Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(*mable* @ 2012 12 12, 10:10)
kastruotas ir  riebus gana jau 3kg blush2.gif apetitas siaubinis

O kokiu konkreciai pasaru dabar seriat?
Siap jau iki metu seriama pasaru, skirtu kaciukams, nesvarbu kastratas ar ne, bet aisku, reik ziureti individualiai.
Kokios veisles Jusu katinas?
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2012 12 12, 11:10)
kastruotas ir  riebus gana jau 3kg blush2.gif apetitas siaubinis

o tai 3 kg jau daug yra? mano apie 3,8kg, bet nelaikau jo storu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 12 12, 11:08)
O kokiu konkreciai pasaru dabar seriat?
Siap jau iki metu seriama pasaru, skirtu kaciukams, nesvarbu kastratas ar ne, bet aisku, reik ziureti individualiai.
Kokios veisles Jusu katinas?

mano paprastas priglaustas rainiukas smile.gif seriau is kikos kaciukams skirta Natures profection,o vakar akcija buvo araton tik suaugusioms katems,tai ir susimasciau,seip dar ir zalios mesos duodu.

QUOTE(ugniesdeive @ 2012 12 12, 11:58)
o tai 3 kg jau daug yra? mano apie 3,8kg, bet nelaikau jo storu  blink.gif

nu nezinau maniskiui ant pilvo taukiuku daug,visi sako kad riebuiliukas smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS , gal kas seret kate ar katina Orijen maistu ? gal kokiu atsiliepimu turit? aciu.
Atsakyti
QUOTE(eglute25 @ 2012 12 23, 15:33)
SVEIKOS , gal kas seret kate ar katina Orijen maistu ? gal kokiu atsiliepimu turit? aciu.

labas, mes šeriam, orijen su žuvim. Labai ką pasakyt dar negaliu, tik kad tualetą dabar galima valyt kas antra diena tai tikrai-sumažėjo š... Valgo noriai, nors šiaip išranki mergina.
Atsakyti
Sveikos turiu klausima. ar tinka Acana Pacifica Cat maistas kastruotam katinui? nes sitam psl http://www.vetvila.l...aterilizuotoms- jis priskirtas prie sterilizuotu kaciu maisto, taciau kituose psl ne. Gal yra zinanciu arba galinciu parekomenduoti gera maista?
Atsakyti
Temos pradžioje buvo apie tai kalbėta smile.gif Kastruotam gyvūnui galima šerti bet kurį pilnavertį superpremium klasės pašarą - tik reikia atsirinkti, kuris tinka geriausiai, tai priklauso nuo individualių katino savybių, polinkio į šlapimo takų ligas, polinkio tukti ir t.t

Nieko maistuose su užrašu "sterilizuotiems" papildomai nėra daug pridėta. Nebent spanguolių ekstrakto, kurio yra ir toje pačioje Acana, Orijen, Arden Grange ar kituose. Nėra tokios medžiagos X, kuri nekastruotiems būtų nununu, o kastruotiems - jėga ir būtinai ja reikia papildyti maistą. ax.gif Marketingo triukai.

Svarbiausia kastruotam gyvūnui - geros kokybės pilnaverčiai maisto ingredientai, ne per didelis mineralų kiekis ir ne per riebus maistas (jei gyvūnas linkęs į tukimą). Ir, aišku, kiekvieno organizmo individualios savybės.

Rašiau straipsniuką apie tai, nes šitas klausimas iškyla dažnai, gal kartais rasti naudingos info:

Ar sterilizacija paverčia katę stora? Kastruotų kačių šėrimas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal tarp jusu yra Uk gyvenanciu? Kur perkat maisteli?
Atsakyti

Sveika, mes irgi abi savo bengales seriam orijen su vistiena, viena sterilizuota, kita ne, bet abi noriai eda ir jokiu problemu nera, esu patenkinta siuo pasaru, aplamai mano favoritai yra orijen ir aplaws. abu superpremium klases, abu ne maziau kaip 80 proc mesos.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 04, 13:06)
Sveikutes 4u.gif
Gal tarp jusu yra Uk gyvenanciu? Kur perkat maisteli?

As ne UK, bet UK yra geru internetiniu parduotuviu : www.petplanet.co.uk, www.zooplus.co.uk
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2013 01 04, 22:08)
As ne UK, bet UK yra geru internetiniu parduotuviu : www.petplanet.co.uk, www.zooplus.co.uk

Dekui 4u.gif Internetiniu tai zinau, kaip tik ruosiuosi is zooplus uzsakinet, jei jau neberasiu kur nusipirkt ax.gif Internetines pardes man paskutinis reikalas doh.gif
Atsakyti

Šeriu šiuo maisteliu savo katytę nuo mažumės. Jokių problemų nekilo, valgo noriai, kailiukas gražus ir kakučių nedaug biggrin.gif
Atsakyti