakoreguoti tokio amziaus katino mityba?
Atsakyti